Meklēšanas rezultāti
Drogas - Nekompetentas pārdevējas ( Komentārs)
Man vienmēr Drogās meitenes ir palīdzējušas sameklēt vajadzīgo, vienalga ko es meklētu, galvenais ir pašām saprotami noformulēt savas vēlmes un būt pozitīvai attieksmei pret pārdevējām.:) Lai jums laba diena!
Drogas - Slikta apkalpošanas kultūra ( Komentārs)
Teikšu vienu, ka apsardzes darbinieki pa tavām privātajām mantām rakņāties nemaz nedrīkst arī tikko nopirkto preci pārbaudīt paši nedrīkst, jāpieaicina policijas darbinieks kurš tikai drīkst veikt jūsu privāto mantu apskati...tad jau nākamo reizi drogas apsargs
teiks velc bikses nost un rādi kas tev tur ir...tā arī darīsi!Šie privātie apsargi izmanto to, ka cilvēki likumus nezina, tamdēļ arī tāda patvaļa!Par šo gadījumu mierīgi vari iesniegt tiesā prasību par cieņas aizskaršanu tieši pret šo apsargu!
AS' - neparedzama prece ( Komentārs)
veikals izskatās pretīgs ar šiem karekļiem!un to var redzēt jebkurās Drogas ieejot! Fuiiii... vadībai, kurš to ir izdomājis...
Drogas - drogas ( Komentārs)
Es uzskatu, ka nav preces jāmaina. Piemēram, ja Tu samaini pa ceļam preci, vai ielej tajā kaut ko iekšā? Kas tad man tagad būs jācieš kaut kādas neizdarīgas pārdevējas dēļ, kura tagad nu sadomāja apmainīt preci. Pilnīgs sviests, vēl palasu, ka kādam samainītas preces. Viss vairāk nepirkšu Drogās neko, kas nav aizmarķēts, FUJ.
Narvesen - pārdevāju attieksme ( Komentārs)
Man arī šitas besī... Vēl trakāk drogās, kur papagaiļi, kas sēž kasēs drillē katram pircējam "dušas želeju nevēlaties?"
Drogas - Darbinieku attieksme ( Komentārs)
VIsas drogas ir kautkada mistisk aattieksme pret cilvekiem un stradniekiem ...
Drogas - Slikti darba apstākli ( Komentārs)
Drogas vispaar ir prusaku kantoris - pat preci plastmasas maisinjaa ielikt nevar, par to pieprasot atseviskju samaksu. Principiaali gribas teikt, ka nenemsu to maisinju, bet kur lai visus tos siikumus saliek? Taas meitenes, kas tur straadaa, gan neapskauzu, jo sanjem vinjas kapeikas, bet visu dienu jaaapkalpo kaskjiigi klienti un veel pie kases jaapiedaavaa klientam visaada draza, ko neviens taapat nekad nenopeerk, tikai lieki kaitina cilveekus..
Drogas - Pārrunas ( Komentārs)
Loģiski domājot, tu kandidātu sarakstā biji viena no pēdējām, un darbu dabūja kāds, kas bija pirms tevīm. Intervētājs, lai izvairītos no liekas zvanīšanas vienkārši izrubīja telefonu. Tas taču ir Drogas!
Drogas - Вход с коляской запрещен! ( Komentārs)
...tāpēc ļoti rūpīgi plānoju savu iepirkumu grafiku, lai varētu ar kādu kopā aiziet līdz Drogām 2reiz mēnesī un nopirkt tos pašus pamperus un šampūnus, tad draudzene vai vīrs stāvēja ārā par bērnu, bet es ātri iepirkos. Pāris minūtes un lieta darīta. Priekš kam lieku reizi mocīt zīdainīti vazājot viņu pa veikaliem, un vēl Drogas... tur ļoti slikts gaiss un smird pēc ķīmijas (man šķiet pat darbiniekiem tur ir kaitīgs darbs). Paies gadiņš un varēsi bez ratiem ar bērnu tikt kur gribi, pacieties.
Drogas - Slikti darba apstākli ( Komentārs)
Nevar būt, Pircēj! Ja viss ir tā kā rakstīts, tad sanāk, ka Drogas ir viena no retajām vietām, kur tirgotajs mēģina uzturēt kārtību. Visu cieņu! Skaidrs, ka zagļiem, sliņķiem un dīkdieņiem tas nepatīk. Tur neko nevar darīt..
