Meklēšanas rezultāti

Bolt Food - Разрешение на списывание денег не с моего аккаунта и без моего согласия (Sūdzība)

Разрешение на списывание денег не с моего аккаунта и без моего согласия 11 февраля этого года представители Bolt Food видя, что не с моего аккаунта поступает заказ на курьерские услуги, подыиграли мошенникам и дали на добро без моего разрешения и кода подтверждения списать с моей карты виртуального банка leobank немалую сумму 478 манат, что приблизительно делает 281 доллар. Когда я им писал, чтобы они приняли заявку на решение данной проблемы, они более 40 дней морочили мне голову, чтобы я отстал. Сначала писали, что они передали все данные полиции, потом начали...

Bolt - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Izsaucam Bolt taksi. Atbrauca uz citu ielas pusi. Zvanam viņam, atbildēja un uzreiz nometa zvanu. Pienācām klāt pie mašīnas un viņš vienkārši nobloķēja visas durvis un atcēla braucienu. Gribētos lai kaut atgrieztu naudu atpakaļ. Paldies par sabojātu pasākumu. Un atsevišķi gribam pateikt liels paldies vadītājam par patērētu laiku!

Eco Baltia Vide - Krāpšana (Sūdzība)

Krāpšana Nu jau šis krāpnieku uzņēmums Eco Baltia Vide cenšas naudu izprasīt pusgadu uz priekšu ar avansa maksājumiem.

Bolt - Man patika brauciens (Sūdzība)

Man patika brauciens Man patika brauciens ar Bolt Taxi. Vadītājs precīzi piebrauca līdz norādītajam mājas numuram. Aplikācijā redzēju, ka vadītājs ir klāt, un arī cenu pārbaudīju, lai izvairītos no nevajadzīgām nepatikšanām. Vadītājs bija korekts, aizveda bez problēmām, nerunāja lieki. Pēc brauciena varēju atstāt vērtējumu ar komentāru. Ļoti laba organizācija.

Bolt - Klaji nekaunīga attieksme avārijas situācijā (Sūdzība)

Klaji nekaunīga attieksme avārijas situācijā Šodien 23/1. Līčos 15.00 uz Mārstaļu ielas bolt vadītāja izveidoja avārijas situāciju. Vīņam bija jāpabrauc atpakaļ, dažus metrus, man vismaz 20. Redzot, ka esmu sieviete viņš mani izlamāja ar visrupjākajiem krievu lamu vārdiem. Vispār ne mazākās pieklājības, kā šadi cilvēki var strādāt ar klientiem. Inga

AtrisinātaBolt Food - Nav ne pasūtītais ēdiens ne atgriezta nauda. (Sūdzība)

Nav ne pasūtītais ēdiens ne atgriezta nauda. No Bolt Food pasūtu gandrīz katru nedēłu. Vakar veicu kārtējo pasūtījumu. Parasti sekoju līdzi pasūtījumam. Kad 18.11 redzēju , ka kurjers ir pie mājas. Suni ielikām istabā un gaidijām kurjeru pie durvīm. Vēljoprojām sekojot kurjera darbībām redzu ka itka kurjers ir klāt,bet pie durvīm neviens nav un neviens man nezvana. Pll 18.22 man ir viens neliels signåls no nepazīstama nummura uz kuru es uzreiz atzvanu. Runā kurjers angłu valodā un saka ka neiginājis mani sazvanīt 20 minūtes. Es saku ka...

Bolt - Ierados darbā ar pozitīvām emocijām. (Sūdzība)

Ierados darbā ar pozitīvām emocijām. Sodien man bija patīkama pieredze, izmantojot Bolt Taxi. Taksists, kurš mani aizveda uz darbu, bija ļoti laipns un sirsnīgs. Viņš uzrādīja augstu profesionālismu, atbildot uz maniem jautājumiem un piedāvājot patīkamu sarunu, kas padarīja braucienu vēl patīkamāku. Mašīna, ar kuru pārvietojos, bija ļoti tīra un kārtīga. Patīkamais aromāts, kas izplatījās mašīnā, radīja patīkamu atmosfēru un iegādājās sajūtu, ka taksists rūpējas par klienta komfortu. Brauciens pa pilsētu bija ērts un bez stresa, tāpēc varēju ierasties darbā ar pozitīvām emocijām.

