www.sudzibas.lv Baby Store Briesmīga pieredze! Krāpšana par lielu naudas summu.

Babystore.lv - Briesmīga pieredze! Krāpšana par lielu naudas summu.

❗️Atsauksme par veikalu BabyStore — kategoriski neiesakām!
Mūsu pieredze ar BabyStore ir spilgts piemērs tam, kā pārdevējam nevajadzētu izturēties, īpaši pret topošajiem vecākiem. Mēs patiesi nožēlojam, ka vērsāmies šajā veikalā.

Mana sieva bija 9. grūtniecības mēnesī, un mēs vēlējāmies iegādāties bērnu gultiņu bez liekas gaidīšanas un piegādes, lai viss notiktu mierīgi un uz vietas. No visiem veikaliem mums vajadzīgā Ingvart modeļa gultiņa bija pieejama tikai BabyStore, gan tikai baltā krāsā un ar atlaidi — 385 eiro. Ilgi šaubījāmies, bet beigās tomēr veicām pasūtījumu ar apmaksu uz vietas un pašizvešanu. Apstiprinājums tika saņemts.

Nākamajā dienā sieva devās uz veikalu pēc pasūtījuma — un te viss sākās:

Baltās krāsas gultiņas vairs nav.

Ir tikai "kapučīno" krāsā, un vakardienas "pieejamā" gultiņa jau it kā nav vairs pieejama.

Pārdevēja “pēkšņi atrada” to pašu modeli koka krāsā, bet par 499 eiro, nevis 385.

Uz jautājumu par cenu atšķirību pārdevēja atbildēja: “Cita krāsa — cita cena.”

Vienā brīdī pārdevēja pat pajautāja: “Vai problēma ir naudā?”, kas pilnībā salauza manu sievu.

Rezultātā gultiņa tika iegādāta par 429,99 eiro. Taču, atverot kastīti mājās, izrādījās — iekšā ir pavisam cits modelis!

Nākamajā dienā mēs ar sievu atgriezāmies veikalā, lai veiktu preces atgriešanu (pagāja mazāk nekā 24 stundas no iegādes brīža). Bet:

Pārdevēja nevēlējās veikt atgriešanu, prasīja iemeslu un atkal pieminēja "naudu".

Nevēlējās dot mums atgriešanas veidlapas kopiju un arī negribēja to parakstīt.

Tikai pēc mūsu stingras nostājas viņa to aizpildīja.

Aizejot no veikala, mums vienkārši smējās pakaļ. Klientu apkalpošana? Profesionalitāte? Nekā tāda.

Ir pagājušas 20 dienas — naudu vēl neesam saņēmuši. Rakstījām — nekādas atbildes. Zvanījām — vainu novēla uz grāmatvedi, solīja 3 dienu laikā, bet… viss palicis pa vecam.

➡️ Nākamais solis — iesniegums attiecīgajām institūcijām.
➡️ Šāda attieksme pret grūtniecēm un klientiem ir nepieņemama un aizvainojoša.

Kategoriski neiesakām BabyStore.
Saudzējiet savus nervus, laiku un naudu!

G

Karlsons XII 3 st atpakaļ

Viņi noies pa burbuli

T taisnīgatiesa 3 st atpakaļ

Tulīt pieskries aptaurētais slimais komentators Silgailis-petuhalius aka Karlsons XII