Rd Electronics - RD Electronics – Garantijas remonta un preces maiņas termiņa pārkāpums
RD Electronics veikalā iegādājos Dyson Airwrap Long E+, kurš pārstāja darboties jau pirmajā lietošanas reizē. Neskatoties uz to, ka prece tika nodota garantijas remontam, veikals vairāk nekā 30 dienu laikā nespēja nodrošināt ne remonta veikšanu, ne preces maiņu, ne arī naudas atmaksu.
Komunikācija ar veikalu bija nekorekta un maldinoša, bieži atsaucoties uz ražotāju kā atbildīgo pusi, lai gan atbilstoši likumam atbildība gulstas uz pārdevēju. Pēc ilgstošas bezdarbības no veikala puses biju spiests iesniegt oficiālu sūdzību PTAC, lai aizsargātu savas patērētāja tiesības.
Šāda attieksme ir nepieņemama, un veikalam būtu jāpārskata gan savi klientu apkalpošanas procesi, gan jāievēro normatīvie akti, lai turpmāk novērstu šādas situācijas.
Lūdzu citus patērētājus būt uzmanīgiem, izvēloties šo veikalu!
Labdien!
Cienījamais atsauksmes autor!
Paldies, ka veltījāt laiku un informējāt par notikušo.
Lai mēs varētu precizēt lietas apstākļus un sniegt komentārus sakarā ar šo situāciju, norādiet, lūdzu, preces pieņemšanas nodošanas akta numuru vai nosūtiet to privātā ziņā.
Vēršam uzmanību, ka RD Electronics nav sava autorizētā servisa! RD Electronics ir elektropreču veikals, mūsu uzņēmums netiek kvalificēts kā ierīču autorizētais serviss. Ar ierīces diagnostiku, remontu un slēdziena noteikšanu nodarbojas speciāli klasificēts ražotāja noteikts autorizēts serviss, tā darbinieki, kuriem ir attiecīgās zināšanas un specializētā tehnika.
Saprotam Jūsu neapmierinātību ar situāciju, taču, diemžēl, ietekmēt šo procesu mēs neesam tiesīgi, tas nav atkarīgs no mums. Nopērkot preci jebkur, ne tikai pie mums, var rasties negatīva pieredze.
Gaidīsim no Jums precizējumu, ar preces pieņemšanas nodošanas akta numuru, lai mēs varētu pieprasīt skaidrojumu no servisa, kādam nolūkam no Jums tika pieprasīta sūdzībā norādītā informācija. Paldies.
Ja Jums rodas jautājumi, vai nepieciešama papildus informācija - lūdzam sazināties personīgi. Paldies!
ar cienu,
RD Electronics