Bolt - Nevar uzticēties (Sūdzība)

Nevar uzticēties Aplikācijā 3 stundas pirms brauciena rezervēju braucienu. Nav tāls, 5 euro, pa Jaunmārupi. 15 min pirms brauciena atnāk ziņa: "atradam šoferi. Gaidiet". Noteiktā laikā atnāk ziņa: "atvainojiet, nestrādās brīvs šoferis". Bolt domā tikai, kā nopelnīt? Apčakarētie klienti, konkrēti mans bērns stāv un gaidā, ziemā, pie mīnuss 15. Un pēkšņi, bāc, tāds sīkums, neviens neatbrauks. Ļoti nepatīkamā pieredze.

Bolt Food - Krāpšana (Sūdzība)

Krāpšana Šodien pasūtot no Vienības gatves ēdienu, aplikācijā redzēju, ka kurjers ir to paņēmis, jau ceļā, bet redzu, ka brauc uz citu pusi. Aizbraucis Vecmīlgrāvja vietā uz baložiem, pastāvējis un aizbraucis. Risināt, šo situāciju bolt negrasās, es esot vainīga, neprecizējot adresi. Vairākus gadus izmantoju šo aplikāciju, un nekad nav bijis problēmu, adrese ar nav mainīta. Kurjere palika labi paēdusi uz 47 eur. Un komunicējot ar viņu - zvanot viņai, viņa diezgan parupja bija. Palikām ar bērniem bez naudas un pasūtītā ēdiena.

Bolt - Nenodrošināts iepriekšējās rezervācijas pakalpojums (Sūdzība)

Nenodrošināts iepriekšējās rezervācijas pakalpojums Zinot, ka bieži ir problēmas un pakalpojums tiek atteikts, nolēmu izmantot iepriekšējo rezervāciju. 22.decembrī jau no rīta ap 9 rezervēju Bolt uz 18.00 braucienam uz Dailes teātri. Liels bija mans pārsteigums, ka tieši 18.00 vienkārši saņēmu ziņu, ka neizdevās atrast mašīnu. Piedodiet, kāpēc tad tāda iepriekšējā rezervācija vispār tiiek piedāvāta?

Bolt - Atteikums invalīdam (Sūdzība)

Atteikums invalīdam Šoferis 04.12.2023, atteicās vest invalīdu, jo dēļ tā bija jāizkāpj no mašīnas un jāpalīdz ielikt bagāžniekā invalīda saliekamos ratus, tādas rīcības dēļ māte ar dēlu invalīdu nevarēja nokļūt līdz poliklīnikai laicīgi. Lietojam bolt taksometra pakalpojumus jau daudzus gadus bet šis gadījums bija pirmo reizi

Bolt Food - Kurjers *****, bet atbalsta dienestā strādā vel lielāki ***** (Sūdzība)

Kurjers *****, bet atbalsta dienestā strādā vel lielāki ***** Kurjers no Indijas jeb tautā saukts kebabs kavēja 100 minūtes, jo nevarēja aizbraukt paņemt sūtījumu, kas atradās turpat aiz stūra, bet saucamais "atbalsta" dienests, kur ņem visus no palīgskolas, neatbildēja 30 minūtes un tad arī standarta frāzes no kurām nekādas jēgas. Ēdienu atveda aukstu un kurjers jeb kebabs bija apēdis daļu no ēdiena. Bolt food ir ļoti slikta kompānija.

Bolt - Atbalsta centrs neeksistē (Sūdzība)

Atbalsta centrs neeksistē Izmantojot Bolt Drive aplikāciju, noīrēju mašīnu. Aizmirsu mašīna dokumentus. Pēc tā, kad sapratu, ka kabatā vairs nav dokumentu, domāju aiziet uz auto, kura vairs nav. Nu un ko, ķeros pie atbalsta centra, pirmo atbildi ieguvu diezgan ātri, bet nu mašīna bija otrā Rīgas galā un 1 naktī. Doties vairs jau nebiju spējīgs. Tad nu man piedāvāja, ka paši varot pārbaudīt auto, kam piekritu. Saprotot to, ka atbildi diennakts laikā nesaņēmu, prasīju kur atrodas auto koordinātes, uz ko atbildi...

