Meklēšanas rezultāti
Konsultācijas par darbu ārzēmes - Darbs Ārzēmes / Aģenturas ( Komentārs)
Aizej pie EURES konsultantiem (meklēt mājas lapā www.nva.gov.lv ), dabūsi informāciju. Konkrētas Latvijas darbiekārtošanas firmas viņi gan parasti neiesaka , kura būtu drošāka, bet vispār info var iegūt daudz , Un tad pats, ar info bruņojies, vari darbu meklēt UK vai Vācijas, vai citas valsts darba aģentūru lapās. Vai Eiropas mobilitātes mājas lapā.
workingday.lv - ticet vai ne? ( Komentārs)
Lielisks uzņēmums. Manuprāt, pati sakarīgākā LV darbiekārtošanas firma. Mans brālēns un bērnības draugs - abi caur šo firmu atrada darbu UK un ir ļoti apmierināti. Brālēnam aizbraucot bija nesaprašanās ar darba vietu, bet Workingday meitene visu nokārtoja 4 h laikā un vēl atvainojās. Lai gan pie vainas bija nevis Workingday, bet paši angļi - ne uz to vietu nosūtīja.
www.Qbis.lv - Krāpšana ar cilvēkiem. ( Komentārs)
Sveicināti! Es vēlos pastāstīt savu pieredzi ar kompāniju qbis.. Viss sākās ar sarunu skype, tika apsolīts darbs dārzeņu pakošanas fabrikā. Tad ar busu par savu naudu 100 eiro devos uz Nīderlandi, par iekārtošanu darbā nekas nebija jāmaksā. Sākumā viss likās daudzsološi. Kad busiņš mani pieveda pie vietas, kur būs jādzīvo, es jau pēc ēkas(veca viesnīca pie jūras ar uzrakstu HOBIJ) un cilvēku kontingenta pie ārdurvīm sapratu, ka nebūs labi. Iegāju iekšā, man uzreiz ierādīja istabiņu. Kad gāju uz...
"Zvaigzne ABC"/ViVo "Noljāras kristāli" - Grāmata, kas graujoši ietekmē bērnus ( Komentārs)
Zinu, ka tas var šķist nekorekti, bet man neviļus rodas jautājums, kad Aleksandrs pēdējo reizi ir apmeklējis "galvu dakteri"? Mīļo tēti! Mana darba ikdiena ir visciešākajā veidā saistīta gan ar bērniem, gan ar viņu vecākiem, un dažu manas klases bērnu vecāki ir pat ļoti ortodoksāli kristieši, kuri stingri turas pie kristīgajām tradīcijām, ievēro visus priekšrakstus utt. Varbūt Aleksandram tas šķitīs nepareizi vai neticami, bet vēl neesmu sastapusi tādus vecākus, kuri tā plosītos par to, ka...
Sattva Recruitment - Darbs arzemes ( Komentārs)
...ja vinji saka ka neprasa naudu par iekartosanu neticiet!!! tas autobus kursh vada cilvekus uz uk pieder latviesu vaiserim kursh par to pelna naudu un vinam pohuj vai darbs tev ir vai nav jo savu vins nopelna tevi atvedot. vards vinam ceslavs. nemas pa March/wisbech. man teica ka dzivosu istaba pa 2 cilveki reali bij 5-6 cilveki istaba kautkada graustaa. nedelu nosedeju bez darba un kad sie uzzinaja ka taisos prom vel meginaja izspiest naudu par to bomzatniku, un draudeeja. neuzkerieties!
Sattva Recruitment - apcakareeja muus ( Komentārs)
GP recruitment - darbs anglija - PIECHAKARejA ( Komentārs)
Tieši šadi bija arī maniem bērniem, samaksāja lielas naudas šai kompānijai par iekārtošanu darbā Anglijā, tieši tas pats bija divas dienas darbs un pēctam pateica, lai tinās, cien firma pateica, ka paši vainīgi negribot strādāt tāpēc atlaisti, un protams firma neko nedarīja, lai nodrošinātu jaunu darbu.
Work In - Drausmīga firma ( Komentārs)
Kā paveiksies. Pluss tas, ka Prime strādā jau no 2010.gada, mīnuss - sadarbībai ar Kipru vēl nav pat gads (vari apskatīt NVA mājas lapu ar licencēto darbiekārtošanas firmu sarakstiem). Vervētāji paši jau nepārbauda uz savas ādas darba devēju attieksmi vai algas lielumu. Tātad - kā paveiksies ar konkrēto viesnīcu un tiešo priekšnieku.
www.antireklama.lv - cenzor ( Komentārs)
...bij norunāta izbraukšana no Latvijas uz Erfurti, 20 datumā pēc līguma bij jāsāk darbs(cīsiņu fasēšana, pakošana utt.).Nāca tuvāk laiks un tad sākās atrunas, ka darbs esot, bet nav kur dzīvot!Tad sāka piedāvāt citas vakances!Tad viņiem darba devējs esot atbraucis uz Latviju!Tad par dzīvošanu jāsamaksā uzreiz 500 eur utt.Man sāka likties, ka nav kkas kārtībā ar tām divām dāmītēm! Nolēmu uzrakstīt VALSTS NODARBINĀTĪBAS AĢENTŪRAI par šiem tipiņiem! Atnāca vēstule caur e-pastu ar paskaidrojumu ko...