Katjai ieteiktu izvēlēties labākas draudzenes, savādāk pēc tādu draudzeņu ciemošanās no dzīvokļa var sākt pazust vērtīgas mantas ;)
Darbs Latvija - Suņa darbs ( Komentārs)
Labāk aizej pie zemniekiem pastrādāt par vēdera tiesu, it sevišķi sezonas laikā pa 16 stundām, tad Drogas liksies kā paradīzes dārzs.
Darbs Latvija - Suņa darbs ( Komentārs)
AS DROGAS var pieskaitīt pie tiem pašiem, kas necien savus darbiniekus, maksā grašus, prasa sasniegt everesta virsotnes un nekad nav gana, nekad nav labs tavs padarītais darbs.
Drogas - nekompetenta pardeveja ( Komentārs)
Nu --jāsaka, ka ir būts Gulbenes veikalā Drogas---konstatētu---jā pārdevējas vīzdegunīgas, nerunīgas--it kā mutes aizlīmētas būtu:))))Arī tā telpa ---piebāzta---ka normāli paiet nevar!!!Atbildes ---jā nelabprātīgas---izliekas, ka tūlit teiks---ko te meklējat, un pircēju redz labāk --ejam ---nekā nākam, neesmu no Gulbenes un nepazīstu nevienu tās dāmas
Drogas - nekompetenta pardeveja ( Komentārs)
Un kā gan viņa būtu varējusi apkalpot, ja bija sapīpējusies zālīti.Tas tagad Drogās jauns klientu piesaistīšanas veids-appīpējušiās pārdevējas ar stiklainām acīm.
Douglas - Darba algas un attieksme ( Komentārs)
..tas gan...ja pirms 5 gadiem tur bija ekskluzivitātes un ekselences pieskaņa, tad tagad tirgo visādus krāmus, otras Drogas...un tā uzspīlētā laipnība arī besī...bet noteikti tā nav pārdevēju vaina... žēl meiteņu, jo agrāk tiešām tur bija ļoti kompetentas meitenes, tagad kolektīvi mainās un, , zaļie gurķi, , neko ieteikt neprot... un ja vēl algas samazina, tad aizies tas uzņēmums uz grunti...žēl... skopais vienmēr maksās divreiz...
Drogas - Nezina valsts valodu ( Komentārs)
Linda ! Huli Lati6i togda Drogas ne otkrili i ne sidjat tam v na4aljnikah? Huli lati6i maximu ne otkrili? Prodolzatj!? Tak 4to ne pizdi, dura! Ni huja u vas net! I ne budet! Tak 4to hajlo svoje gosudarstvennoe zakroj!
Drogas - Nezina valsts valodu ( Komentārs)
Alina tu esi īsta dura, tāpat kā visi pārējie krievi!
Un to es esmu teikusi acīs krieviem, un vari nemaz uz latviešiem ņipizditj!
Drogās ofisā sēž visi krievi, kuri gramatiski nejēdz rakstīt pareizi nemaz... un ko jūs gribat, ka personālus sakarīgus savāks, kuri runā latviski...ja esi krievs, tad ar atplestām rokām tevi pieņems darbā!!
Drogas - novērošana ( Komentārs)
Savā ziņā varētu piekrist! Šāda problēma, ja tā to varētu nosaukt, ir visās Drogās. Tas tiešām nav patīkami, ja tiec novērots kā, itkā Tev uz pieres būtu uzrakstīts Zaglis! Tas ir bijis iemesls, kādēļ ilgi pa šo veikalu nestaigāju, vienkārši sāk krist uz nerviem apsarga uzkrītošā skatīšanās. Veikalam ieteiktu vienkārši uzlabot drošības sistēmu, nevis traucēt klientiem iepirkties.
Par to "kladzināšanu" piekrītu sadaļā: Vai nevēlaties kurpju šņores par 0.49 santīmiem? Vai tad klients nav ta...
Drogas - novērošana ( Komentārs)
Relax! Ja Jūs esat godīga pircēja, tad nav ko uztraukties. No vienas puses var saprast pārdevējas, Drogās par iztrūkumiem nežēlīgi soda personālu (es domaju, ka algas griež nost, nevis kautko kriminālu:)). Starp citu, tā kladzināšana pie kases varbūt šķiet kaitinoša, bet, no citas puses, kasieris apstiprina cik naudas Jūs iedevāt, kāds atlikums...tāpēc mans ierosinājums ir visu uztvert mazliet mierīgāk.
Drogas - drogas ( Komentārs)
es arī tieši tajās Drogās Siguldā šad tad iepērkos un man pārdevējas vienmēr liekas ļoti laipnas un izpalīdzīgas. Un krēms, kas ir domāts pēc sauļošanas gan jau arī noderēs, lai labāks iedegums :)