Bolt - Uzbrauciens uz trotuāra uz cilvēku (Sūdzība)

Uzbrauciens uz trotuāra uz cilvēku Vakar 10.11 ap 24.00 braucot ar skrejriteni bolt (2 virieši uz viena skrejriteņa) pa trotuāru hipokrātes iela pretī 35 mājas, uzbrauca uz vīru, kas staigāja ar suni. Kad vīrs airādīja par šo gadījumu, viens no viņiem iepūta Sējā pipargāzi, pameta skūteri un aizskrēja prom. Cik tas turpinācies... Kur griezties? Bīstami atrasties ārā... Pielikumā ir skutera numurs.

Bolt Food - Nekompetence (Sūdzība)

Nekompetence Vakar caur Bolt Food veicu pasūtījumu, bija noradīta nepareiza adrese, visi mēģinājumi kaut ka atrisināt situāciju nevainagojās pilnīgi ne ar ko, tikai pārsūtīts pie karjera, kurš latviski ne vārda nevar pateikt, strādājot ar klientiem. Beigu baigas pakakata nauda, laiks, un un kredīts, iesāku vērsties Ptac, ko arī darīšu, droši sauciet kurjeru, nezin valodu, sauciet policiju.

Bolt Food - Bojāts pasūtījums (Sūdzība)

Bojāts pasūtījums Jau otro reizi saņemu pilnīgi izmirkušu maisu ar ēdienu. Pirmajā reizē tas bija hesburger pasūtījums. Toreiz kurjers ar savu velosipēdu meta neskaitāmus līkumus, līdz knapi nonāca līdz manai adresei. Ņemot ārā pasūtījumu, paralēli murmināja zem deguna - “i’m so sorry.. ”, jo maiss burtiski pilēja. Toreiz atgrieza naudu tikai par slapju burgeri un izlijušu dzērienu, lai gan bojāta ir visa ēdienreize. Šoreiz kurjers par piegādi nepaziņoja pieklauvējot, bet nolika maisu kāpņu telpā un aizdevā...

Bolt - Netiek ievēroti satiksmes noteikumi, pasažieru un apkārtējo vadītāju drošība (Sūdzība)

Netiek ievēroti satiksmes noteikumi, pasažieru un apkārtējo vadītāju drošība Vakar Bolt vadītājs ar auto numuru TO-8212, uztaisīja ļoti iespējamu avārijas situāciju, dēļ mana auto straujas bremzēšanas tika gūti sasitumi, auto vadītājs apdraud savus pasažierus un pēc auto stāvokļa var spriest, ka avārijas situācijas ir bijušas, vīrietis ir gados, vai jums ir vaiadzīgs strādnieks, kurš apdraud savus pasažierus, un apkārtējos auto vadītājus?!

Bolt - Bolt / Tehnikuma varoņi (Fotoattēls)

Bolt / Tehnikuma varoņi Izmētāti.

Bolt Food - Nepilnīga piegāde (Sūdzība)

Nepilnīga piegāde Pasūtīju maltīti no McDonald’s, saņemot sūtījumu konstatēju ka no pasūtītā pietrūks Big Mac burgers, Zemeņu rasēns un dubultā siera burgera vieta tika piegādāts parastais siera burgera! Centos sazināties caur aplikāciju, atbilde 0. Kā arī censtos sazināties ar kurjeru varbūt var kā palīdzēt 0! Atsakos no bolt pakalpojumiem!

AtrisinātaBolt - Mašīnas apskādēšana/aizbraukšana no notikum vietas!!! (Sūdzība)

Mašīnas apskādēšana/aizbraukšana no notikum vietas!!! Visus velos pabrīdināt! 20.02.2023 13:40 Valdeķu ielā,Bolt taxsiste-ar sarkaniem matiem,brauca, apskādēja mašīnu- izkāpa ārā, apkstijās kāda ir skāde nodarīta-iekāpa auto un aizbrauca no notikumvietas. Ford fokus TQ8177. Lieta nodota policijā! Bildes pievienotas!