Rd Electronics - Slikts serviss, brāķētas preces
Nebeidzami preču brāķi un bezkaunīga attieksme pret klientiem..3 sadzīves tehnikas vienības un visas brāķētas..Salūzušas garantikas laikā. Sākumā remontetas un tad samainītas pret jaunām pēc ilgstošām sarakstēm, līdz Patērētāju aizsardzības centra iesaistei.
Pēdējā bija velas mašīna Samsung, kura nostrādāja 4 mēnešus un beidza savu mūžu. Ja no paša Samsung uzņēmuma viss bija ļoti korekti, tad RD Electroniks izcēlās ar īpašu attieksmi pret klientiem.
Tā kā bijām spiesti izvēlēties lētāku modeli (iepriekšējais nebija pieejams), gribējām sanemt atpakaļ pārmaksāto naudu - 80 eur. Konsultante kategoriski atteicās izpildīt šo mūsu prasību, uzspiežot ņemt dāvanu karti par pārmaksāto naudu. Viņu neinteresējot LR likumdošana, viņiem esot iekšējie kārtības noteikumi. Tā kā šāda klaja necieņa pret klientiem nav pieņemama, nolēmām vispar lauzt pirkuma līgumu un pieprasījām atpakaļ pilnu preces summu. Un arī neiztika bez informācijas novilcināšanas..
Sausais atlikums - ne mēs, ne musu paziņas vairs neko šajā iestādē neiegādāsies. Tā kā stradāju pakalpojumu sfērā - arī savus klientus brīdināšu..