Adrese: |
Kategorija: | Tirdzniecība • Veikali |
Sociālie tīkli: |
MAXIMA - Sūdzības un atsauksmes
Maxima - Slikts serviss
Sveiki, vēlētos saprast kāda funkcija ir kasēm, kas paredzēta vecākiem ar bērniem, un grūtniecēm. Kā arī, kpc cita pilsētas maxima šī funkciju Pilda, bet Saldū ne. Ja cita veikalā kasiere, piesaka pārējiem kad grūtniecēm un vecākiem ar bērniem ir priekšroka, tad Saldū tā pavisam noteikti nav, ne vienu pašu reizi, vai tiešām man pašai katru reizi ir jākliedz, kad varbūt tomēr apkalpos pa priekšu.
Maxima - Bojāti produkti
Jau kuri reizi ejot pēc dārzeņiem viņi ir sapuvuši ar redzamiem bojājumiem visur apkārt lido mušiņas aizrādot kasierei atbilde bija ja es pateikšu, bet nekas nav mainījies joprojām. Pēc bildes varbūt nav tik traki. Bet smaka un mušiņas vnk bija kaut kas. Kur ir jūsu svaigie augļi un dārzeņi ka skandināt reklāmā. Tāda sajūta kad uzskatāt cilvēkus par lopiem kuriem jāeed kadi veci dārzeņi
Maxima - Slikts serviss
Dobeles Maximā, Baznīcas Ielā 14, pašapkalpošanās kasēs, pārdevēja nav atsaucīga! Ar maz zināšanām par sortimentu kas atrodas veikalā. Uz jautājumiem par preci, nezin, ko teikt! Kad ar lūgumu, es kā pircējs, lūdzu aiziet pie kases paskaitīties, vai tāda prece tur ir vai nav, tad tik piecēlās un aizgāja, kopā ar otru pārdevēju kas sēdēja kasē, smējās! Un teica man kā, pircējai atnāc un tad pārārdi!
Maxima - Slikts serviss
Labdien. Katru dienu Maxima Xx Rēzeknē pērku pusīti arbūza. 17. 08 iegāju pēc arbūza pusisu nebija pajautāju zāles darbiniecei Natālijai tā saka uz mani bļaut arbūzus nau kam griezt. Būs tik pēc stundas. Vai tad Maxima Xx nau brīvu menedžeru kas sagrieztu arbūzus?
Maxima - Krāpšana
Nopirkot preci izrādas ka kaste ir tukša. Izsaucot galveno menedžeri man atteica mainīt preci pateicot ka nevar pieradit vai es pats neesmu iztukšojis iepakojumu. Padoms, perkot kaut ko tc maximā esat droši un pārbaudiet iepakojuma saturu, šim veikala tīklam nedrīkst uzticēties. Tā pat viņa man pateica ka jāpārbaud produktu termiņu uz plauktiem un t. T. Un tam līdzīgs. Priekš sevīm es nolēmu ka mēģināšu atturēties no šī veikala apmeklējumiem, jo vairs tam neuzticos
Maxima - Нет товара
Мне 72 года. По рекламе я выбираю, что хотела бы приобрести. И на протяжение лет 3. Это уже просто абсурд. Никогда нет товара который в газете. Может он есть, но заказывают в маленьких количествах. Приходится ехать в город. Почему в городской максиме все всегда есть. А на Целтнеку всегда пусто.
Maxima - Vājprātīgi, augstprātīgi darbinieki
Gribēju izteikt gan sūdzību, gan pateikt mīļu paldies. Šodien iegājām Rusova 1 Maxima veikalā, vēlējāmies nopirkt 15kg kartupeļu meklējām cilvēku kurš mums varētu palīdzēt jo zālē nekur nebija maisi ar kartupeļiem, piegājām pie meitenes, kas netālu no dārzeņu nodaļas lika cepumus viņa pateica, ka nesaprot neko no tā, bet sameklēs cilvēku, kas, to izdarīs meitene devās cik noprotams noliktavā, lai kādu pasauktu pēc brīža iznāk vīrietis (iespējams darbinieks) jo nebija viņam nekādu atpazīšana...
Maxima - Rupjš menedžeris
Viena no veikala menedžerēm, Larisa pateica man: "идите в задницу". Bērnu rati traucēja viņai strādāt, bet mans bērns 1.7 gadi stāvēja priekšā ratiem. Pabīdot manus ratus viņa pagrūda ne stipri manu bērnu. Es viņai pateicu, ka tā un tā notika. Uz ko saņēmu: "es negrūdu jūsu bērnu". "jā, negrūdāt, bet nākamreiz uzmanīgāk skatieties". "идите в задницу"
Maxima - Apkalpošana
Šodien iepirktos Ķekava Maxima 02.08.2020 vēlos pateikt lielu paldies Ķekavas Maxima zāles darbiniekiem kuri palīdz, parādā... Un paprasa vai kaut ko nevajag palīdzēt un vēlos lielu paldies pateikt Ķekavas Maxima Kasieritei - jaunai meitenei, pozitīva, smaidīga, un vienmēr laipna.. Šī kasiere sēž 1. Kase.
Maxima - Slikts servis un rupjie darbinieki
Vakar 31. Julija pl. 8.05 iegāju veikala nopirkt gaļu. Un plaukti bija tukši. Šodien 1. Augusta pl. 13.15 atkal iegāju veikala pēc produktiem. Pigāju pie gaļas plauktiem un viņi atkal bija tukši. Uz jautājumu kad bus izlikta gaļa, darbinieks atbildēja kautkad. Tada attieksme jau apnika.
