Niks Malins - Krāpnieks
Privātais kredītdevējs Niks Māliņš ir krāpnieks. Prasa ieskaitīt 15 latus kontā līguma sagatavošanai. Nekāda līguma un kredīta nebūs!!! Ka saņem naudu, uz e-pasta vēstulēm vairs neatbild vai raksta pilnīgas muļķības (piemēram, viņam, nabadziņam, 3 dienas inbox.lv nestrādā). Nezuķeraties!!!
Ja kāds apkrāptais vēlas pievienoties iesniegumam policijai, rakstiet man!
Uzrakstiet ludzu e-pastu, kur rakstit
Nezinu nekadu Malinu
Ja kāds apkrāptais vēlas pievienoties iesniegumam policijai, rakstiet man! [slēpt]@inbox.lv
LūDZU VISUS KURI IR SKAITīJUšI NAUDU MANA DIāNAS KONTā SAZINāTIES AR MANI UZ E-PASTU!
tas ir ļauns joks ko kāds izspēlē ar mani!
kads sakars vinam izpelet joku ar tevi Dian, ja ta nauda nenonak vinam ?Jus kopa to esat izgudrojusi, un abi atbildesiet par to ka apkrapjiet cilvekus...
patiesiba si meitene nevienu nekrapj /vinas dati ir nonakusi laundaru rokas, divi jauniesi vinai atriebjas .taisa vinai meslus, bet sanaks ta ka pasi iekulsies tadas nepatiksanas ka saka bus //MAMA NEGARUJ!!//
ja meitene nevienu nekrāpj, tad nevajadzēja tērēt svešu naudu!!!
Lūdzu neskaitiet neviens manā kontā, nekādas maksas, ja gadījumā kāds, tā saucamais kredītdevējs iedod to, ļoti lūdzu!
Diana
Diāna,
ja jums kāds skaita, skaitiet atpakaļ.
kur prāts, redzēt ka ir ienākusi nauda no sveša cilvēka, var atgriezt naudu atpakaļ, kontu Jūs taču redziet no kurienes nauda atnākusi.
Diana vai Jus taisaties atgriezt cilvekiem naudu???
jus teicat ka 15.datuma bet pati neatbildiet uz vestulem un nekadu zinju nepadodiet...ka jums var ticet tada gadijumaa??
jūtu, ka jāiet rakstīt iesniegumu policijā