Meklēšanas rezultāti

SIA VIZIT - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss 25.02.25 no 22: 50 līdz 23: 16 es atrados uz ielas pie ieejas, neatvērt durvis. Uz nakts gadījumiem paredzēto numuru atbildēja kāds neapmierināts vīrietis. Piespieda mani piezvanīt kaimiņiem, lai tie atveras no iekšpuses. Viņš man nievājoši pārmeta, ka man nav kaimiņu numuru. Piedzīvoja garīgas ciešanas un stresu. Policija palīdzēja iekļūt mājā. Šausmas!

Optio Optika - Arprātīgi augstas cenas atteikšanās veikt garantijas apkalpojumu (Sūdzība)

Arprātīgi augstas cenas atteikšanās veikt garantijas apkalpojumu Arprātīgi augstas cenas un atteikšanās veikt garantijas pkalpojumu Uzņēmums atlaides laikā atteica piedāvāt atlaidi. Uzņēmums meklē jebkādu iespēju nepiedāvāt esošām klientam atlaidi, neskatoties uz to ka iepriekš apsolīja piedāvāt atlaidi. Pat arī par brilles receptes atgriešanu prasa naudu !

K Kurt 03.09.2024
Komentāri 2 Foto

Booking Plēsumi - Nevar veikt rezervāciju (Sūdzība)

Īpašums ir beidzis savu darbību, diemžēl rezervācijas veikt vēl ir iespējams. Neveiciet rezervejumus, ja esat veikuši tad atceliet. Māja nav pieejama, sazināties ar īpašniekiem nevar.

Bērnu Klīniskā Universitātes Slimnīca - Arsts neierodas uz vizīti (Sūdzība)

Arsts  neierodas  uz vizīti Labdien! Vēlos iesniegt sūdzību par situāciju ar kādu mēs saskaramies esot bkus laika posmā 15.04.24. - 17.05.24. Kad izsaucām neatliekamo medicīnisko palīdzību 15.05.24. Bērns 2,9 Mēneši sūdzējās par kreisās auss sāpēm, sāpēm vēderā un stipru klepošanu. Dienu iepriekš tika apstiprināts bronhīts pie ĝ. Dakt. Visu šo papildināja augsta temp. Virs 39t, kuru bija iespēja samazināt uz 38 t. Ātrā palīdzība aizveda uz bkus uzņemšanā ausis pēc vīra vārdiem neizdodas apskatīt kārtīgi, jo bērns ir...

Vizit.lv - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Ужасный сервисс. Присылают счета от даты, когда человек даже не проживал по указанному адресу. Присылают счета на оплату, больше, чем на год вперед. Если не оплатить всю сумму, отключают домофон. После оплаты счета прислали еще один, за ремонт домофона, хотя эта услуга входила в стоимость предыдущего счета.

Jēkabpils poliklīnikas fizikālās un rehabilitācijas nodaļa - Darba laiks u atteikšanās veikt procedūru (Sūdzība)

Jēkabpils poliklīnikas fizikālās un rehabilitācijas nodaļas darba laiks ir neatbilstošs un nepieņemams vairumam cilvēku, t. i, no 8.30 līdz 16.00. Ja cilvēks vēlas apmeklēt kādu procedūru darba dienā, tad strādājošajiem tas vispār nav iespējams ne pirms darba, ne pēc darba vai arī uz darba dienas beigām, ņemot vērā, ka valstī ir noteikta 8 stundu darba diena. Tikai nezināmu iemeslu dēļ darba diena minētajā nodaļā ir par 1,5 vai pat 2 stundām īsāka, tāpēc cilvēkiem, kuriem ir jāveic fizikālā...

AUCH - Procedūra tika veikta loti ātri un bez problēmām (Sūdzība)

Auch salons izdurt ausis bij lieliska izvēle mūsu meitas dzimšanas dienas dāvanā. Viņa ļoti gribēja izdurt ausis, un mēs ar sievu aizvedām viņu uz auch salonu. Meita izvēlējās skaistus auskariņus, un procedūra tika veikta ļoti ātri un bez problēmām. Meitiņa bija ļoti priecīga, un mēs bijām apmierināti ar visu auch salona sniegto pakalpojumu.

K karlis.jan 18.01.2024
Komentāri 0

Vizit.lv - Krāpšana (Sūdzība)

Krāpšana Nedrošs nekvalitatīvs drausmīga uzņēmums kurš mēģina izspiežot naudu. Cilvēks ar veselības traucējumiem nevarēja tikt līdz ierīcei lai attaisit durvis no dzīvokļa. Tūlīt pat sāksim pārbaudes gan uzņēmuma gan tai produkcijai. Jo tas nav normāli. Jo normatīvos ir skaidri un gaiši rakstīts kādas iekārtas var izmantot durvju aizslēgšanai.

