Dr. Astrīdas Tirānes privātprakse - Slikts serviss
Nācu pie dakteres Tirānes pēc rekomendācijas ,bet ļoti vīlos ,vizītē biju tieši laikā ,bet nācās papildus gaidīt 25min ,tas mani nošokēja ,jo es par vizīti samaksāju 80eur ..nu labi ienācu paprasīja analīzes uz ko es atbildēju ,ka tas ir nosūtītas viņai uz e-pastu uz ko saņemu atbildi ,ka ir jaiet printet ,nu labi aizgāju pie sekretāres .. rezultātā man pašai bija japrintē lapa s uz ko es dubultā šokā ,jo nesaprotu kad notiek ..nu labi .. kronis bija tas kad es ar analīzēm dodos pie dakteres un tur sēž cits pacients,daktere saka lai gaidu ,taa nu es sēdēju vēl minūtes 15 .. nekādu
atvainošanos es nesagaidīju ,tad nu sāka pētīt analizes un lika man pašai ar pildspalvu sarakstīt skaitļus ,jo viņa neko neredzot nu un būtībā viss izrakstīja zāles un aizsūtīja prom nemaz neapskatot dzimumorgānu .. 80 eiro par ko es samaksāju nezinu ,gribētu atgriezt naudu par tik nekvalitatīvu servisu un attieksmi ..
vajag momentaali atteikties maksāt par saadu ""servisu"". Ja ir jaamaksaa pie sotaka, A parasti privātajos tas taa ir,tad nu jāprasa pašam normāls kaut cik līmenis. Personiski,Ir atteikts maksāt,plus veel sudziba labi nostradaa,lai panāktu kaut vismaz kaadu hudobedno ,bet taisnīgāku apkalposhanu. Savādāk,jau vispār bezkaunīgi paliek,un zažraļis tie baltie halāti.
Ir kur ļoooti labi apkalpo,un ļoti profesionāli ,gudri,zinoši,ir ārsti, bet tas vairāk, kā paveicas un caur paziņām. Tā,no malas grūti,ko labu dabūt. Bet Lv ārsti loģiski ir DAUDZ profesionālāki, labāki,kā ārzemju, tāpēc jau no ārzemēm pat brauc ārstēties uz LV klīnikām. No ginekologu klīnikām,jau arī ir,ko izvēlēties.
Tirane jau iespējams nogurusi,tomēr ārsta darbs loti smags,labāk iet pie dr līdz 50 gadi,kamēr vēl viņi nav tik stresaini,ir jaunāki,vairāk grib palīdzēt, ne par visiem es saku to ,protams.ir redzēti ļoti nervozi seksisti urologi pie 55. Bet ārstam ļoti atbildīgs darbs un vai nu sev pasliktina karmu ar to vai uzlabo,jo ja reāli palidz cilvēkam globālos jautājumos,arī ārsts sev uzlabo dzīvi. Tas viss ir Likumsakarīgi un strādā.
Dr.Tirāne - tirāne?