Meklēšanas rezultāti
Tvnet.lv - Patika pirms tam ( Komentārs)
Zini ko ir starpiba ja LV apkopeja nopelna 130 ls uz rokas, un viena nevar izdzivot.Nu ja atbrauc no latgales darba meklejumos uz Rigu un dzivoklis jirē, tas ir neiespejami!Tacu Dublina, Londona un citur par minimalo apkopejas algu var izdzivot, apmaksat dzivesvieti, edienu un vienkarsako apgerbu-tur ta starpiba! arī šo te komentaru neļāva likt.
kredīt devēji - krāpnieki ( Komentārs)
...DATI PILNS NOSAUKUMS ... VALSTS ... ... VALSTS ... ... SEX ... ... DZIMŠANAS DATUMS ... Ģimenes stāvoklis ... Tuvāko radinieku ... Tālruņa numurs ... ADRESE ... ... PROFESIJAS ... Līdz darbavietai ... Nostāja ... Mēneša ienākumi ... Apjomu, kas nepieciešams ... Aizdevuma termiņš ... ZIP CODE ... ... Atgriezties pie mums ar visiem šo informāciju, lai mēs varētu sākt pārstrādi, kā jūs, lai saņemtu savu aizdevumu fondos. Paldies par jūsu co.operation un sapratni. MRS [slēpt]@live.com
Parsla - Tobija ( Komentārs)
blja kur tāds lohs var būt ka pieļauj 1000Ls parādu???:D nejēdz apsaimniekotājus apzvanīt, vai pats nomaksāt no īrnieku puses??? tiešām lohs lauri tu esi:D kur tu viņai Londonā to dzīvokli izīrēji??? noteikti 100Ls x 10 ...savādāk nav iespējams!!!688
Joker - Attieksme ( Komentārs)
to veco blondo kunu kas tur straadaa vispaar nedriixt pielaist pie cilveeekiem lai dziivo pagrabaa
Draugiem.lv - DRAUGIEM.LV ietekmee interneta darbiibu ( Komentārs)
sodien aizlidoju uz londonu, sezu lidostaa, lietoju internetu pa dargo - 1 lats par 10 minutem un kura lapa mums protams uzkaras? draugiem.lv, kaa gan citaadi????
Ergo Education - Обманывает ( Komentārs)
Ja tozhe obrashalsja v ERGO education i chestno govorja u menja s etim bilo vsje v porjadke, dazhe neozhidal shto v takoj horoshij univer popadu. Ja popal v Anglijskij universitet Middlesex i vsje bilo v porjadke. Vobsheto ja seichas i pishu iz Londona, i tochno Ramona pomogla mnje v etom.
Durex - Apraksts LV ( Komentārs)
A tu nopērc savus Durex internetā www.kondomi.lv Tur instrukcija pasūtot nāk līdzi uz atsevišķas lapas. Arī prežu izvēle ir daudz lielāka.
Alteya - Krāpnieki ( Komentārs)
Vai kaads ir no sīs firmas straadaajis Londona DHL noliktava?????
Salons Maija - Germans Konišs ( Komentārs)
Germans, darga, ir loti labs frizieris, tikko pie vina biju, mani parsteidza uzmaniba un perfektums, ka vins nemas ap maniem matiem, esmu bijis frizieru salona Ritz hotel London un Paris, tikai tur griez un veido matus lidzigi Germanam, Latvija viennozimigi labakais, ja ne viens no labakajiem frizieriem Eiropa!
AirBaltic - Biļešu reģistrācija ( Komentārs)
labi, beidz kakaat par maaminjaam un maziem beerninjiem, kuriem jaagaida 40 minuutes!!! es airbaltika debiilaas lidojuma registraacijas delj (tikai lidostaa, nav on-line check-in- reaali to nezinaaju; ja buutu zinaajusi, nebuutu lidojusi) nokaveju lidojumu un taa arii nekur neaizlidoju...man taas 4 dienas lv bija tik (!) daargas, tik daudz ko dariit...taa vietaa pilniigaa bezdarbiibaa, niikstu londonaa...lieki piebilst, ka kaa klients 'Air-Baltikam' esmu zaudetaa uz muuziem...
People Resources(Team Support) - Darbā iekārtošana - krāpšana ( Komentārs)
blefs-irijaa uz roks alga arii ir 7, ... tie 8, ...slotiitie, ir uz papiira!pieredze raada, ka lielaka dalja aizbrauceeji un klaigaataaji ir alkoholoki vai slinki.sagaidiijusi mannaa putras par slinkosanu.ak jaa-es aizbraucu uz dullo uz oondonu-taa kaa man nav nekaada sakara ar so firmu.