Normunds Zauls - Nekvalitatīvi veikti būvdarbi jumta konstrukcijās un karkasa daļā, melo, neatzīst vainu (Sūdzība)

Veicit mājas būvniecību tiks pieļautas kļūdas jumta izbūvē. Tad, kad fakts tika konstatēts, normunds zauls atzina, ka ir ieklājis antikondensāta plēvi, difūzijas membrānas vietā, kā rezultātā, uzliktais skārda jumts bija jàņem nost un jāsūta jaunas detaļas un protams jāmaksā par darbu atkārtoti. Normundam izteicu piedāvājumubapmaksāt jauno metāla detaļu rēķinu, ko mutiski un whatsap sarakstē apsolīja. Summa bija 1100.00 eiro. Normunds pēc 2 mēnešiem iemaksāja 100.00 eiro. Atgādinot par solīto...

Vizit.lv - Отвратный сервис (Sūdzība)

Отвратный сервис Ставили у них первый домофон, сломался он через пол года редкого использования. Позвонили им просили поставить такой же, так как у нас ремонт. Они пообещали установить такой же домофон. В итоге мастер приезжает ставит абсолютно другой аппарат и говорит что других просто нет. Берет деньги иине дает ни чека ни квитанции.

M Merch 08.12.2022
Komentāri 1 Pakalpojumi

Cepiens - Uzmanaties veicot pusdienu pasūtījumu ar kurjeru! (Sūdzība)

Mīļie draugi, jājā, bez_vārd ja esi rīdzinieks (-ce) , uz tevīm tas arī attiecās, ja veicat kurjerpasūtījumu pusdienām šajā līdz šodienai jaukajā kafejnīcā, uzmanāties ar ēdieniem kas ēdienkartē ir minēti daudzskaitlī, piem. "kotletes", tās būs vienskaitlī, vēl pirms nedēļas porcijā bija divas palielas kotletes! Par kurjera godīgumu esmu pārliecināts par 1000%, jo tad mērcē būtu palikušas pēdas, kā arī zvanot uz karstām pēdām kafejnīcā klausuli pacēlušai meitenei, vispirms pakonsultējoties ar...

CTB ceļu būve - Veicot savu darbu, velosipēda ceļu izbūvi, izrakto zemi uzber blakus esošajai šķeldas čupai. (Sūdzība)

Veicot savu darbu, velosipēda ceļu izbūvi, izrakto zemi uzber blakus esošajai šķeldas čupai. Veicot savu darbu, velosipēda ceļu izbūvi, izrakto zemi uzber blakus esošajai šķeldas čupai. Uz teikto, lai novāc izrakto zemi no šķeldas un no privātīpašuma atbild bravūrīgi. Redzams, ka cilvēks neko nesaprot no mežizstrādes un šķiet arī no sava darba, ja jau nezina, ka izraktais ir jāaizvāc nevis jāuzber uz cita zemi.

D Dd. 02.08.2022
Komentāri 0 Būvniecība

Vozeto - Krāpšana (Sūdzība)

Pasūtījums nav atnācis, firmas atrašanās vietu vai telefona numuru atrast nav iespējams. Pasūtījumi visiem joprojām nav! Ortopediskie apavi ko pasūtīju pa uzdoto interneta adresi bija domāti cilvēkam pēc traumas, un, tā ir terapeite, kurā palīdz daudziem šeit Latvijā. Apavi izskatās moderni un ērti, būtu ļoti vēlams par šo labu cenu - 35 eiro, tos saņemt un uzdāvināt šim labām cilvēkam.. Diemžēl nekā. Atnāk automātiski ziņas: gaidiet! Cik ilgi! Vozeto - tā sauc šo firmu! Lūdzam palīdzēt! Ar cieņu, Jūlija

E. Gulbja laboratorija - Kļūdas veicot Covid testu (Sūdzība)

Kļūdas veicot Covid testu Manai meitai bija jāiestājas dienas stacionārā Bērnu slimnīcā uz tik ļoti gaidītu apskati, lai noskaidrotu Veselības problēmu (bija steidzīgs nosūtījums - apejot gaidīšanas Rindas, bet tāpat gaidījām jo garas Rindas) . Es, kā māte esmu pavadoša persona, jo bērns ir zīdainis. Lai tiktu stacionārā, jābūt negatīvām covid testam gan man, gan meitai. Iepriekš pierakstījāmies uz covid testu e. Gulbja laboratorija, un vakara ejam abas nodod. No rīta atnāk rezultāts: meitai - negatīvs, man - pozitīv...

