Meklēšanas rezultāti

Autolizing - Krāpšana ( Komentārs)

Vins jau tas firmas un tel. Nr. maina, ka zekes, jo mana laika pat 2 reiz nomainija .Vai kads var pateikt par RB autolizings kautko? Sludinajuma ir identiski rakstits, ka bija rakstits vinam...

K kidzi 21.02.2012
Komentāri 29 Auto līzings

SIA "Home gallery"", māklera pak. - krāpnieki ( Komentārs)

...arī www.ss.lv. Šodien, 01.02.12., uzgājām šķietami "garšīgu" sludinājumu ar jau iepriekš minēto nr. 29245028. Kad pazvanīju, krieviski runājoša sieviete teica, ka no sākuma jāierodas ofisā Barona ielā. Tā kā sievietes runa neieviesa uzticību un nekad iepriekš nebija piedzīvota šāda māklera rīcība, intuitīvi tika uzsākta info meklēšana, kas galu galā noveda pie šī raksta. Paldies, visiem iepriekšējo rakstu autoriem. Lai mums visiem veicas! Viņiem - lai nopūst ekstremitātes! Ar cieņu, Kaspars

K KasparsK 01.02.2012
Komentāri 32 Īre

Gutmanis Janis 1979 - Krapshana ( Komentārs)

Klausies Ninna Tu vari zini kur aiziet ?! Kadam atvilkt un tas ari ir viss. Un ko tad tu taja policija darisi ?!masturbesi vai ?! kur var buut debiils cilveecins!! Es tev biljeti nopirkshu, lido shurp pie manis, buus tev darbs ... Baiga organinatore esi ko ?? A ja vel kadam ir pretenzijas tad piesakieties uz nr 37127115559 ! Un gauidu ar nepacietiibu shi staasta autori !!!

J Janis 18.12.2011
Komentāri 184 Iepazīšanās

Gutmanis Janis 1979 - Krapshana ( Komentārs)

Nu jā ! A ko tā aita nepiezvana Jānim ja jau reiz tāda lieta ? Viņai ta nr.ir bet viņam nav !! Nu točna debīla !!

I Ints 29.10.2011
Komentāri 184 Iepazīšanās

Autoserviss Iļģuciema ielā 1 - Antiremonts ( Komentārs)

Cienījamā Larisa, audi 80 ar valsts Nr., EC6770 īpašniece, Jūs manā servisā mainījāt priekšējos bremžu diskus un klučus 14.11.2009., pie citiem speciālistiem griezāties 2010.g. septembrī. Lētākos bremžu klučus, kurus Jūs pati izvēlējāties, kuri uz to brīdi maksāja 9. Ls pēc 10 mēnešu lietošanas būtu grūti nosaukt par jauniem. Man ļoti žēl ka negriezāties pie manis ar pretenziju tad kad Jums likās aizdomīga bremžu skana (čikstēšana), domāju ka būtu visu Jums izskaidrojis un nepatīkamo situāciju...

Nezinu ko darit - Valsts likumi ( Komentārs)

...ka kutii ir dators ar internetu.. PARDOD KOMPI - ATDOD NAUDU! kadu palidzibu gribi? VAJADZEJA MACITIES KAD VEREJI a ne klejot pa ielam. ka saka - klejosi skolas laikaa, klejosi visu dziivi!!! Redzkur rezultats. a uz jutam tu vari nespelet. kada jega cilvekam palidzet ja vins neko negrib?! iedod naudu, est, pudeli, cigareti i pizd*j! Vai ari sis jauns vaids ka UZMEST? :D tel.nr, ja nemaldos, tad amigo :D pardod visu un dzivo!! Zajeba*i sitie cikstetaji, neko negrib darit, bet grib zelta gulet!!

"Leģendas" - Izdevuma piegāde ( Komentārs)

Man tāpat bija šogad.Janvāra žurnālu nedabūju, bet man atnesa jau 2010.gada janvāra Nr.Nezinu, vai viņš man pienākas, bet atdot netaisos.Kā nekā maksāju par 12 žurnāliem. Līdzīga situācija bija ar ''JOY''.Mēnesi iepriekš sūtīju uz maiju, bet es viņu nedabūju, jo, it kā, pasūtīju pa vēlu -žurnāls jau pēc dažām dienām bija iznācis.

