Meklēšanas rezultāti
Vivus - kredīts ( Komentārs)
Ooo nerunā muļķības!
Kaut arī kantoris viens, bet aizņemties var pie abiem vienlaicīgi! Nekādu problēmu!
Man ir kredīti gan SMS Credit, gan Vivus!
Vivus.lv - atrie krediti ( Komentārs)
...pienācis tas brīdis ka vajag maksāt to kredītu un nav naudas it nemaz knapi dzīvošanai pietiek jo pati paliku bez darba un parādos līdz ausīm un viirs tiko iekārtojies darbā lv, līdz ar to nesanāk visu uzreiz nomaksat kā bijām plānojuši un es ar VIVUS>LV sazinājos lai kko sarunātu piem.to summu sadalīt uz gadu, bet viņi atteicās sakot ka grafiks bij sastādīts tad nomaksajiet pagarināšanas maksu 35Ls bet jau saskrējuši procenti apmēram pie 2, 50Ls dienā ja man summa bij kopā ar viņu procentiem...
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
SMS Credit - KreditsKredits ( Komentārs)
atmaksaju laika un pec kada laika ar saka kreditpolitika bet pie vivus.lv man nav nekas nemts...citi dod
Vivus.lv - atrie krediti ( Komentārs)
Самая демократичная кредитная фирма! никто не хотел раньше разбивать полученный кредит на сроки, удобные клиенту, а Vivus -рискнул. Клиент может выбрать нужную форму оплаты. В связи с трудными обстоятельствами все члены моей семьи пользуются услугами этой фирмы...Думаю, что человек, написавший эту статью, не совсем разобрался в правилах..в конце-концов - встаньте и съезиде на фирму, разберитесь что и как...никто еще за это не был наказан
SMS Credit - KreditsKredits ( Komentārs)
VIASMS reti dod, man tur limits ir 200, tomēr viņi vienmēr piedāvā 50, es atteicos, un vairs vispar nedod, pārbaudīju ziņkarības dēļ. Kredīti man paņemti tikai pie Smscredit un Vivus, nedomāju ka tas ir iemesls.
Tomēr ar SMSCREDIT nekādu problēmu man nekad nav, apmierināts pilnībā.
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
nekadu problemu man nebija ar vivus.lv paldies viniem par atsaucibu!
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
nekadu problemu man nebija ar vivus.lv paldies viniem par atsaucibu!
vivus.lv kredīti - Krāpnieku - zagļi ( Komentārs)
vivus.lv kredīti - Krāpnieku - zagļi ( Komentārs)
Vivus.lv - Nau iespejams slegt profilu ( Komentārs)
Jums personīgi vajag nosūtīt vivus.lv iesniegumu, ka vēlaties slēgt savu prof ilu un viss būs ok. Ta man vini paskaidroja
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
Vivus.lv - Vai bankrotējās? ( Komentārs)
Jā, es rēķinājos ar Vivus.lv, bet tagad "čiks". Gan jau pēc pāris dienām viss būs ok ar lapu, bet tad atkal vairs nevajadzēs :(
Vivus.lv - atrie krediti ( Komentārs)
man ar ir pozitīva pieredze ar vivus.lv
viens no labākajiem ātrajiem kredītiem.
Vivus.lv - atrie krediti ( Komentārs)
neticu tam ko jus uzrakstijat vivus.lv ir pats labaakaijs kredits kur var panemt...
tur pat dod ar visu kreditvesturi...:)
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
Vivus kredītu man nav bijušas nekādas problēmas vis notiek pēc noteikumiem un esmu jau 2vas reizes to izmantojusi un man patīk ;)
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
Vivus tiešām ir labs kantoris! Iesaku arī smscredit un minicredit.
Vivus.lv - Mānīšanās ( Komentārs)
Pagaidām nav bijis problēmu ..tikai pēdējā laikā nevar ieiet vivus.lv mājas lapā, tas tracina