Meklēšanas rezultāti

Viasat - nomocījusi (Sūdzība)

nomocījusi ...ir pa visiem 5 mēnešiem prasīju kapēc katrs operators saka savādāk, uz ko neatbildēja, tagad pieprasu pilnu bilanci maksājumu/pakalpojumu, par visu pagājuso gadu un šito, uz ko atbildēja, ka viņi tādas neizsniedzot, ja gribot personīgi jāierodas viasat ūķī. protams laicīgi pateicu, ka pret viņu personīgi nekā nav saprotu ka viņa tikai tur strādā, bet par cik viņai par to maksa- lai uzklausa, un 3 minūtēs pateicu par to kompāniju visu ko domāju, nolādēju viņu pavadoni, izteicu cerību, ka vinā...

Viasat - izspiedēji (Sūdzība)

izspiedēji Viasat atgādinājumus izsūtot 1.datumā par nesamaksātiem rēķiniem, tā viņi stāsta, ļoti viņiem gribās iekasēt tos 3 latus!Saņēmu to atgādinājumu 13.datumā!Rēķinu biju samaksājis 3.03..Viņi saka acīmredzot tik ilgi ceļojis šis atgādinājum.:)Tā viņi noliek Latvijas pastu.Nu viņi par tiem 3 latiem gatavi pakārties.Nepacietīgi gaidu kad beigsies līgums un KAD VIŅI IZPUTĒS!BŪŠU PATIESI PRIECĪGS.NEVIENAM NEIESAKU AR TO PIPARU BODĪTI SASIETIES.Šī jau nebija pirmā reizi, viņi vispār dara kā grib.(gan jau izputēs)

Viasat - bleži (Sūdzība)

bleži tas viasat ir krapnieki, jau divi meneši atsledzu to štivi, bet reitini nak, ka ziemasvetkos nesamaksaju sods 3ls, karti pa velu nosutiju sods 5ls, un vel 12 ls ka atsledza bet vienalga pa menesi jamaksa.kad sazvaniju operatoru ta tik mak kompi skatities un saukt cik esmu parada, piekritu samaksat bet lai vini uzraksta papiru ka pret manim nau pretenziju, ši kaza man saka lai rakstu pieteikumu, es nepiekritu prasu kur viniem ofis, ši nesaka tad teica maskavas 322.cerams ka mans plans sanaks.

Viasat - blēžu kantoris (Sūdzība)

blēžu kantoris Vienkārši blēži!!! Maitas, ko vēl var pateikt par viņiem - daudz ko! Mūžīgie mistiskie "parādi", tas nekas ka mums ir 2 mēneši maksājums uz priekšu samaksāti. Neviens operātors ne parko nav atbildīgs, neviens neko nezin, un nevēlas zināt - mīļie cilvēki, lai cik skaistus piedāvājumus VIASAT piedāvātu - neparakstieties!!! Jūs pat nevarat iedomāties kādā ELLĒ - Jūs nonāksiet!

Viasat - izkrāpj naudu par nekā nedarīšanu (Sūdzība)

izkrāpj naudu par nekā nedarīšanu Vēlos brīdināt, lai neizvēlaties Viasat ieteikto meistaru Latgales regionā, kam tel. ir 26329054, jo liek samaksāt par neko nedarīšanu. Man satelīta uztvērējs salūza. Tad izsaucu meistaru, lai apskatās, vai var salabot, viņš ieslēdza kontaktā lai pārbaudītu vai tiešām ir salūzis. Secināja, ka tiešām ir salūzis kā teicu un neko nesataisot un neko nenomainot noplēsa 15Ls par skaistām acīm. Man jau nav žēl samaksāt par benzīnu, bet par nekā nedarīšanu nevienam tak nemaksā. Klaja krāpšana - vismaz kaut ko sataisīt būtu mēginājis.

Viasat - Paņemsiet vaļā netiksiet (Sūdzība)

Paņemsiet vaļā netiksiet Paņem viasat, pēc līguma beigām gribēsi atteikties un nekā. Atteikties var tikai telefoniski bet sazvanīt nau iespējams. raksti vēstuli un to viņi neņem vērā. būtu es bagātāka tad noteikti pārbaudītu cik dienas jāgaida savienojums.

