www.sudzibas.lv Moda Jurmala Prece neatbilst pasūtītam

Moda Jurmala - Prece neatbilst pasūtītam

Saņemot savu pasūtījumu biju vienkārši šokā!
Prece neatbilst pasūtītam, kvalitāte briesmigā, apģērbam nav birkas ar izmēru, nav birkas ar sastāvu, nav informācijas par mazgāšanu.
Nebija pievienots rēķins vai pavadzīme, nav iespējas atgriezt preci.
Uz e-pastu neatbild, rakstīju divas reizes.
Izškērdēta nauda un sabojāts noskaņojums.
Neiesaku!

I

Pilnīgi piekrītu visam!
Tieši tāda pat mana situācija!
Krāpnieki

S Sandrap7 28.03.2025

Piekrītu , tāda pati situācija.

Good Intentions 28.03.2025

Tā mēdz gadīties sūtot no kreisām vietām.

Silbalodis 28.03.2025

Ļuba iekrita..

E Edīte Zviedre - Vilciņa 6 st atpakaļ

Man ar Moda Jūrmala ir identisks stāsts, saņēmu lētu mēslu, kuru pat viņi paši atsakās pieņemt atpakaļ. Man lūgums ir Jums neklusēt! Es šodien sazinājos ar PTAC un viņi ieteica vērsties ar sūdzību/pretenziju Eiropas Patērētāju informēšanas centrā, kur sadaļā Iesniegt sūdzību var ļoti elementāri aizpildīt pieteikumu un cerēt uz taisnību. Skatos, ka pēdējā laikā piekrāpto klientu paliek vairāk, tādēļ lūdzu Jūs neklusēt, bet iesniegt sūdzību. Cerams, ka mums visiem kopā izdosies atgūt savu naudu un ierobežot šīs organizācijas krāpniecisko darbību.