Meklēšanas rezultāti
AtrisinātaDrogas - Обман (Sūdzība)
Столкнулась с не приятной ситуацией. Получив зарплату, сегодня увидела зарплатный лист. Отпускных там было 160 часов, вместо положенных 80. В итоге оказалось, что у них произошла ошибка и я должна вернуть им достаточно большую сумму. Было очень не приятно, никаких извинений лично от офиса мне не поступало. Хотя виноваты в этом они, из-за своей невнимательности. Надо изначально проверять все, а не после выплаты! Чтобы работник еще и должен остался.
Drogas - Pārdevējas, krāpšana (Sūdzība)
Кассир надежда в дрогас - Gaiļezera iela 8, ворует накопленные пункты с карточки " дрогас", купила товар на 30 евро, было 30 центов на карте, стало 10 внезапно. Зачем принимать на работу воров?
Drogas - slikts serviss (Sūdzība)
ienācu veikalā,gribēju kautko nopirkt pajautāju darbiniecei palīdzību un darbiniece centās palīdzēt bet nevarēja atrast produktu, nācās pasaukt otru darbinieci,kura bija neapmierināta "un aizrādija darbiniecei un var redzēt ka tā nav bijusi pirmā reize, kad kautko aizrāda vai uzbļauj,meitene bija apmulsusi un izkatijās nogurusi. tiešām centās palīdzēt kaut viņa tikai mācās,ļoti nepatīk attieksme šajā veikalā, jāizturās pret jauniem darbiniekiem ļoti slikts kolektīvs nav draudzīgs,nav atbalsta...
Drogas - Благодарность (Sūdzība)
Хочу поблагодарить работников дрогаса с Олайне, за их отзывчивость. Консультанты все расскажут, покажут и посоветуют что брать лучше. Особую благодарность хочу выразить консультанту наталье за её компетентность, доброту и. Улыбчивость. В магазин всегда очень приятно зайти, тебе всегда улыбаются и уважительно относятся к клиентам. Хоть магазин и не большой, но есть все необходимые товары.
Drogas - Uzslava (Sūdzība)
Gribētu uzslavēt darbiniekus. No rītiem skrienot uz darbu vienmēr man kaut ko vajag Jūsu veikalā :) Tādi kā es noteikti ir daudz, veidojas protams rindas, bet šajā veikalā rindu neizjūtu.
Paldies veikala personālam par tik noorganizētu darbu, priekš skrienošiem klientiem.
Drogas - Товар Подделка (Sūdzība)
Я не понимаю, почему владельцы магазинов дрогас торгуют только польской подделкой? Неужели успешные страны отказываются поставлять свой товар в латвию?
Какую фирму на полке в дрогасе не посмотри - польская подделка, loreal, nivea, garnier, при чём цена товара, как у оригинала. Все фирмы - польша, даже бритвы gilette тоже польша. Немецкая шампунь wella - за 15 евро - опять польша, не многовато ли владельцы магазина хотят за польское *ерьмо? Цена должна быть за подделку 2 евро, не более! Надо...
Drogas - Darbinieka flirts (Sūdzība)
Biju iepirkties uz drogām kopā ar vīru un pajautāju konsultantes Kintijas vai Kitijas palīdzību. Viņa protams laipni atnāca ar smaidu izpalīdzēt, bet konsultantes uzmanība netika vērsta man, bet ļoti liela uzmanība tika veltīta manam vīram. Visas atbildes uz maniem jautājumiem tika pasniegtas manam vīram kaut gan viņš neko nejautāja un vienkārši stāvēja blakus klusumā un skatiens bija vērst tikai uz viņa pusi. Nekad problēmu ar šī veikala konsultantēm nav bijis līdz šim brīdim un nekad neesmu...
Drogas - Slikts serviss (Sūdzība)
Ļoti nepatīkama attieksme no konsultantes puses - visu manu iepirkšanās laiku (es iepirkos, nevis pastaigājos) ļoti uzmācīgi vilkās līdzi, burtiski stāvēja klāt, kad sniedzos pēc vajadzīgās preces. Tā vien gribējās pateikt ko riebīgu. Kā tā var katru klientu, bez maz, uzskatīt par zagli? Ļoti pretīga sajūta!