Viasat - krāpnieki (Sūdzība)

krāpnieki Krāpj visus un kā vien var. Soda nauda pat man bija jāmaksā ne par ko, viņu pašu neizdarības pēc Ja jau es pasūtu automātisko rēķinu un esmu ko nekorekti ierakstījusi, kāpēc gan mani par to neinformē vēstules veidā??? Bet liek par dažām nokavētām dienām samaksāt sodu 3 latus? Es pat nezināju, ka nav novilkts automātiski. Zvanījos uz Viasat, bet neviens neko neizdarīja, lai šo sodu nepamatoto noņemtu... Kā beigsies līgums, domāju, ka atteikšos no pakalpojumiem. Krāpnieki!

Viasat - nevēlas laust līgumu, un piestāda astronomiskas soda summas (Sūdzība)

nevēlas laust līgumu, un piestāda astronomiskas soda summas Varbūt kāds varētu dalīties pieredzē par to kā pārtraukt ligumu ar Viasat, jo tiešām ņirgājas par manīm. Es aizsutiju e-pastu ar iesniegumu, ka nevelos šos pakalpojumus vairs, bet vinji man atsuta astronomisku summu, kas bus jāmaksā jaes vēlos pārtraukt šos pakalpojumus. Varbut kādam ir izdevies to izcīnīt, bez tādām summām. [slēpt]@inbox.lv Paldies.

Viasat - Esmu pacietīgs jau 2 nedēļas (Sūdzība)

Esmu pacietīgs jau 2 nedēļas Līgums beidzās jau aprīlī. Mēnesi atpakaļ gribēju pārslēgt līgumu, ne vairs pa 15, 50ls mēnesī, bet pāriet uz mazo paketi par 5, 80 ls. Jau 3 vēstules aizrakstītas ar šādu lūgumu, bet no Viasat puses vien automātiskais atrakstītājs, ka gaidiet, ar jums sazināsies 24 st laikā. Mans telefons klusē, arī viņus sazvanīt nav iespējams. Pēdējā vēstule no šiem bija - gaidiet, esiet pacietīgs- tāds lūk norādījums. Tā nu es esmu pacietīgs jau 2 nedēļas, bet vadzis ir lūzis, tā nu lūk es iesaku visiem ar šo firmu nesadarboties, ja neesat sevišķi pacietīgi!!!

Viasat - Krāpniecīga rīcība (Sūdzība)

Krāpniecīga rīcība Mjā, arī mani piečakarēja. sākumā maksāju 6, 99, tad cena uzleca uz 13, ... LVL un vairs nevēlējos maksāt tik daudz. Viasat piedāvāja krievu paketi ar 20 normāliem kanāliem par 8.99, piekritu pagāja pāris meneši, tagad vairs darbojas kādi 18 kanāli no kutriem 1/4 ir nomainījusies uz kautkādiem ukraiņu kanāliem (reklāmas u.c. muļķības). Zvanīju kas par lietu viņi atbildēja, ka tāda, tagad ir krievu pakete un neko nezin, ja vēlos varu lauzt līgumu, taču lai rēķinoties, ka pārslēdzot uz krievu...

Viasat - satelīta televīzija (Sūdzība)

satelīta televīzija Man ar viasat ir noslēgts līgums par rēķinu automātisko apmaksu .Pēkšņi šie vienu dienu nogriež televīzijun saka, ka neesmu samaksājis .Pārbaudu bankas izdrukas tur viss kārtībā -nomaksāts . Nauda kontā arī tā ka varētu visu viņu kantori uzturēt . Zvanu saku ko ākstaties, šie atbild ka tāda maksājuma nav . Vienīgais labums, ka varēšu no šī blēžu kantora pakalpojumiem tagad atteikties sakarā ar līguma nepildīšanu . Ja būs laika caur tiesu mēģināšu izsist arī kādu kompensāciju . Neiesaku šo kaktu kantori nevienam .

Viasat - Nesūta rēķinu (Sūdzība)

Nesūta rēķinu Nu, gan mani Viasat novedis līdz kliņķim...Jau ceturto mēnesi nesūta rēķinu par televīziju, tikai brīdinājumus, ka nesamaksāšanas gadījumā pārtrauks raidīšanu.Katru mēnesi zvanu, saucu adresi, lūdzu, lai atsūta rēķinu, jo maksājot bez svītru koda jāmaksā liekais lats.Jā, jā, visu atsūtīs, bet kā pie lietas, tā nekā...Tik kasās lai noformēju automātisko maksājumu, bet es negribu, tad viņi atskaitīs cik gribēs un kad gribēs.Stulbeņi!!Lielākā kļūda, ka iekūlos ar šādu firmu.Arī uz e-pastu rēķina nav.Nu, točna idiotu bars!

