www.sudzibas.lv Rīgas Satiksme Kontrolieru darbs

Rīgas Satiksme - Kontrolieru darbs

No Rīgas Satiksmes neko negaidu,ir savi plusi un mīnusi, vienkārši maksā un brauc kur vajag. Izmantoju labu piedāvājumu un katru mēnesi pērku mēnešbiļeti. Šorīt, braucot uz darbu, kontrolieris veica pārbaudi un izsedināja mani, jo es aizmirsu reģistrēt braucienu. Saprotu savu vainu, bet turpmākas piedāvātas iespējas ir absurdas. Maksā sodu, sniedz dokumentus vai kāpj ārā. Es godīgi maksāju par sabiedriska transporta izmantošanu un uzskatu ka ir jāļauj cilvēkiem reģistrēt mēnešbiļete arī pārbaudes laikā.

05.01.2025

Atbilde no Rīgas Satiksme Pārstāvja atbilde 15 st atpakaļ

Labdien! Saprotam, ka situācijas mēdz būt dažādas, taču pasažieriem nekavējoties pēc iekāpšanas sabiedriskajā transportlīdzeklī ir pienākums reģistrēt biļeti (e-talonu vai koda biļeti), tai skaitā mēneša biļeti.

H hehehehehe 05.01.2025

ja tu strādātu darba vietā, kur no rīta jāpiereģistrējas un vakarā jāizreģistrējas, bet aizmirstu to izdarīt. mēneša beigās rakstītu šeit sūdzību par to, ko pats neesi izdarījis un nav tev alga samaksāta par to dienu?