Lidosta Rīga / RIX - Zādzība
Labdien! Es vēlos iesniegt sūdzību ,par apzagšanu 3-4 Augusta no Lebanon Beirut - Mascow tālāk no Mascow uz Rīgu !Man no čemodānā ir nozagta nauda, ko man vīrs bija ielicis starp manam mantām iekš grāmatu, Es vēlētos uzzināt ko man šādā situācijā darīt , kur griezsties ? Liels paldies!
Labrīt!
Lai mēs izvērtētu Jūsu atsauksmi, aicinām aizpildīt atsauksmju formu lidostas "Rīga" mājas lapā. Links: http://www.riga-airport.com/lv/main/atsauksmes/atsauksmes?
Varbūt vīrs nodzēra?
Jūsu zināšanai mans vīrs nedzer un nekad arī nav dzēris ! Paldies par komentāru, jauku dienu ! Lai Dievs Jūs svētī !
Kas ir "Mascow"?
Ļoti atvainojos - Moscow ! Vai šādi būs labi ? Jūs tā pat sapratāt ko es domāju, bet obligāti bija vajadzība pasmieties!
Vajadzēja vēl zelta vērtslietas tur ielikt, pilnai laimei. Nu cilvēku stulbumam tiešām nav robežu. Vismaz trīs lidostās bagāža tikai apstrādāta. Kur tu to zagli atradīsi?
Sūdzības rakstīt nav jēga, nākamajā reizē vienkārši ar galvu jādraudzējas.
No pieredzes:
1) Uzrakstīsiet iesniegumu!
Atb. Paldies! Mēs saņemam un reģistrējam iesniegumu, pēc informācijas pārbaudes - sazināsimies!
30dienas + izskatīs un...
..."Pārbaudot videonovērošanas kameras Mēs neatradām iesniegumā minēto pārkāpumu/noziegumu (darbību)"
Viss! Varat rakstīt... kaut policijā! Ja vēlāties precīzāk informāciju: [slēpt]@inbox.lv
Darbības rezultāts vienāts ar nulles saņemto gala vērtību.
Tikai idiots liek čekojamā bagāžā naudu un vērtīgas lietas.