BezRindas.lv

Ltd. "BEZRINDAS.LV"
Adrese: Augusta Deglava iela 66
Rīga
Latvia - LV-1035
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29905050
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

BezRindas.lv - Sūdzības un atsauksmes

Bezrindas.lv - Nesankcionēta datu izplatisana

Nesankcionēta datu izplatisana Pēc biļešu iegādes pieprasa telefona numuru un pēc dažām stundām sāk ieplūst spama īsziņas no +6285377669228. Sūdzība tiek rakstīta tādēļ ka numurs kas tika izmantots ir pilnīgi jauns un ir pamats uzskatīt ka bezrinadas.lv nodod lietotāju datus nesaistītām personām bez atļaujas.

Bezrindas.lv - Krāpšana un bezatbildība

Krāpšana un bezatbildība Labdien. Tika nopirktas biletes uz basketbola speli, registretas. Atnakot uz speli un uzradot vakcinacijas sertifikatu, kurs izradas nederigs (tas ir atsevisks stasts kaut ir jau 2 vakcinas) . Uz speli netiekam. Pieprasot naudu atpakal no biletes pardeveja tika sanemta zina ka "naudu diemzel neatgriezam". Tas ir patvaligums. Esmu sasutuma.

Bezrindas.lv - komisijas maksa

komisijas maksa Tā, kā bezrindas.lv facebook profilā daļu manus komentārus autori vieksmīgi izdzēsa, tad nolēmu savu sašutumu aprakstīt šeit. Stāsts ir par mūsdienu digitālas pasaules vienu no fenomeniem "bezrindas.lv" Pat trešās klases skoliniekam ir zinām fakts, ka internetā pirktās preces ir vienmēr lētākas, ka parastajos veikalos. Savukārt Rīgas starptautiskā autoosta ir nodevusi šo paklapojumu SIA "Mikromaksājumi" un ir izveidota interneta vietne bezrindas.lv. Atiecīgi vēlmes un vajadzības viņiem ir ļoti...

Bezrindas.lv - покупка билета на автобус

покупка билета на автобус Решил приобрести билет до Таллина через bezrindas.lv Все началось вроде нормально - зашёл на сайт , выбрал направление , дату , время и автобус стоимость последнего - 16,80 (поехали дальше ) вид оплаты ,оплатить ввёл все данные по банку... делаю распечатку..... и вижу -что билет вышел текущей датой , а совсем не той что я выбрал...!!!! Звоню по указанному номеру как говорится по горячим следам..... А девушка меня мило отсылает к диспетчеру автовокзала..... -мол мы уже ничего сделать не...

Bezrindas.lv - Nevar nopirkt biļeti!

Nevar nopirkt biļeti! Kāda jēga no tādas mājaslapas, ja jau 1 stundu mēģinu nopirkt biļetes internetā un izmet paziņojumu- savienojuma kļūda mēģiniet vēlāk, arī informatīvais telefons +371 29905050 netiek celts!

Bezrindas.lv - nevar nopirkt biļeti uz liepāju

nevar nopirkt biļeti uz liepāju https://www.bezrindas.lv/index_bus.php?lang=lv Idiotisms - nevar nopirkt biļeti ne uz vienu Liepājas reisu!!! TAD KAM tāds serviss vajadzīgs! Prom uz Īriju!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes