www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme Necienīga vadītāja attieksme

Rīgas Satiksme - Necienīga vadītāja attieksme

8. Martā plkst. 14:20 ar savu ģimeni (vīru uz meitiņu 6 gadi) braucām ar 36. maršruta autobusu. Bildē pievienoti vadītāja un autobusa numura attēli.
Kad bijām nonākuši 3.autobusa galapunktā, bijām pārsteigti, ka autobuss nebrauc tālāk.
Jautājām vadītājam- "Vai autobuss nebrauks tālāk?" Uz ko vadītājs atbildēja- "Nebrauks!"
Kad jautāju- "Kāpēc?" Vadītāja atbildēja sekoja ļoti nepieklājīgā formātā :
"Ko tu muldi? Vācies ārā no autobusa un nekavē manu laiku!"
Teicu vadītājam, ka rakstīšu sūdzību un ko viņš atbildēja, ka viņam pie vienas vietas.
Lūdzu, risināt šo situāciju un attiecīgi sodīt nepieklājīgo vadītāju.

B

D Džumbo 15 st atpakaļ

Autobusa galapunkts Daugavgrīva, tas rakstīts autobusa ārpusē un iekšā visos monitoros. Autobuss pienāk galapunktā, gaida,kad pasažieri izkāps, bet viena tantiņa grib,lai viņu ved kaut kur tālāk, kur nemaz nav paredzēts šim autobusam braukt. Vadītājs nobraucies, viņam limitēts laiks,lai fiksi pačurātu, paēstu un brauktu atpakaļ, bet nekur netiek, jo daži nevar izkāpt ārā.

R Ranger 007 9 st atpakaļ

Spriežot pēc atiešanas laikiem, ja iekāpāt 14:20, tam jābūt uz Vakarbuļļiem, tātad tālāk par Daugavgrīvu. 14:20 līdz Daugavgrīvai kursējošajam autobusam jābūt jau Zvīņu ielā, kas ir vairākas pieturas tālāk par Daugavgrīvas pieturu. Tātad viņam bija jābrauc līdz Vakarbuļļiem. Nav autobusa, kurā sestdien/svētdien/svētku dienās var iekāpt JEBKURĀ pieturā un 36. galapunkts būtu Daugavgrīvas pieturā. Man nav jāzina, kurā pieturā iekāpāt, šim bija jābrauc līdz Vakarbuļļiem.

K Kvadrātsakne 5 st atpakaļ

otro daļu nesapratu, bet ja autors domāja 14.20 daugavgrīvā, tad viss ir ok, nekur tālāk šoferim nebija jābrauc

R Ranger 007 9 st atpakaļ

Vadītājam bija jābrauc līdz Vakarbuļļiem. Un šāda attieksme nav pieņemama. Atlaist uz vietas!

K krāslavietiss 5 st atpakaļ

Kur jūs atlaidēji ņematies?

S Smadzen'sVaig? 3 st atpakaļ

Kāds atlaist? Nošaut!