Rīgas Satiksme - Liels troksnis

Ārkārtīgi skaļš ir Rs 4. Trolejbuss! Kāpēc vispār ir atļauts, ka tik skaļš transportlīdzeklis pārvietojas pa pilsētas ielām? ! Tā rūkoņa ir dzirdama pat aiz aizvērtiem logiem dzīvokli! Nesaprotu arī kāpēc katrā pieturā ir jāziņo uz kurieni dodas transports un kāda ir pietura? !? ! 99.99999 % cilvēki to izmanto katru dienu un viņiem nevajag atgādināt 2050 reizi, ka 4. Trolejbuss dodas uz Ziepniekkalnu vai Juglu! Kam tas skaļais signāls un pieturvietu / galapunkta atgādinājums ir domāts? ! Rietumeiropā praktiski visur ir normāla skaļuma pieturvietu atgādinājums vai ir tikai vizuāls atgādinājums! Mums tādi brīdinājumi - it kā visi pasažieri būtu kurli un akli ārzemnieki, kas pirmo reizi iekāpuši transportā!
Pilsētā noteikti būtu jādomā par klusāku satiksmi, cik tas ir iespējams! Visur runā par ātruma ierobežojumiem, zaļāku transportu, bet pilsētas sabiedriskais veci, nevelkoši traktori kas tad milzīgu troksni pilsētā!

07.03.2025

Atbilde no Rīgas Satiksme Pārstāvja atbilde 10.03.2025

Labdien! Atbildes saņemšanai, lūdzu rakstiet uz [email protected].

Good Intentions 07.03.2025

Tu nesaproti - parējie saprot. Cilvēkiem kuri ikdienā nelieto, aizmaršīgiem, bērniem utml.

Labdien!

Ja Rīgas Satiksmes 4. trolejbuss rada pārmērīgu troksni, kas traucē iedzīvotājiem, un sabiedriskajā transportā ir pārāk skaļi audio paziņojumi, jūs varat iesniegt sūdzību Rīgas Satiksmei, pieprasot izvērtēt trokšņa līmeni un pielāgot skaņas sistēmu.

Ja uzņēmums nereagē, varat vērsties Rīgas domē vai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā, jo pilsētā jānodrošina pieņemams trokšņa līmenis. Ja nepieciešama palīdzība sūdzības sagatavošanā, droši varat vērsties pēc juridiska padoma!

Good Intentions 08.03.2025

Par ko tad mīnusi ir arī cilvēki ar sliktu redzi.

krāslavietiss 08.03.2025

Gribās klusāku un mierīgāku dzīvi, tad jābrauc uz laukiem dzīvot vai uz mazāku pilsētu, kur gan gaiss būs tīrāks, gan sabiedriskais ies retāk. Rīgas kņada nav domāta katram.

Silgailis 08.03.2025

Ja skaļi neziņotu, atkal kāds sūdzētos, ka par klusu

D Deceperina 09.03.2025

Iedzer nervostrog