Viasat - "Bezmaksas"pakalpojumi (Sūdzība)

'Bezmaksas'pakalpojumi Neticiet VIASAT lētajiem piedāvājumiem, jo viņi parūpēsies, lai tas kļūtu dārgs. Piemēram, manā gadījumā jau pēc mēneša bija nepieciešams "garantijas remonts", kurš man izmaksāja 20 Ls (10 minūšu darbs!!!).

Viasat - Meklē naudu :D (Sūdzība)

Meklē naudu :D Samaksāju Viasat rēķina atlikušo summu, ko viņi nevarēja novilkt automātiski. Un tad sākās... trīs reizes man atslēdza kanālus, kad zvanīju un vēl pie tam aizsūtīju maksājuma uzdevumu, man paziņoja, ka viņi meklē naudu, jau kā MĒNESI... vispār tur tāds bardaks... mēnesi viņi naudu nevar atrast, nez kur šī aizskrējusi, pie Baltcom paciemoties????

Viasat - Pārraides kvalitāte (Sūdzība)

Pārraides kvalitāte jau atkal Viasat pieviļ vairāk un vairāk. apnicis skatītites ziņas, desmit sekundes skatīties apstādinātā kadrā un skatīties tālāk, protams ar iztrūkstošām pāris sekundēm, itkā nekas nebūtu bijis. cilvēki naudu par to maksā! vai nevar vienreiz to lietu savest kārtībā??

Viasat - Katru dienu "uzkarās" attēls (Sūdzība)

Katru dienu 'uzkarās' attēls Iepriekš par attēla kvalitāti sūdzību nebija. Tagad jau kādu otro mēnesi, katru dienu "uzkarās" attēls. kā vienmēr - "na samom interesnom meste". pēc dažām sekundēm filma turpinās it kā nekas nebūtu bijis, bet tu cilvēks paliec zīlējot, kas tur pa to laiku noticis. Bez tam šo mēnesi atnāca rēķins, un klāt pie parastās abonenta maksas, pielikts gada kartes īres maksa PVN18% Ls 4, 90 . viasat fui!

Viasat - Rēķins par neko... (Sūdzība)

Rēķins par neko... VIASAT Piedāvājums pa telefonu, kaut kādā akcijā "bez maksas" uzstādīs un ko vēl nezin sastāsta. Bet pašam būšot jāmaksā par ceļa izdevumiem... Drusciņ padomāju, bet tomēr Atsaku, ka man nevajag viņu antenu. Te pēc kāda laika, pastkastē saņemu rēķinu par pieslēgumu tik, un maksa par 2 mēnešu abonēšanu tik - kopā kādi 32 Ls. Nu šausmas!!! Līgums nav noslēgts, nekas nav uzstādīts, bet zin tik rēķinu piestādīt. Nekādas kārtības sistēmā... Iesaku nepieņemt nekādus pakalpojumus ko piedāvā pa telefonu, akcijas, akcijas... Noteikti apmānīs, būs ai, ai kā jāmaksā.

Viasat - (Sūdzība)

Pasūtīju digitālo TV 31.10, apsolīja piegādi 09.11, ar noteikumu, ka jābūt mājās no 9.00-16.00, ne piegādes, ne meistara, ne zvana. 15.11. pienāk zvans, ka būšot 16.11, jābūt mājās no 9-16, nosēdēju mājās- ne kurjera, ne meistara, ne zvana! 2 dienas nosēdēju mājās, bet VIASAT pat nepiezvanīja un neatvainojās.Šādu attieksmi nebiju sastapis kopš PSRS laikiem.

Viasat - (Sūdzība)

...jau no 20.septembra, bet par ko?Ka man uzstādīja tikai dekoderu.Protams cēlu pretenzijas , kamēr es cīnījos par netaisnību, tika jau atslēgta man televīzija, jo neesot samaksāts, bet par ko jautājums, jo rēķins arī netika nosūtīts.Ar lielām mokām Viasat darbiniece Vineta atsūta man rēķinu uz e-pastu, bet visu šo laiku, kamēr tiek risināts šis jautājums televīzija nedarbojas.Rēķinu apmaksāju uzreiz, kad saņēmu, bet televīzijas vēl šobrīd nav.Rodas jautājums par ko jāmaksā,un kas būs tālāk? Ja gribat veselus nervus- meklējiet citu kompāniju.

Viasat - (Sūdzība)

VIASAT digitālā tv ir meļi, sporta pārraidēm jābūt krievu valodā,bet NAV.Zvanu un zvanu jau pusgadu,atbilde viena,MĒS RISINĀSIM.Cik operatoru tik atbildes,bet reāli nekas netiek darīts,bet jāmaksā gan.Piekrītat?