Minismaidiņš.lv - Lielas cenas, taču zemas kvalitātes rotaļlietas
Tirgo zemas kvalitātes mantas bērniem par lielām naudām. Pirms pērkat iesaku izmantot kurpirkt vai salīdzini platformas, lai varat dabūt krietni lētāk. Jo no minismaidiņš man atnāca braķēta prece.
Saziņa ar viņiem neveiksmīga brūķē muti, ka prece ir top kvalitātes, ka viss esot tikai manā galvā utt. Noteikti briesmīgākais klientu serviss ar kādu esmu saskāries.
Labdien Jāni! Ja Jūs vispār tā var uzrunāt... jo Jums ir šeit vairāki profili.. gan Tiktokā, gan arī citos sociālajos tīklos...
Mājaslapā visas atsauksmes ir labas, izņemot viltotās atsauksmes, kuras raksta tādi kā Jūs, kas nav nemaz iepirkušies mūsu mājaslapā.
Karma Jūs piemeklēs pati.
Ar cieņu minismaidiņš.lv. (informācija klientiem, drīzumā būsim minismaidins.lv , bez mīkstinājumiem)
Skarbā patiesība acīs kož? Kapēc tad nobloķēji?
Kārtējā apmelošana. Vairākkārt esmu iegādājušies no Minismaidiņs.lv rotaļlietas. Vienmēr viss ir labākajā kārtībā, cena lēta un kvalitāte arī laba. Ātra piegāde, nekas nekad nav kavējies. Citos veikalos tādas pašas rotaļlietas ir krietni dārgākas un piegādes ilgas.
Gan jau dzīve nāks viss atpakaļ x10 par apmelošanu.
Īpašnieks aizstāv sevi zem viltus profiliem :D
Viņi paši publicē labās atsauksmes par sevi! Tās kuras ir īstas un ar sliktiem vērtējumiem viņi nepublicē un dzēš, lai cilvēki neredz cik slikts serviss viņiem ir un ka viņi ir krāpnieki!
Uzmanaties!