Maxima - Slikts serviss
Es esmu neapmierināta par maximas servisu, tāpēc ka: 1. Informācijas kase nestrādā, jo vai nu kasiere nav vai viņa ir ļoti aizņemta ar darbiem, tādejādi ir bloķēta pieeja cigarešu iegādei; 2. Kādu gadu pie maizes izstrādājumiem ož ļoti nepatīkami pēc vecas gaļas/puvuma/beigtas žurkas. Tāpat katru dienu eju uz šo veikalu, bet drīz plānoju vairs neapmeklēt, ja turpināsies veikala darbs ar minētajām problēmām. 😡
Maxima - Darbinieki
Maxima tikai vēl pāris niecīgus mēnešus atpakaļ plātījās, ka ceļ algas darbiniekiem... Un atrada variantu, nesamazinot darba slodzī, samazināt darba algu. Un kurš var ticēt tādam Trockinam, ko viņš te gvelž ar rakstiem soc vietnē par maximu...
Maxima - Nepareiza cena
Šodien Valmieras maxima nopirku vistas fileju nocenotu. Cena uz paciņas bija vienai 0.60eiro otrā mazlietiņ dārgāka. Atnākot mājās un pārbaudīt čeku secināju kā galā pārdota par dārgāku cenu un pat dārgāk nekā pirms nocenošanas. Pielikumā foto ar čeku un kartītēm. Uz veikalu nebija iespējams doties jo dzīvoju ārpus Valmieras.
Maxima - Briesmīgs serviss
Imeni kasira, ne znaju. No za poslednie 2-3 goda. Incidenti toljko s nej. Neskoljko raz, probivala, boljshe chem bilo. Nikogda ne izvenjalasj. Zdachu davala iesli nalichnie menjshe, bivalo Cena na cenniki odna, v kasse drugaja, ustraivala shou hodjat zdesj raznie, priljudno! A ocheredj stoit. Kak minimum 2-3 raza neslo spirtnim konkretno. Eto vsjo poslednii paru let. Segodnja vecherom pokupaju produktu, pochti uze 22: 00. Predidushih kasir vsjo podskazala, na shto segodnja otlichnaja Cena...
Maxima - Saindēšanās
Paldies maxima xx par svaigajiem salātiem, kura noveda pie saindēšanās, pie tam ne vienam cilvēkam, bet visai ģimenei! Izskatījās tik gardi salatiņi (kāpostu ar svaigajiem gurķiem, rasolu, siera salāti un krašķu salāti) . Tagad visa ģimene jūsu salātu dēļ guļ slimnīcā.
Maxima - Krāpšana
28.07.2020 iegādājāmies cāļa fileju it kā par akciju 3.99 uz iepakojuma Cena par 577g.2.30e, bet čekā 4.38. Preci iegādājāmies Alūksnē Ojāra Vācieša iela 12. Mājās paskatījāmies, ka akcija bija citas firmas filejai, bet kāpēc uz iepakojuma nepareiza uzlīme un novietoti iepakojumi pie akcijas precēm?
Maxima - Ужасный сервис
Весь продукт постоянно вытекает и коробочки упаковки которая сделана вон плохо.. На кассе пробивают код переворачивая упаковку... В сумке вытекает весь рассол... Сок... Были упаковки американские... Те норма а эти просто г... Но! Мало того бомжи открывают эти коробки.. Нюхают.. Хорошо что языком не лезут...
Maxima - Bojājums
Labdien! Nopirku šovakar cūkgaļu vakuma iepakojumā ar akciju. Termiņš 28.07, šodien 26.07. Bet atverot iepakojumu konstatēju, ka gaļa ļoti nejauki smako. Nomazgāju un uzvārīju, bet maximā vairs gaļas izstrādājumus vairs nepirkšu. Šī jau bija trešā reize, pirmā bija vista, otrās cūkgaļas ribiņas, bet tagad cūkgaļa. Acīmredzot ir nepareizas uzglabāšanas vaina. Liels fui! Patstāvīgais pircējs.
Maxima - Slikts serviss
Šodien Talsos maxima stāvu Rinda esmu 3. Stāvu pie svaigam zivim. Sieviete kas strāda pie gaļas mani nepamana ok, cilvēciska kļūda visu saprotu sieviete jav tā sktaida un laipni apkalpo. Bet par cik man jāsteidzas pieeju pie sievietes kas ari strādā pie vitrīnas bet pie sieriem es viņai saku:, sveiki es loti atvainojos bet vai jūs nevarētu nogriezt lasi" viņa vienkārši paskatijas uz gaļas meiteni un dusmīgi acirta tur ir meitene stāvi Rinda lai viņa griez.
Maxima - Cilvēku maldināšana
Šodien iepērkoties mežaparka maximā, Rusova ielā 1, biju vīlusies cenu norādē. Aveņu tomātiem uzlikta akcijas Cena 1,15 eur kg, pie kases norāda cenu 1,66 eur kg. Vēršoties informācijas centrā ar jautājumu kāpēc pie kases ir cita Cena, darbiniece nemācēja to izskaidrot, varbūtība, ka nevarot paspēt nomainīt Cenas. Rezultātā, tomātus nenopirku, uzskatu, ka šī veikala rīcība ir ļoti negodīga, cilvēku maldinoša. Pēc šāda gadījuma zūd uzticība un vēlme šī uzņēmuma veikalos iepirkties.