Drogas - Krāpšana (Sūdzība)
Veikalā pie stenda ar vīriešu dezodorantiem dove men karājas reklāma, ka, pērkot divus gabalus, tiek dota dāvana dove šķidras ziepes. Nopirku pat trīs dezodorantus. Kasē par dāvanu klusums. Pēc atgādinājuma, teica, ka dāvanas beigušās. Kad norādīju uz izvietoto reklāmu, pasauca veikala vecāko. Viņa vispār nerunāja ar mani, tikai klusi runāja ar kasieri. Kasiere vairākkārt atkārtoja, ka dāvanas ir beigušās un ar to saskarsme ar mani ir beigusies. Manuprāt tā ir krāpšana un necieņa pret pircēju. Tas notika 2024. Gada 20. Janvārī pulksten 15.46, čeka numurs 166/152.
Drogas - Nepareiza cenu zīme. Un rupja attieksme (Sūdzība)
Iegādājoties preci bija norādīta nepareiza cenu zīme nopērkot secināju ka ir nepareiza piegāju pie tās pašas pārdevējas un jautāju preci atgriezt un saņēmu apvainojumus ka atgriezt nevaru lai beidz čakarēt prātu un viņai nav nekāda daļa gar cenu zīmēm. Ļoti rupja attieksme. Piegāju pie otras meitenes tā tikai runāja krieviski latviski nesaprot. Ārprāts. Ļoti rupji.
Drogas - Laipna un pretīm nākoša apkalpošana (Sūdzība)
Gribēju uzslavēt pārdevējas! Nāku uz šīm drogām jau labu laiku un ne reizi vēl nav bijusi slikta pieredze! Un šodien 08.12.23 ieskrēju vakrā pēc darba iepirkties un abas pārdevējas ļoti laipnas, smaidīgas un pilnīgi prieks ieiet tādā veikalā. Diemžēl neiedomājos apskatīties vārdus, lai uzslavētu. Tiešām uz šīm drogām ar prieku eju.
Drogas personals - Slikts serviss (Sūdzība)
Vēlos vērst uzņēmuma uzmanību par veikala Drogas, kurs atrodas Stirnu 26 Rimi veikala. Regulāri apmeklējot šo veikalinu, esmu saskarusies ar neaptīkamu uzvedību no darbinieces puses. Esmu dzirdējusi, ka darbiniece ar tumšiem matiem pacelta toni kliedz uz citam darbiniecēm klientu klātbūtnē. Tas rada nepatīkamas sajūtas ieejot šajā veikala. Vai pastāv kāda uzvedības etika ka sarunāties darba laika sava starpa?
Drogas - Slikts serviss (Sūdzība)
В магазине дрогас на Ул. Стурманю 29, работает девушка по имени татьяна, которая не всегда себя подобающе ведёт. Бывает наглой, и использует матерные слова. Моё терпение лопнуло, когда она не вернула мне мой чек с приобретенным товаром, потому что у неё какая-то коррекция! Не успела я расплатится, она мне уже выдает: «чек я вам не выдам, потому что вы отказались от товара, и мне нужно его записать». До этого случая, даже если я отказывалась от товара, чек мне всегда отдавали. Почему таких некомпетентных берут на работу? Разберитесь с этой сотрудницей, пожалуйста.
Drogas - Slikts serviss (Sūdzība)
Sveiki. Gribēju pateikt savu sabiedrisko fuj par akropoles alfa vadītāju pirmkārt. No kura laika mums Latvijā nevar atgriezt vai samainīt preci, ja pie kases ir ne tā Cena, kuru bija ieraudzījis klients. Vai ari speciāli salikts ir tik tuvu, kad lai cilvēkus maldinātu. Vēlējos nopirkt dezodorantu, bet pie kases izrādījas cita Cena, jo biju pārskatījusies. Kā rezultātā vēlējos samainīt uz to dezodorantu, kuram Cena ir ar atlaidi, un man pateica neapmierināts veikala vadītājs ka viņi to nedara!
