Rīgas Satiksme - Trokšņu terors: vai tiešām mēs esam pelnījuši šo pīkstošo murgu?
Krč, sen gribēju uzrakstīt sūdzību par Rīgas satiksmes lūžņiem, bet biju piemirsis, jo sabiedrisko transportu izmantoju reizi mūžā – parasti braucu ar savu auto vai sēžu taksī, kad esmu pārāk slinks. Bet nu labi, gadās arī tā. Tagad jautājums – KĀDA VELNA PĒC katru reizi, kad veras vaļā un ciet tās sūda durvis, ir jāatskaņo tā ellei līdzīgā, pīkstošā skaņa, kas ielien smadzenēs kā sarūsējis urbis? Es neesmu nekāda sniegpārsliņa, bet bļāviens, ja esi aizmirsis austiņas un tev jābrauc ilgi ar daudz pieturām, vari labāk uzreiz sev galvu nogriezt, jo atbrauksi galīgi salauzts ar migrēnu. Un priekš kam tā skaņa ir TIK nenormāli SKAĻA? Ja tas ir domāts aklajiem, tad ko, gribat viņus par kurlajiem padarīt pie reizes? Pabijis esmu visā Eiropā un pat citos kontinentos – NEVIENĀ vietā šādu debīlismu neesmu redzējis. Latvija, kā parasti, izceļas – nevar vienkārši būt normāli, vajag kaut kādu industriālās spīdzināšanas līmeņa troksni pie katras durvju atvēršanās. Un pats smieklīgākais – es zinu, ka neesmu vienīgais, kuram pēc viena brauciena gribas aizdedzināt to autobusu, jo sajūta, it kā tev sirēna rībētu tieši pie auss 24/7. Jautājums cilvēkiem, kas katru dienu brauc ar šo murgu – KĀPĒC JŪS JAU SEN NEESAT UZRAKSTĪJUŠI PETĪCIJU, LAI TO BRIESMONI IZSLĒDZ?! :D Nopietni, vai jūs visi jau esat pie tā trokšņa pilnībā atmiruši vai arī vienkārši padoties mīlat? :D
tev, kukold pastalai, tā nekas nepienākas, jo viss ir ziedots/atdots ukr-fureram Kolumbijas baltā atkarības sekmēšanai tādēļ pašlikvidējies tuvāka atejā.