Meklēšanas rezultāti
Veselības centrs 4 - Slikts narkologs-psihiatrs ( Komentārs)
Rekur divi linki kur var skaidri un gaiši saprast kas tas par ārstu kam pašam bijušas problēmas ar narkotikām un arī 2008 gadā kad arī es braucu reibumā.
Balta - Krāpšana, slikts serviss ( Komentārs)
Mana kontaktinformācija: Jeļena Brauere, m. t. 29523760, e - pasts: [slēpt]@inbox.lv. Runa iet par saliešanas gadījumu no 01.03.2018, regr.Nr.A780993-40530-01.2/18/228711. Nepiekrītu summai 310.78 EUR (Pārrēķināts vienu reizi pēc mana iesnieguma no 484, 07 EUR, otru lūgumu pārrēķināt noraidījat, nav viegli vispār saņemt atbildes no BALTA). Foto materiālos var redzēt, ka apdrošināta dzīvoklī virtuves griestiem un aiz virtuves teritorijas, zem plastikāta plāksnēm ir vecie bojājumi, vietās, kur...
Risinājumu Pasaule Sia - Krāpšana ( Komentārs)
rITVARS sTĀMERS ! Nestrādājiet ar šo personu ja gribat naudu saņemt labāk sēdēt mājās... Mús arí uzmeta, baro ar rītdienām visu laiku izdomā pasaciņas ,ka kārto dokumentu ,ka pasūtītājs nemaksā u.t.t Savu vārdu netur - atbildību neuzņemsies viņš nekad ... nestrādājiet aristrīda briāna iela 4,Rīga...! rekur links kur viņš jau valsts līmenī pelna naudu... https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/tiesai-nosuta-buvnieku-lietu-martinsona-...⇄
Latvijas Kredītu Centrs - Nesaprotami atteikumi / galvotaja pieprasijumi ( Komentārs)
neskumsti, ej pie citiem. rekur šodien Tv bija kaut kāds alkāns azartspēļu atkarīgais, 5 kredītus savācis
Rieker t/c ALFA, SIA MB SHOES Latvija - Krāpšana ( Komentārs)
Rakstu ,lai pircēji vairākas reizes apdomā, pirms atstāj savu nopelnīto naudu par tik nekvalitatīviem apaviem, kādus var noprkt Rieker veikalos Latvijā. Izdomāti stāsti par kkadu eko ādu, par kādu apavu meistari tik brīnās. Īsumā par manu pieredzi. Iegādājos rudens apavus, kuri pēc pirmā lietus palika pilnīgi slapji. Protams, aiznesu atpakaļ uz veikalu. Pēc pāris nedēļām saņēmu ierakstītu vēstuli ,kurā mani izformēja,ka "kvalificēts apavu meistars" tos ir apskatījis,un apaviem defektu nav...
Суд и загс - Не справедливо ( Komentārs)
rekur kaut kas līdzīgs. https://www.tiesas.lv/nolemumi/pdf/148121.pdf jums bija jāiesniedz kaut kāds trīspusējs iesniegums bērna reģistrācijas brīdī. ja tava 'gudrā' bijusī (un jaunais tēvs) par to nepadomāja un vēsi noskatījās, kā dz. apl. ieraksta Tevi... bez komentāriem. bet tagad jā, lai mainītu ierakstu, jātiesājas un jāmaksā, neko darīt.
Saimniecība 24 - Krāpnieki un naudas atmazgātāji zagļi ( Komentārs)
ELCHE Origo - плохой сервис, плохая продукция ( Komentārs)
Man ir tādi rudens apavi no rieker.
Mego - Slikts serviss, rupja agresīva attieksme ( Komentārs)
Baiss atgadījums, ja var ticēt cilvēkam, kurš sevi sauc "teatrinieks". Taču, nu teikšu kāda slavena teātra režisora vārdiem "NETICU!". Neticu, ka pārdevēja kļuva agresīva pret pircēju, jo tikai vēlējās vispirms apkalpot pazīstamu pircēju un pieminētie komentāri bija vienpusēji. Ja šeit parādītos '"kasieres Solvitas Caunītes" incidenta izklāsts, iespējams "teatrinieks",būtu jāsauc pat pie administratīvās atbildības.
NS King - Slikta kvalitāte ( Komentārs)
Es tur vairs neiepērkos, tur tiešām ir sūda apavi, arī rieker pieder NS kingam, mēslu kaudzes, ne apavi. Un kāpēc tad nāk tā 2 gadu garantija, ja viņa patiesībā neeksistē?! Un kāda starpība, kādā cenā tu pērc, ja nav kvalitātes nevienā, arī saucamajās dārgajās cenās?! Bulšits gatavais! Es tagad pērku ELCHE salonā!
Friziere Līga - Attieksme ( Komentārs)
Ir jasaprot, ka virs tapat nekur neiet,,, virietis nav maz berns un saprot ko vins dara, acimredzot vins neciena sievu ja ta dara, skumji, ka raksra autore sevi ta pazemo un sevi neciena, ka raksta publiski sadas lietas, jo tas dara kaunu vinai nevis frizierei. Reizem vajag padomat ar galvu un nepazemot sevi publiski
Itella - Slikts serviss? Nav tur nekāda servisa!!! ( Komentārs)
Tas pats bija. Bet ne ar itella vieksaarshi ar DHL Piecas reizer biju visu dienu maajaas atliku dariishanas: PIECAS reizes staasitja ka meeghinaaja piegaadaat un ka zvanija piedurviim piecas reizes. Nezinu varbuut kaiminjam meeginjaaja piegadaat. vai kaa viel-
Eiropas apavi - vieni brāķi ( Komentārs)
Es zinu, ka ir Rieker firmas veikali, piemēram, Dominā, Rīgā. Man draudzene teica, ka tie ir labi vācu apavi.
Eiropas apavi - vieni brāķi ( Komentārs)
Drošs brends ir "Rekier" un nav svarīgi kurā veikalā pirkts, cenas vidēji 50-60 EUR, bet ir pārliecība ka uz vairākām sezonām. Viss pārējais ir laimes spēle, kurā visbiežāk zaudē.
Sia Somerlex - darba alga un apstākļi ( Komentārs)
Pilnnīgi piekrītu, SOMERLEX un RIKRA pie Valentīna nevienam neiesaku strādāt!
Uldis Ozols (Uldons TV) - Krāpnieks, izmantotājs, bērnu pavedinātājs. ( Komentārs)
http://www.dailymotion.com/picheks Rekur varat apskatīties, vai cilvēks kuram nav kādas psihiskas problēmas ko tādu filmētu?
"rieker" SIA "NITTIS" - nevēlās atdot naudu par brāķi ( Komentārs)
>Nelietotājam. Nu elegants teksts! "Šos "apavus" es valkāšu tikai Atakamas tuksnesī, Čīlē, kur lietus nav lijis 400 gadus!". Jā, Rieker apavi ir ērti, bet kvalitāte - kā paveicas. Latvijā izdevies ir nopirkt labus rīkerīšus , bet Briselē pirktie noplīsa diezgan ātri. Tā ka nav gluži tā. ka mums te nāk brāķi, bet vecajās ES valstīs nē. Mitrumu gan apavi nepanes neatkarīgi no iegādes vietas:(
Inga Lormane/ Nensija Lormane - Krāpšana ( Komentārs)
Mani ari ir apkrapusi. neatdeva 150 euro rekur te vinja strada par prostituti Vacijaa.