Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde - Pases izsniegšanas kārtības pārkāpums
Pamanīju sistemātisku pases vai id kartes izsniegšanas kārtības pārkāpumu. Un tas tiek darīts apzināti. Pēdējo apliecību saņēmu četru policistu klātbūtnē, kur tika sastādīts paziņojums par to, ka ir pārkāpta personu apliecinoša dokumenta izsniegšanas kārtība. Biju spiesta parakstīt veidlapu par dokumenta saņemšanu, neļaujot iepazīties ar personu apliecinošu dokumentu vai pašu pasi par kļūdām dokumentā (pase vai id) mani mulsināja arī tas, ka piesakoties jaunai pasei vai id, man iedeva veidlapu, kur bija norādīti rekvizīti, lai samaksātu valsts nodevu par jaunu pasi vai id un kur melns uz balta rakstīts, ka jāmaksā par jaunas “pases” vai “id” noformēšanu, bet ne par “nepilsoņa pasi” vai par "nepilsoņa id. " vēlos piebilst, ka esmu dzimusi Latvijā 1989. Gadā, dzīvoju un mācījos ar visiem līdzvērtīgi. Pēc pamatskolas beigšanas, kurā kārtoju centralizētos eksāmenus, tai skaitā latviešu valodā, man ir apliecība par valsts latviešu valodas zināšanām d1 grupas līmenī, kas izsniegta 2005. Gadā. Uzdrošinos ierosināt, ka šī dokumentu izsniegšana ar rupjiem pārkāpumiem tiek izsniegta visiem Latvijas nepilsoņiem. Šis komentārs tiks dzēsts, ja esmu kaut ko pārkāpis likumā. Pārkāpumu videoierakstu esmu gatavs sniegt policijai.