www.sudzibas.lv Circle K Darbinieka attieksme

Circle K - Darbinieka attieksme

Ejot pēc darba uz manikīru, iedomājos draudzenei pajautāt vai paņemt kafiju un kaut ko apēst..Pieejot pie kases man ieteica burgeru ar 50% atlaidi ,līdz tam apkalpošana laba ,viss kārtībā,darbiniece laipna .
Kamēr gaidu 2 burgerus ,tikmēr otra (tā kurai laikam tajā dienā bija jātaisa ēst) viebīgi norej "Cik ilgi šitais murgs vēl būs, za*ebal jau " .
Es saprotu ka piekūst un ir za**** taisīt, bet vai tiešām vajag lamāties pretī klientam ? Šī nav pirmā reize no šīs konkrētās darbinieces ,esmu jau 4x bijusi kad tieši viņa strādā, mūždien kaut kas nepatīk. (Vienības gatvē pretī Jysk, darbiniece ar tumšiem matiem )
Ja nevēlies strādāt ar klientiem ,tad varbūt nestrādā?
Noteikti šai lokacijai vairs netuvošos.

S

T taisnīgatiesa 3 st atpakaļ

Tulīt pieskries aptaurētais slimais-pistais komentators Silgailis-petuhalius aka Karlsons XII

bidebulkas 1 st atpakaļ

es tevi milu omg