Sociālo Tehnoloģiju augstskola - ( Komentārs)
Draugi, man jautājums, sakarā ar to diplomu, kuru izdos STA, viņš kotejās IES (kā minēts mājās lapā Londonā) un pieņem darbā ar šo diplomu? kāds var būt ir saskāries ar to?! un kā tāgad tajā STA ir? paldies par atsaucību!!
BSA - BSA ( Komentārs)
Man ir jautājums par STA (Sociālo tehnoloģijas augstkolu) vai tas sertifikāts IES der ES( mājas lapā rasktītas ka der Londonā), ka arī vēlos uzzināt atsuksmes par š0 augstskolu( tieši tiesību zin ātnes fakultātē)
Pladies par atsaucību!!!
BSA/BKI - Administrācija ( Komentārs)
Pladies par atsaucību!!!
BSA - Obligatas lekcijas nenotiek ( Komentārs)
Pladies par atsaucību!!!
Dr. Martinsones doktorāts - slikti ārsti ( Komentārs)
Domāju, ka pati īpašniece ir ne tikai informēta, bet arī iniciatore visām izdarībām šajā kantorī. Dr. Martinsone ir veiksmīga manipulatore, diemžēl tikai īstermiņā, jo manipulācijas ar darbiniekiem un mēģinājumi uzlabot savu materiālo stāvokli uz pacientu apdrošināšas polišu rēķina ātri vien tiek atmaskotas. Labie ārsti kā Dr. Začesta, Dr. Sondors, Dr. Daukste u.c. sen jau aizgājuši.
People resources - Gribetu dzirdet vairak par šo uzņemumu!!! ( Komentārs)
...nē.Isāk sakot nedēļa Tu vari nostrādāt 2 dienas vai 3 vai vispār bez darba nosēdēt, tādā ziņā Anglijā, fermā, Ledbury pilsētā Tu zini, ka Tev 6 dienas jāstrādā un 1 diena brīvdiena(protams tā ir ferma nevis pilsēta).Šobrīd no Latvijas uz UK (no Londonas kādi 40 km) ir sabraukuši vēl strādāt gribētāji, tikai jautājums kā viņi domā cilvēkiem piedāvāt darbu ja esošajiem nav??? Skumīgi, ka tā notiek! Izvērtējiet situāciju pirms dodaties caur šo firmu un ja tomēr esat noskaņoti turp doties, tad esat gatavi, ka uzreiz darba jums nebūs un japaņem vairak naudiņas līdz, lai pietiktu pārtikai.
Daugavas Vanagi Londona - Slikts serviss ( Komentārs)
Esmu tur vairākkārt bijusi, no iepriekš rakstītā nekam nepiekrītu. Par GBP 35.00 neko labāku Londonā nevar gribēt.
LELB - Luterāņu mācītāja uzvedība internetā. ( Komentārs)
Alpe ir Biskaps????!!! Huh...sen neredzets. Piekritu Aldim. Pukuzirniti, kadas vertibas ir ieliktas? Tadas, ka valstii nav abortu???? Aborti ir, tikai tos dara aizjuuraas. Taadas, ka Kondomu nebija valstii? Nuja, nekur neesmu redzeejusi tik daudz iedziivotajus ar tik biezhu dawn sindromu. Taadas, ka nedriks taisit abortus? Nuja, taa meitene, kas 2 g atpakal bija izvarota, nedriiksteeja taisiit abortu, jo tak...K AT O L I ... Taadas kaa macitaji parmeta sievam, ka nedod viram, kad tie...
90200203 - Pienak astronomisks telefon rekins... ( Komentārs)
...tiesibas, un sterilizes...Nav ko taisit, ja nejedz pieskatit, jeb sekot lidzi. Vairakums negadijumu maziem berniem notiek, kad vecaku nav majas. Protams daleeji pasi vien esam vainiigi, ...nu ja, esat jau gan, ja negrib pieskatit, tad jalieto kondomus. bet ja atrastu tos kropljus kas to dara, rokas, kaajas norautu tiem.Un pautos nogrieztu un mutee tiem sabaaztu...Vaardu sakot kaajas viniem cementaa un juuraa iekshaa(((... Ja, tiesi ta...es ari to vecakiem daritu, kas atstatu bernus maja...