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde - Nevar veikt pierakstu pases izgatavošanai (Sūdzība)

Nevar veikt pierakstu pases izgatavošanai Nevienā no pilsonības un migrācijas lietu pārvalde Rīgā un apkārt Rīgai (Ogrē, Jelgavā, Jūrmalā utt) nevar veikt pierakstu, lai pasūtītu bērniem pases. Rindas kārtībā viņi vairs nepieņem, tikai pēc pierakta - bet brīva pieraksta nav līdz maijam, tālāk pieraksts nav pieejams. Ir vietas Rēzeknē un Daugavpilī un man daudzbērnu ģimenes māmiņai jābrauc 2reiz uz Daugavpilī, lai izveidotu bērniem pases! Es nesaprotu kas notiek, Latvijas pilsoņi vairs netiek apkalpoti, lai pasūtītu pases? !? Esmu šokā!...

Vizit - Bez Saskaņošanas noņem durvju kodu (Sūdzība)

Bez Saskaņošanas noņem durvju kodu (Ex Baltijas Drošība) tagad Vizit SIA, Kr. Valdemāra ielā Rīga, ir pilnīgi neadekvāts kantoris ar neadekvātiem darbiniekiem! Par mājas durvju koda atslēgu pilnīgi nebrīdinot iedzīvotājus, noņem ierasto durvju kodu, nepaziņo nevienam, un vēl atļaujās d**st, lai liek dzīvokļi domafonu un vai nopērk čipu/s! Kā Jums šķiet vai man čipi ir jāsapērk tik daudz, lai varu iedot tos kurjeriem, mediķiem, policistiem un visiem viesiem, lai tie tiek iekšā mājā ?, vai jāskaidra lejā un jāslēdz vaļā durvi...

S Servanser 27.01.2022
Komentāri 1 Drošība

Kgs Grupa - Nav veikta apmaksa (Sūdzība)

Peteris Kauselis neveic apmaksa par manu darba veikšanu. No 16,09 - 21,09 strādāju no 8.45-18.30 pēc tam uzrakstīju ka es aiziešu no kafe, jo tāds darbs nam nepatīk atstāju iesniegumu par darba apbrīvošanu. Līdz šim brīdim vel joprojām nav veikta apmaksa 155 evro. Peteris kauselis nav biznesmens bet krāpnieka un viņu firma living planet uz saites wolt un bolt, ne nāk uz kontaktu raksta muļķības un nemaksā.

Electro Import Baltic - Electro import baltic atsākas veikt garantijas remontu/nomaiņu (Sūdzība)

SIA Electro Import Baltic ignorē klienta lūgumu veikt pārdotā bezvadu putekļsūcēja dyson v11 birstes soft roller viziski defektīva riteņa nomaiņu, kuru pats uzlika pirmā remonta laikā. Diemžēl, defekts atklājās vēlāk. Komersanta pārstāvis romans fiļipovs defektu atzinis un trīs mēnešus solīja pasūtīt dyson ražotājam nepieciešamās birstes sastāvdaļas, bet, kā izrādījās - pēc lūguma uzrādīt pieprasījumu rūpnīcai, tie bija tikai klaji meli.

Link Vest - Link Vest/ Обман! Питьевая вода из лужи! (Bilde)

Link Vest/ Обман! Питьевая вода из лужи! Не покупайте питьевую воду этого предприятия! Это не фильтрованная,грязная вода из лужи! Осадок ржавчины или мусора в каждой из 8 купленных 5 литровых бутылок! Обман покупателей!

Neatliekamās Medicīniskās Palīdzības Dienests - Nevēlēšanās vest uz slimnīcu (Sūdzība)

Nevēlēšanās vest uz slimnīcu Svētdien 11.05. Mana mamma (65) izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, jo viņa jau 3 dienas visu laiku vēma. Atbraucot ātrajiem tika pastāstīts, ka manai mammai agrāk ir bijušas problēmas ar kuņģi un ir cukura diabēts. Tika konstatēts, ka cukura līmenis un sirds kardiogramma ir normāla. Tika tikai ieteikts dzert daudz ūdeni (ko viņa jau līdz tam darīja, bet vemšana neapstājās) . Uz mammas jautājumu vai nevajag vest uz slimnīcu un pieslēgt pie sistēmas no ārstiem tika saņemta atbilde, ka ta...