I ija 21.12.2009
Komentāri 5 Pārējās

māju pagalmi - pamesti auto ( Komentārs)

var ziņot antīko automobīļu klubiem, vai iestāties klubā un savākt to lūzni pats.vari pieteikties pie manis tel.58945137.pieteikšanās maksa tikai 4582.LVL (ar PVN.)(tikai nevienam nasaki manu tel.nr.jo pretējā gadijumā Tev saradīsies nevajadzīgi konkurenti.)

Mobilux - garantijas serviss ( Komentārs)

garantijas serviss Tur strādā meistars-dzīvnieks, izmanto klientu telefonus savām vajadzībām, pie tam atdodot klientam tālruni pat nepacenšas isdzēst savas īsziņas! Izdžēš visus tel nr. no mobilā tālruņa atmiņas nebrīdinot iepriekš. Ja ir info garantijas pieņemšanas punktā, tad nevienam nebūtu pretenzijas, ja servisa cilvēks to atgādinātu pie nodošanas, lai cilvēks zin, kā viņam labāk rīkoties! Dzīvnieciska attieksme pret klientu īpašumu!

Iglit Autoserviss - ( Komentārs)

Ienīstu autoservisu IGLIT. Ja gribi atbrīvoties no mašīnas aizved uz IGLIT un atstāj viņu boksā nr. 5. Mašīnas iznīcināšana garantēta. Tā notika ar MB Vito. Lai nomainīu ūdenssūkni, vajadzēja salauzt visu kas iespējams, pat sprauslas skrūvēja nost ( neviens nesaprot kāpēc, droši vien kādam citam Vito vajadzēja?), kad nedabūja tās nost visām četrām sprauslām kaut kas uzliets virsū, aizbāzts ar netīrām lupatām, papīriem, špiļkas, skrūves nolauztas. Beigās visas detaļas samestas salonā un paziņot...

Pasažieru vilciens - Pārpildīts vilciens ( Komentārs)

Pārpildīts vilciens 1- Vilciens Nr.619 Gulbene-Rīga ir domāts pasažieriem, kas brauc no Gulbenes, Madonas un citiem attālākiem punktiem. Un tāpēc nav vajadzības vairāk par 3 vagoniem, jo pasažieru daudzums nav tik liels aiz piepilsētas robežām, lai būtu vajadzība palielināt vagonu skaitu. Brauciet ar vilcienu 6211 Aizkraukle-Rīga, kas Lielvārdē ir 9 minūtes pēc Gulbenes vilciena un atiet no Lielvārdes plkst. 7:19. Jūs gribat nokļūt Rīgā ar vilcienu, kurš brauc ātrāk un mazāk ir pieturu, tad nu izvēlaties- vai nu...

Rīgas Satiksme - Psihiski neadekvati vaditaji ( Komentārs)

Psihiski neadekvati vaditaji ...tava nesenā tēma, ko ieliki sudzibas.lv . Padomā varbūt tu, ko par tevi liecina tas, ko tu raksti. Tevi nepazīstam - bet tas lai paliek uz tavas sirdsapziņas. Jo tas nu tik tiešām nav normāli, ko Tu/ Jūs rakstat. Un par Tēmu-Viktorija- es tavā vietā šoferim uzreiz pajautātu viņa darbinieka Nr. Un ja nevar savādāk, tad ir tak visi šie TV raidījumi, kur var iet sūdzēties. Painformē mēdijus. Vēl: autobusos ir konduktori, pieej varbūt pie tāda? pajautā ko viņš par to domā, vai tas ir normāli??

UAB IMP Baltic - Atkārtoti rēķini ( Komentārs)

Es pat vairs nezinu ko iesaakt ar sho UAB IMP Baltic !!! Sazvaniit nav iespeejams! Esmu vairaak kaart atstaajusi tel nr, jo automaatiskais atbildeetaajs saka, ka paarzvaniishot! BET BEZJEEDZIIGI!!! Reekjini naak viens peec otra!visus nevajadziigos suutiijumus esmu atgriezusi pastam atpakalj! Maajas lapu atrast nevaru sazvaniit arii nevaru!!! Nezinu un nesaprotu kaa no shiis eeles, lai tieku aaraa!!!

P Poga 22.04.2008
Komentāri 37 Tirdzniecība