Rīgas Satiksme - Slikts serviss

Kontrolieri vispār murgs - es aizmirsu piespiest, jāmaksā 3 eiro. Es atvainojos? ! Skolēnam jāmaksā, par to, ka aizmirsa? Un kontrolieris pats vispār Krupis - liek man parakstīties, es prasu ko es parakstu, tas neatbild. Kā varu zināt vai mani nepieraksta uz kaut kādu naudas izšķērdēšanu? Savāciet savus darbiniekus.

26.09.2024

Atbilde no Rīgas Satiksme Pārstāvja atbilde 26.09.2024

Labdien! Pretenziju gadījumā aicinām rakstīt uz [email protected].

Velvetpopstar 26.09.2024

Par kļūdām ir jāmaksā. Nākošo reizi būsi vismaz uzmanīgs.

S Smadzen'sVaig? 26.09.2024

Nākamreiz prasi vecākiem, lai aizved ar auto...

RAMONA👀 26.09.2024

Izlasīt par ko parakstās nebija opcija?

M Māris Mastiņš 28.09.2024

Sūdzības autors izlasi Ministru kabineta noteikumus Nr.599 ka arī Rīgas domes saistošos noteikumus Nr 165. Iznāk ka lauku teritorijas arī skolnieki var nemaksāt un braukt bez maksas. Tev Rīgas dome do iespēju izmantot transportu bez maksas, bet ja nemāki doto iespēju izmantot līdz galam tad pats vainīgs un maksā par savu pieļauto kļūdu.

Lai uzliek sodu jābūt vismaz 16. Ja šādā vecumā ir skleroze, tad to vajag ārstēt, nevis raudāties šeit.