SIA ALPHA - DARBS ( Komentārs)
Alpha Personnel SIA - Vai kads ir stradajis caur šo firmu? ( Komentārs)
Satva - meli -kraprieki ( Komentārs)
darbā iekārtošanas aģentūra - darbs Lielbritanija ( Komentārs)
Darbs ir jāmeklē tikai ar LV licencēto darbiekārtošanas kompāniju palīdzību: www.nva.gov.lv (sk. - Licencētās firmas) Un vislabāk ar to kompāniju palīdzību, kuras jau ir veiksmīgi iekārt. darbā jūsu draugus, paziņas vai radiniekus. Angļu valoda noteikti ir jāzina. Ārzemēs bez valodas tu esi NEKAS un nekādi muzeji nelīdzēs. To varu teikt no savas pieredzes.
Oakpillars Group Sia - Krāpšana ( Komentārs)
Jā kādam nav saņemta alga, viņam ir tiesības griezties uz darba inspekciju. Vai Jums neliekas ka to risina šādā veidā? Vairāk netaisos šeit reaģēt uz šiem absurdajiem apvainojumiem, bet risināšu noteiktā likumiskā kārtībā ar visām tā izrietošām sekām
Transcom - Mānīšanās ar algas summām darba sludinājumu portālos ( Komentārs)
...saraksta, aiziet padzert kafiju, pēc iepriekšnoteikta saraksta, paēst pusdienas - pēc iepriekšnoteikta saraksta. LOPI. bet ja netīšām ir sanācis kļūt par TL, tad viss jau ir pofig, tu uzspied savu attaisnotāš pauzītes laiku, un aizej... piemēram uzspēlēt pinpongu, viegli pasmejot, un analizējot iepriekšejo partiju rezultātus, jo parastais telefonoperators tos visus pinponga galdus redz tikai kā dekorrācijas, kamēr citi strādā, bailēs pazaudēt kaut vienu minūti no kopējā summētā darba laika,
Rimi - Akcijas preces ( Komentārs)
Var pilnībā saprast šo nabaga cilvēkveidīgo vienšūņu sašutumu, viņiem mājās arī galda piederumu nav, ne tikai naža. Tādiem patiesi, katrs cents tas ir pamatīgs robs budžetā.
P.S. No Rimi darba sludinājuma, vitrīnas pārdevējai:
Nodrošināt laipnu un profesionālu klientu apkalpošanu vitrīnas zonā
Nodrošināt vizuāli labu preču izkārtojumu plauktos, vitrīnās
Sekot preču realizācijas termiņiem
Nekur nav nekas minēts pienākums griezt gaļu!
Agd.lv - Krāpšana, naudas neatgriešana ( Komentārs)
...izlasot ko raksta citi biju gatavs arī ar viņēm arī lamāties. Un pirmajā reizē pasūtiju pie viņem divus mobīlos telefonus septembrī 217 g. pieprasija 100% avansu, pēc nedēļas pasūtijums bija izpildīts, abi telefoni bija tie ko sūtiju gan modeļi, gan krāsas aizrādijumu nav. Otrajā reizē pasūtiju kafijas automātu 8-ja decembrī samaksājot avansu 100% termiņš bija 5-10 darba dienas, 14 decembrī jau izņēmu savu pasūtijumu AGD.lv ofisā un atkal viss ir bez izrādījumiem .
Paldies AGD.lv komandai
Multikino kinoteātris - Slikts serviss ( Komentārs)
...komentāru, mēs noteikti ņemsim vērā Jūsu aizrādījumus, lai turpmāk izvairītos no šādām situācijām.
Seanss tiešām bija atcelts tehnisku iemeslu dēļ, paši darbinieki nekādā gadījumā nevar paši lemt par seansa izrādīšanu vai neizrādīšanu, kā arī viņu darba laiku tas neietekmē.
Atvainojamies par radušos situāciju un lūdzam Jūs griezties pa tiešo uz mūsu e-pasta adresi [slēpt]@multikino.lv), lai varam kompensēt Jums radušos zaudējumus ar Multikino ielūgumiem.
Ar cieņu,
Multikino administrācija
zobarstniecibas Valmiera - zobarsti ( Komentārs)
...būdamai, kad gāju pie zobu daktera tajā pašā Smilšu ielā un nogaidīju vairāk kā stundu, kad nesaprazdama gāju mājās pie mammas un teicu, ka neviens mani tā arī nepaaicināja. Vēlāk "noskaidrojās", ka zīme uzgaidāmajā telpā "lūdzu uzgaidiet" esot jāignorē un bērnam pašam jāiet pa visiem kabinetiem dauzīties un meklēt kurš tad mani pieņems. Tie, protams, arī bija māsiņas vārdi. Teikšu asi, ja savs darbs ir tā piegriezies uz vecumu, varbūt vajag laist jaunos pie darba, tiem ar attieksmi ir labāk.
La Beaute studio - Naudas krāpšana, pazemošana ( Komentārs)
Piekrītu iepriekš rakstītajam.Diemžēl arī mana pieredze saka precīzi to pašu.Aiz smaida un laipnās attieksmes darba attiecību sākumā,slēpjās padotā psiholoģiskā ietekmēšana, varas izrādīšana,algas neizmaksāšana,un arī nozares nekompetence.Arī es to uzskatu par krāpšanu!