Rīgas Satiksme - Nekādas reakcijas
Milzīgs fuj 25. Trolejbusa šoferei kura vadīja 27134 trolejbusu laikā 18: 34.
Iekāpu trolejbusā un tur divi džeki guļ, neko traku nedomāju apsēdos aiz muguras, trolejbusa vadītāja pie nacionālā teātra piegāja pie šīm divām personām un pateica " jūs jau esat atbraukuši, vajag kāpt ārā" šīs divas personas kuras bija redzamā alkohola un psihotropo vielu ietekmē ātri šo trolejbusa vadītāju atšuva, trolejbuss turpināja ceļu pāri vanšu tiltam. Tur arī sajutu smirdoņu kas sāka nākt no šiem diviem personāžiem, kā arī pamanīju ka pa vienu no viņiem rāpo kukaiņi. Uzreiz pārsēdos. Braucot pāri tiltam abi iedzēra no divlitrenes alu.
Es esmu šokā un dusmīgs par šī trolejbusa vadītājas rīcību, jo cik es sapratu tad šie divi brauca tajā jau ilgi un iespējams, ka ne pirmo apli. Fuj trolejbusa šoferei par to, ka pienākot un secinot, ka šie divi cilvēki nav ne adekvāta paskata ne smaržas, šī trolejbusa vadītāja izvēlējās darīt neko.
Es nesaprotu kāpēc es maksāju par biļeti, ja transporta kvalitāte ir reāla 0
tad vēl runas, ka no nākamā gada tiks palielināta biļetes Cena, tiešām nesaprotu kādā sakarā. Dažs labs pat pa brīvu ar šādu attieksmi pret cilvēkiem nebrauktu. Fuj! Ceru, ka tagad man nav arī tie kukaiņi. Vienkārši pretīgi.
Mums žēl, ka brauciens sagādāja nepatīkamas emocijas. Ja transportlīdzekļa salonā ir pasažieri, kuri neievēro sabiedriskā transporta lietošanas noteikumus vai traucē pārējiem pasažieriem, aicinām arī pasažierus iesaistīties, zvanot policijai pa tālruni 110, nosaucot transportlīdzekļa veidu, maršrutu, atrašanās vietu, braukšanas virzienu un, ja iespējams, borta numuru.
Un ko vajadzēja darīt vadītājai ? Izkauties ar viņiem vai apturēt vispār sabiedriskā transporta kustību ?
pēc pienākuma ir minēts ka šādos gadījumos ir jāsauc policija.
Un pats jūs nevarējām izsaukt policiju?
Transportlīdzekļa vadītājam ir jāsauc policija.
Pēc tam būs bļāvēji, ka ir jākavē ikdienas gaitas.. Tas nav 10 min jautājums.
Transporta vadītājam jāved pasažieri ,jāvada transporta lidzeklis
Grūti teikt ko vadītāja redzēja, neredzēja, zināja vai nezināja, bet ja nevienu netraucē, tad ko tur. Autors arī neko neizdarija, ne pateica vadītājam, ka traucē, ne izsauca policiju tikai sūdzību uzcepa.
Vēl saprastu ,ka sieviete to redz un neko nevar īsti mainīt,taču vecis būdams nosēdies malā un smilsktēji asti kājstarpē turot. Mīkstais vien esi .Normāls čalis palīdzetu vadītajai izmest tos alkanavtus ārā vai pats piezvanījis policijai lai vadītājai nebūtu jakavē laiks reisam un varētu turpināt braukt.
Un pēctam tas invalīd - alkāns aizkries uz policiju un uzrakstīs iesniegumu, ka jaku saplēsi vai fiziski iespaidoji, velkot ārā. Cik čaļi, aizstāvot kādu bābieti, sēž tagad. Šeit nav tik akūta vajadzība līst iekšā. Esmu redzējis, kā studenti nokavē eksāmenu, jo 45 min gaida policiju, kura ir aizņemta nopietnākā lietā. Visas divstāvīgās pretenzijas uzklausīja šoferis.
Gulbenieti,mūsdienās var arī piefiksēt procesu ar mobilo filmējot,taka tas alkāns var skriet kaut uz VDD un sūdzēties.Pie tam diez vai policijas darbinieki ieraugot tādu ar insektiem un aliņa ampulu padusē viņu izmetīs ārā arī no iecirkņa .Šajā gadījumā runa jau nav par to ,ka vajadzēja obligāti iejaukties un to jau uzrakstīju ,taču fakts kā tāds - vecis būdams smilkst stūrī un drukā sūdzību ,tā vieta lai tad būtu rīkojies ,kaut vai pats piezvanot attiecīgai iestādei kura attīrītu sabiedrisko transportu no tādām personām.