Novēlu visiem klientiem izvērtēt savus pirkumus šajā veikala!
Drogas - Slikts servisa (Sūdzība)
Šodien, 20 minūtes pirms veikala aizvēršanas, iegāju veikalā lai nopirktu sev matu balinātāju. Apvaicājos pārdevējai, kuru labāk man paņemt. Konsultante ieteica balinātāju, jautāju, vai kastītē būs viss vajadzīgais, jo reizēm nav iekļauts peroksīds. Viņa man teica lai neuztraucos, ka viss tur būs iekšā. Pārjautāju vēlreiz, vai tiešām. Konsultante visu laiku atbildēja man apstiprinoši. Tagad esot mājās, es redzu, ka tieši peroksīds nav iekļauts un jāpērk atsevišķi. Varbūt varētu konsultantēm pateikt, ka ja viņas nepārzin produktu, lai nedod maldinošu informāciju par to.
Drogas - Служебные отношения (Sūdzība)
Хочу написать жалобу по большей части на конкретных сотрудниц в данном магазине Дрогас на ул. Сутрманю 29. Когда туда не зайду, то замечаю, что две женщины там работающие (одна высокая очень, а другая блондинка, которая постоянно ругается матом громко на кассе, никакой воспитанности!) лезут к своей младшей сотруднице (на вид 18 лет). Они какие-то посылают сигналы неприятного характера ей, бедной девочке наверное, очень неприятно и неуютно. Зачем проявлять такие отношения к младшим коллегам? Соблюдайте рабочий этикет и субординацию!
Drogas Akrapole - Обвинение в краже (Sūdzība)
Меня объявили виноватой в краже консилера Nyx, я пришла в магазин за пудрой, взяла консилер чтобы потом выбрать что лучше купить то или это. Ко мне подбежала девушка начала на меня наезжать что я якобы воровка, у консилера было отодран чу чуть кончик упаковки, меня заставили купить. Консультанты хамы, начали орать на подростка, дизлайки.
Drogas - Krāpšana, slikts serviss (Sūdzība)
Ceturtdien iepirkos veikalā Daugavpilī. Un biju ļoti nepatīkami
šokēts no tādas nicīgas atbildes man kā klientam. Redziet es
paprasīju, lai no manas kartes noņem uzkrājumu. Bet pārdevēja nicīgā
balsī man pasaka kad mana karte ir tukša. Es vēlreiz nepaceļot pat
balsi paprasīju, lai tā to pārbauda. Bet diemžēl to viņa neizdarīja un
vēl vairāk uzsvēra, kad mana karte ir tukša, kaut gan acīm redzams pat
pēc čeka pirkuma, pēc kura vajadzēja būt ieskaitīts kaut viens cents.
Tas uz čeka netiek...
Drogas - vadītājas attieksme pret darbiniekiem (Sūdzība)
Es šajā darba vietā strādāju jau trīs mēnešus mans vārds ir aiva
vadītāja pret darbiniekiem ir nejauka un neciena nevienu no saviem darbiniekiem.
Viņai ir ar vienu darbinieci tikai labas attiecības bet ar pārējām darbiniecēm nav laba attieksme es visi darbinieki strādājam līdz deviņiem vakarā bet vadītāja tikai līdz pieciem es domāju tas nav godīgi pret saviem darbiniekiem.
Drogas - Manis kā klienta pilnīga ignorēšana (Sūdzība)
Ieejot veikalā, darbiniece kas liek preces plauktā, uz lūgumu palīdzēt nereaģē. Šķiet izliekas mani nedzirdam. Tā manuprāt ir necieņa pret mani kā klientu. Šo darbinieci esmu redzējusi arī iepriekš, kad strādājot kasē elementāra sasveicināšanas viņai ir sveša. Nav vēlēšanās šajā veikalā atgriezties.