www.sudzibas.lv DPD Slikts serviss

DPD - Slikts serviss

Nepatīkamas pieredzes ar kurjeriem no DPD.
Salīdzinot ar citu piegādātāju kurjeriem, DPD kurjeriem nav pilnīgi nekādas cilvēcības. 18.12.2024. 80kg smagu preci noliek pie kāpņu telpas, ar tekstu, ka man jāmeklē pašai, kā līdz dzīvoklim smago pasūtījumu nogādāt. Cilvēcīgi palūdzu, vai ir iespējama palīdzība no kurjera puses, saņēmu visādus attaisnojumus. Ja veicu pasūtījumu, nav man bijusi opcija izvēlēties, ka paku būs jānogādā līdz dzīvoklim, tad kā man tieši norādīt to? Komentārā, kuru nelasa? (Piem. lepriekšējā reizē 28.11.2024. , piesakot DPD kurjeru pievienoju komentāru, lai sazinās ar mani VISMAZ stundu iepriekš pirms ierašanās, bet tad piezvanīja kurjers, ka pēc 15 min jau bus klāt.. Kvītī komentārs pat netika pievienots.). Vai tiešām nav 2 min laika un pretimnākšanas, lai izpalīdzētu ar 80kg smago preci? Ja tas ir maksas pakalpojums, tad jānodrošina arī apmaksa uz vietas! Bet šajā komunikācijā arī tas nederētu, jo lielgabarīta preces ved kurjers, kuram sāp roka!

Papildināts Arta Mīlberga 30 min atpakaļ

Lūgums izņemt foto, sakarā ar datu drošību. Tekstā pievienot 18.12.2024 pakas nr.05757981770376 , 28.11.2024 pakas nr.05757982157534

A