www.sudzibas.lv Novatours Slikts viesnīcas apmeklējums

Novatours - Slikts viesnīcas apmeklējums

Labdien Novatours
 no š. G. 19.10. Līdz 28.10. Bijām viesnīcā, clover magic, Turcijā, belekā. Ceļojumu iegādājāmies pēc kārtīgi nostrādātas sezonas vēlējāmies atpūsties un pagarināt vasaru. 5 zvaigžņu viesnīca un visiem piedāvājumiem kas tajā ietilpst. Vakarā ierodoties viesnīcā mums tika piedāvāta  zupa, kas sastāvēja no pipariem un ūdens, kā ir tā ir, gaidījām rītu jo cerējām ka būs labāk. Un tad sākās visādas ķibeles: ieejot toletē nolaižot ūdeni sāka tecēt pods, izmantojot dušu ūdens gāzās pāri slieksnim un visa vannas istaba pludoja, uz gultām nebija tīra veļa, kā arī uz plauktiņa virs gultas bija bieza putekļu kārta, un gājām gulēt ar cerībām ka rīts būs labāks nekā vakars. Brokastu piedāvājums salīdzinoši mazs, bet kā ir tā ir, pusdienas un vakariņas arī ļoti, vienmēRīgas, bet arī to pārdzīvojām. Bet no solītajiem labumiem nekā! Pat ūdeni nācās meklēt pašiem. Ēdnīcā cilvēki bieži vien stāvēja rindās pēc kartupeļiem, kafijas aparāts nestrādā, no bļodas kad izlīst eļļa neviens to nesavāc un tā turpina tecēt pa viesnīcas grīdu, apkalpojošais personāls ļoti maz redzams un nav iespējams atšķirt no pārējiem viesnīcas apmeklētājiem.   jau nākošajā dienā pieejot pie administrācijas, teicām ka tek tolete un nav pat segas, kad sega tika atnesta tai bija redzams  apavu nospiedumu un pods tā arī netika sataisīts. Sauna - auksta, hammams - nav, mūzika - nekāda, veļu nemaina, liftā nevar iekāpt, jo tā grīdai burtiski  pielīp. Piektajā dienā tika piedāvāta iespēja nomainīt viesnīcu ar 80 eiro piemaksu. Bet palasot atsauksmes tās bija ļoti sliktas. Mūsu kompānijā arī bija bērns un ļoti žēl viņam no solītā nekā netika. Vienīgais kas tiešām priecēja bija, jūra un Saule.
vai tiešām novatours spēj tirgo šādus piedāvājumus nezin ko tiešām tirgo?