www.sudzibas.lv K Senukai Bezjēdzīgi izmests laiks un nervi

K Senukai - Bezjēdzīgi izmests laiks un nervi

Kā dumjība un alkatība izputina reiz ne to sliktāko veikalu ...Jau kuro reizi iebraucot K Senukai,tikai ejot iekšā un neredzot nekādas norādes uz būvmateriāliem atceros - naf es atkal uz šejieni atbraucu nervus bojāt ..?Un kā jau riktīgs reņģēdāju antiņš,jau kuro reizi kāpju uz K Senukai "grābekļa" .Kā jau ierasts,arī šoreiz mani leišu bode ne tikai nelika vilties ,bet pat pārsteidza ar jaunām apkalpošana paraugstundu "virsotnēm" - ieeju veikalā - kur būvmateriāli ? Nav ...nevienas norādes .Beigu beigās kaut kur aiz televizoriem redzu uzrakstu - tapetes .Dodos turp,gan jau ,ka santehnikas līkumi būs kur blakus ,bet nekā nebij ,izbrienot cauri tapetēm saprotu ,ka man nepieciešamā prece ir citā veikala galā.Nu jau saskatāmā ,lai arī ne bez sasprindzinājuma redzams uzraksts - Santehnika .Nu ko,brienu turp pa ceļam lavierejot pa šaurajām taciņām starp preču grēdām ,lūru kas nu vēl incants ir ,varbūt ko "pēkšņi" savajagas .Tā īpaši neskatoties uz priekšu atduros pret veikala pacēlāju uz kura stāv darbinieks un čalo ar kolēģi .Viss būtu ok ,bet ir viens "bet" - nostājies viņš ir ar savu pacēlāju ejā ,paiet garām nav iespējams ,bet atpakaļ iet ,lai apietu apkārt 10 metrīgam stendam negribas .Bet nu variantu nav eju .Valdos ,kam negadās incantāka pļāpāšana ar kolēģiem ...visi esam cilvēki.Kad beidzot esmu nokļuvis pie "santehnikas" pāris reižu klūpot un ķeroties aiz kaut kā ,jo ejas ir ļoti blīvi piekrautas ,saprotu ,ka uzraksts "santehnika" ir ,bet kanalizācijas līkumu un cauruļu nav .Rodas jautājums - kā ? Albilde ir gaužām vienkārša - nu tā ,ir un viss...
Kad nu beidzot atrodu sev nepieciešamo ,sākas mana piedzīvojums nākamā stadija - tā nu ir sagadījies ,ka man ir švakāka redze ,normālā apgaismojumā viss ok ,pat brilles reti lietoju ,bet puskrēslā nu pagalam bēdīgi .Minēsiet vai pie kanalizācijas veidgabaliem un caurulēm bija gaisma ? Zinu ko teiksiet ...bet nē gaisma bija ...,tiesa gan gaužām bāla ,4 metru augstumā un ne kripatas neiespīd plauktu apakšstāvos kuri ir akurāt cilvēka augumā un līdz grīdai ...nu tie ejošākie.Nu tad nu es kā kurmītis pa pustumsu bakstos un uz tausti meklēju ko man vajag .Atrodu ...nopriecājos - kāda laime ,nebūs jāmet riņķī un jābrauc uz netālu esošo depiķi kuram aizdomajos un pašāvu garām, braucot uz māju Jūrmalas virzienā .Ieskatos cenrādī - 2.40 eiro ...par līkumu 40 diametra kanalizācijas līkumam .Āāāāāāpāc ,bet bez tā vēl vesels groziņš ar līdzīgiem sīkumiem...sāku štukot ,vai tik nenāksies nieri notirgot ,lai mājā ķēķi pabeigtu .Bet nu ...redzu ar klienta karti turpat uz pusi lētāk .Cena tāpat kož ,jo zinu ,ka depiķītī tas maksā 80 centus ,bet nu negribās braukt atpakaļ Rīgas virzienā,lai gan saprotu ,ka pie tā daudzuma kas man grozā ,pārmaksāt nāksies gana daudz .Lai vai kā nonāku pie kases - klienta karti lūdzu ...Jā ,par to aizmirsu pavisam .Pārdevēja uzreiz iesaka - ieej i neta profilā tur ir .Bet kā par nelaimu ,tur lienu iekšā tik no datora kura kā par brīnumu kabatā nav ,ir tikai telefons,bet paroli no galvas neatceros .NU ko paeju maliņā un pa fiksam izmantoju opciju - aizmirsu paroli ...Gaidu ...gaidu ...gaidu ...Šobrīd divas stundas vēlāk ,vēl aizvien gaidu paroli ...pat šõ laiku paspēju tomēr aizbraukt līdz depiķim ,uztaisīt jaunu depo klienta karti ,nopirkt to visu kādas trīs reizes lētāk ,saprast ,ka leišu alkatība ir neizārstējama un braucot garām K Senukajam Priedaines ielā ,pagriezt galvu uz otru pusi ,lai nebojātu sev pozitīvās emocijas pēc depo apmeklējuma.Zinu ,tūlīt saskries "zinātaji" un sāks klāstīt ,ka esmu depo darbinieks .AIzbrauciet ,pamēģiniet ko nopirkt K Senukai un tad sāciet mani nospļaudīt .P.S. Šī atsauksme attiecas tikai uz fizisko veikalu .Interneta veikals senukajam strādā daduz ,daudz labāk par fizisko un ir manā reitingā starp Top 3

V

D desumaize 4 st atpakaļ

Pareizrakstība gan incanta

krāslavietiss 3 st atpakaļ

Senukai ir specifisks veikals, vnk jāpierod. Ir lietas, kuras ir labāk un lētāk pirkt depo, bet ir, kuras pērku senukai. Ar gadiem rodas priekšstats par to, kam kur labākas akcijas, kur labāka kvalitāte. Kartes ir abos veikalos, lai tas nav jāuztver, kā mīnus. Protams, var paprasīt nopīkstināt kādam rindā. Šeit kā reiz ir lasāmas parasta cilvēka problēmas un korporatīvā izlielīšana nav manāma.

( ( ͡❛ - ͡❛) 3 st atpakaļ

Nu ja interneta veikals viņiem esot ok, tad nākamreiz var pasutīt internetā ar saņemšanu un maksāšanu veikalā, lai paši išas ar preču meklēšanu.