Reitings Pārtikas produkti

Apavi Apģērbs Bērnu preču veikali Interneta veikali Pārdevēji Pārtikas produkti Sporta preču veikals Tirdzniecības centri Veikali Ziedi
Sūdzību skaits uzņēmumā
PTC
100%
Selga

Extra Pizza - Lētais kantoris

Lētais kantoris Šovakar (17.11.2013) veicu pasūtījumu ar piegādi uz mājām. Pāsūtījums tika apstiprināts, adrese piereģistrēta, +/- stundas laikā būs. Gaidu izsalcis kā vilks, pēķšņi zvans - uz Daugavas labo krastu picas vedot tikai līdz centram. Mājas lapā šādas informācijas nav, veicot pasūtījumu par to arī netiku informēts. Malači - lētais kantoris..

ROGA AGRO a/s - Derīguma termiņš

Derīguma termiņš RIMI veikalā maizes plauktā izlikta ROGA-AGRO a/s maize, kurai uz etiķetes norādītajā vietā nav norādīts derīguma termiņš kurā ieteicams izlietot konkrēto pārtikas produktu. Visiem kukulīšiem. Un nav tā, ka cipari izdzisuši tintes kvalitātes dēļ, tur vienkārši nekas nav norādīts. Nav laika iedziļināties vai tā ir RIMI, PVD PTAC vai Rogas maizes ceptuves problēma, tāpēc arī sūdzība šajā portālā šķiet visefektīgākais veids kā pievērst patērētāju uzmanību, protams, ja mūsu patērētāji ir pietiekoši izauguši, lai tas liktos svarīgi.

IKI - Mana pircejus Iki

Iki veikala pirku produktus,atnacu majas un ieraudziju,ka siers,kurs maksaja 1.10,cheka izsists par 2.96. Aizgaju pie kasieres(Svetlana Dubra),lai izskaidro kas un ka,un atgriezh man naudu.Uz ko man pateica,ka vina neatceras,ka es pie vinas biju(gan uz cheka ir vinas vards un uzvards,un laiks,kad es pirku).Vina niem to sieru un izsit-un cena paradas pareiza-1.10 Protams man neko neatgriez,bet pasuta.Un saka,ka es esmu atnesusi cite sieru un gribu par to naudu(((( Besiii,pats par savu naudu esi ,ka duraks((( Apsargam teicu,lai skatas kameras-vine atteicas. Vot ta mana cilvekus!!!

Pizza House - Vini ir labaki par citiem!

Man nepatik, jo man nav par ko pasudzeties. Man nepatik , ka saja picerija ir visgarsigakas picas. Man nepatik, ka saja picerija ir visatraka majas piegade un man nepatik tas, ka man patik si picerija. :)

puers.lv - tejas iegade

Uzmanieties iegadaajoties tejas par " leetam" naudaam no puers.lv Pirksiet vienu bet atsuutis pavisam ko citu!!

A/S "Druva Food" - saldējums Druvas Pērle

Saldējumiem "Druvas Pērle" uz iepakojuma un saturā rakstīts, ka saldējums ražots, izmantojot pienu un piena olbaltumvielas, bet pēc saldējuma kvalitātes to gan nevar pateikt - saldējums negaršo kā īsts piena saldējums (garšo kā lētie saldējumi, kuru ražošanā neizmanto pienu), tā konsistence ir pārāk uzputota, pēc nogaršošanas rodas nepatīkamas atraugas (it kā būtu ēsts nekvalitatīvs jeb kā saka "sintētisks" saldējums).

Ņamma T/C Liiba, Ķekava - ēdiena kvalitāte

Vairākas reizes esmu apmeklējusi kafejnīcu Ņamma,t/c Liibā.Katru reizi tur ir izlikti vecie ēdieni.Vai tiešām nevar pārstāt likt ārā sakaltušas kotletes,kuras tāpat neviens nepirks un neēdīs,tās tik bojā kafejnīcas reputāciju!Jāpadomā arī par personālu,nu nevar strādāt slims strādnieks(klepo tā,ka liekās plaušas izklepos).Pilnīgi pazūd ēstgriba , kamēr saliek ēdienu pieklepo pilnu šķīvi!

