www.sudzibas.lv Rīgas Namu Pārvaldnieks Neko nedara iedzīvotāju labā

Rīgas namu pārvaldnieks - Neko nedara iedzīvotāju labā

Rīgas namu pārvaldnieks ir dīvainākā iestāde ar kuru esmu sastapies, bet diemžēl mūsu mājai apsaimniekotāju nomainīt nevaram, jo ir daži sociālie dzīvokļi. Mani šīs iestādes attieksme burtiski šokē ,jo pirms aiziešanas pensijā strādāju darbā, kur iekavējot darba izpildi pat par dienu bija sekas.
Lieta tāda: mājai Priežu iela 12 otrajai kāpņutelpai (dz9-15) laika gaitā ir sabojājušās kāpnes no pagalma uz kāpņu telpu. Tie ir 5 pakāpieni. Pakāpieni ir pārlūzuši un pamatne no ķieģeļiem ir sākusi iegrimt zemē,līdz ar to pakāpieni ir sašķiebušies un iekāpt kāpņu telpā ir problemātiski, jo pamatā visi dzīvokļu īpašnieki ir gados ar pārvietošanās grūtībām un kāpšana pa šīm trepēm sagādā grūtības un ir bīstama, ir traumu risks īpaši slidenā laikā.
Šī gada 26 jūnijā mēs, mājas iedzīvotāji iesniedzām vēstuli ar lūgumu namu pārvaldei lai šīs kāpnes saved kārtībā. Kāpnes tika atzītas par esošām avārija stāvoklī un tika solīts savest kārtībā steidzami. Tagad jau drīz ziema un nekas nav mainījies. Vairākkārt zvanīju pārvaldniekam- bet tur baroja ar solījumiem- ka taisa kaut kādu projektu!, ka ir procesā! , ka pa septembri sataisīs- bet neesam sagaidījuši vēl joprojām.
Vai tad tiešām Latvijā pat tādai sīkas lietas atrisināšanai jāiesaista žurnālists ar šallīti vai attiecīgās kompetences ministrija ar sarežģīto nosaukumu?
Ja kāpnes neatremontēs nāksies katram staigāt ar ķeblīti lai iekļūtu kāpņu telpā!

L

в Владислав 2 st atpakaļ

Pareizi sakat - žurnālisti jāiesaista! Tikai tad ir rezultāts!