Čili Pica - pārsteigums

pārsteigums Pasūtījām picu uz mājām, operātore bija ļoti laipna, tāpat kā kurjers, piegāde bija laicīga un pati pica silta un smaržīga, bet kā piedeva tai tika pievienots naža gals, apmēram 1,5 cm, un es domāju, ka ar to pilnīgi pietiktu, lai notiktu nelaimes gadījums. Uzskatu, ka ļoti paveicās, ka pica nonāca tieši manās rokās, nevis maza bērna,kurš atšķirībā no manis to iespējams nebūtu atradis. No draugiem esmu dzirdējusi, ka Čili picās ir atrasti nolauzti nagi un vēl visādi brīnumi, bet ass metāla...

Ardyfisher SIA - alga

Stradāju SIA ARDYFISHER, īpašnieks no Krievijas, vietejs menedžērs - direktors IMS SIA. Nenoforme strādniekus oficiāli un izmanto šo situāciju, lai ne maksāt algu pilna apjoma. Darba organizēšana ļoti slikta līmeni arī. Daudz ko solīja, bet reāli ta nenotika. Lūdzu nakāmus darbniekus būt ļoti uzmanīgam un neuzticīgam šajai kompānijai.

MILDA - stikla gabals "Milda"zemeņu ievārījumā

stikla gabals 'Milda'zemeņu ievārījumā Labdien. vēlējos brīdināt cilvēkus, lai nekādā gadījumā neizvēlas "Mildas" ražoto produkciju,jo tas ir BīSTAMI DZīVīBAI! Mēs iegādājāmies veikalā "Milda" zemeņu ievārījumu, mājās sacepām pankūkas un ēdām ar šo ievārījumu, vairāk nekā pusi izēdam, kad pēkšņi vīr smērē uz pankūkas kartējo ievārījuma karoti un tur ir diezgan paliels stikla gabals, kas mūs ļoti nošokēja. Mums ļoti paveicās ,ka mēs stikla gabalu ieraudzījām ,pirms satīt pankūku un , ka mūsu bērns neēda tiesi to gabaliņu . Esoiet...

Lats/Anada Sia - Sanitārās normas neievērošana

27. oktobrī pirku gaļu veikalā. Prasīju kakla karbonādi, apaļa, rudmataina pārdevēja paņēma ar PLIKU ROKU gaļas gabalu, uzmeta uz svariem , iemeta atpakaļ, paņēma lielāku (ar to pašu pliko ķetnu) un aizgāja nogriezt. Uzmeta uz svariem un paņēma maisiņu- domāju , nu vismaz ar maisiņu šito ieliks, bet NĒ, ATKAL AR PLIKO ROĶELI ielika maisiņā! FUJ! Kur sanitārās normas ? Tā kā laika nebija, gaļu nopirku, bet nākamo reizi to tā neatstāšu! Pretīgi! Kā lai es zinu, vai pārdevēja ir vesela un nenodod man kādu vīrusu? Kauns!!!!

partikas produkti - par pariesanu uz eiro

par pariesanu uz eiro Esmu priecīga, ka Latvijā atrodas pārtikas veikals, kuram uzspļaut uz eiro ieviešanu.Žurnālā ELVI no 25.10.-14.11.2013 cenas tikai latos.Malači. Tā turēt!!!

NML GROUP/"Saldā Laime" - Prusaks zefīrā

Prusaks zefīrā Zefīri šokolādes glazūrā "Saldā Laime", Made in Latvia, Premium Quality. Izplatītājs SIA "NML GROUP". Ēdot šos itkā gardos zefīrus iekodos prusakā!

Laima - SARKANĀ MAGONE

SARKANĀ MAGONE UZMANĪGI , VISI SALDUMU MIĻOTAJI !!!!!! šobrīd veikalā "LAIMA" pārdod nekvalitātu produkciju!!!! PĀRDOŠANĀ KONFEKTES "SARKANĀ MAGONE " AR BALTU PLĒVI PAR PILNU CĒNU. UZMANĪGI! KAITĪGS PRODUKTS !!!!!!!!

Prizma sporta - tirgo puvekljus

Piektdien iepirkos prizma kuru ne velti jau sen saucu par klizmu! Soreiz klizmu dabuju sporta ielaa... Sestdien pusdienaas plaanota balliite, tapec no rita gatavoshu cienastus... iznemu no ledusskapja 3 garos gurkus, kas izskiist man rokaas... Maita mans ledusskapis sapuudeejis tos! Nodomaju LAI IET DIRST TAA KLIZMA... aizgaju uz vietejo suuda veikalu un nopirku citus. Cienasti gatavi... pagarsoju nopirkto vinigretu... jebal!!! Kaa var uztaisiit needamu vinigretu ar zaljaam bieteem padlas!!!...

PRISMA - Negodīgs Eiro ieviesējs

Negodīgs Eiro ieviesējs Sojas piens 1L cena tika nomainīta no Ls 1,08 uz 1,28

Čili Pica - Maldinoša reklāma

Maldinoša reklāma Čilli picas mājaslapā norādīts, ka pasūtot picu online ir IZDEVĪGĀK, bet norādītās cenas ir tādas pašas kā klātienē pērkot. Turklāt pirms maksāšanas tiek pieskaitīts vēl viens lats un divi santīmi. Ja tu reģistrējies un tev ir drauga karte, un vēlies uzreiz pasūtīt picu (kas ir tikai loģiski), tad atlaide tiek piemērota desmit dienu laikā. Tas viss nozīmē, ka pica sanāk nevis lētāka bet daudz dārgāka un reklāma, ka šādi ir izdevīgāk ir maldinoša.

mva Ramatas smeķīga gaļa - ieteikums

ieteikums Var pirkt,protams ja nav iebildumu pret to ka garšo kā tualetes papīrs kas izmērcēts etiķī vai etiķa esencē. MVA GALĪGI NOLAIDIES NO KVALITĀTES. Man personigi negribētos domāt par to, ka vecu (norakstīto,atgriezto,utt.) gaļu pārfasē un tik liek plauktos - lai tādi kā es nopirktu,pagaršotu un pa taisno izlādētu atkritumos... Derīguma termiņš no pirkšanas brīža ir vēl 23 kalendārās dienas - var būt par svaigu un (gaļa) nav iemarinējusies... :) Esiet uzmanīgi, un sekojiet tam ko lietojiet ikdienas uzturā. LABU APETĪTI.

Ekspesspizza - Atceļ piegādi

Pasūtījām picu uz Ķekavu- pēc pusstundas seņemu zvanu- nevedīsim uz ceļa remontdarbi,sastrēgumi. Izvēlējāmies picas par summu, lai būtu bezmaksas piegāde, laikam negribēja par brīvu vest! Es saprastu kavējumu, bet, kad jau siekalas mutē un gribās ēst, saņemt zvanu pēc pusstundas, kad liekas, kurjeram jābūt jau pie durvīm. Ļoti nepatīkami! Esiet uzmanīgi, pārbaudiet vai paceļam nevar būt sastrēgumi, javēlaties pasūtīt picas šajā picērijā!

Sushi shop - pasūtījumi

pilnībā piekrītu par nereālo laiku. šonedēļ bija man atgadījums, kad ar draudzeni ierados vakarā uz sushi shop, lai nopirktu lielos komplektus... mājās vēl cilvēki mūs gaidīja, visi nolēmām ēst sushi. iegājām sushi shop, sēž divi klienti, un pavārs nu ļoti cītīgi kaut ko taisa. pateicām ko vēlamies un mums pateica, ka ir jāgaida stunda. esot daudz pasūtījumu. pateicām, ka negaidīsim un aizgājām uz prizmu, burtiski pagāja min 10 maximums 15, kad es jau stāvēju pie kases un redzu kā sushi shop...