Flirtavieta.com - Izkrāpj naudu tik
Sakuma piereģistrējos. Nekur nemaniji, par naudas lietam. Kad pieregistrejos, vajadzēja aktivitātes ar tel. Nr. , tad katru nedelu naca sms, kura maksaja 2,95.
Saits, pēdējais sūds. Neviena reāla profila, bildes no asv, apraksta viens vecums, pie profila cits vecums, trijas nedēļas neviena reāla atbilde, vēstule, skatījumi utt. Ipasnieki tik uztaisīja naudas kasanas saiti, kur pasi uztaisa cupu ar viltotiem profiliem, kipa tādas visas beibes.
Tiešam s**s. Tad labāk apmeklējat gribu.lv ?
Flirtavieta.com, tikk naudu izkrāpj, viltus profili, neatbild vecums. Katru nedēļu atnāk sms, kas maksa 2,95 eur.
Trija snedēļas neviena atbilde no viltus profiliem. Utt.
Vajadzētu nošaut fakeflirtavieta.com
Pasi sataisījusi profilus, saliktas asv bildes utt. Liekas, ka visas modeles ???
Iesaku iepazities bez interneta palīdzības, tā ir daudz foršāk!
Baznīcā! Pie kādas ar sveci un lakatu. Sērkociņš vajag.
Tinder un tikai .
es arī uzķēros. Sūtiju sms , lai atteiktos no pakalpojuma, bet nekā. Uz epastiem neatbild. Ko Jūs darījāt, lai vairs tie 2.95 netiktu pieskatīti rēkinam?
FLIRT STOP
Vai pēc SMS uzrakstīšanas maksājumi vairs netiek sūtīti ?
Paldies shim,gribeju jau rakstit tel nr,bet nu domaju sudzibas.lv paskatisos :) Vismaz problemas atkrit :D
Piereģistrējos intereses pēc, ja būtu manījis, ka tas ir maksas pakalpojums, tad nebūtu reģistrējies. Profili nav īsti, paši pārkāpj savus noteikumus- neveidot vairāk par vienu profilu. Savu profilu nevar pats izdzēst un pat nevar nomainīt telefonu. Tā ir ne tikai maldināšana, pat brutāla krāpšana! Un kā šitādus nesoda?
Es arī iekritu šajā situācijā. Kā anulēt visu, lai nerauj nost naudu?
pozvoni operatoru svoei seti i skazi 4tobi oni ih zablokirovali .
Es esmu nepilngadīgs un man vecāki papildina kredītu un man noņem no šīs vietnes visu kredītu . No numura 1881. Kā lai šo beidz jau apnīk
Aizsūti īsziņu "FLIRT STOP" uz numuru 1881. Ja tas nestrādā, tad uzzvaniet numuram 26303473. Man vēlāk atsūtīja īsziņu, pateicu, ka vēlos izdzēst profilu, un viņi pārtrauca pakalpojumu.
Ceru ka palīdz.
Šis strādā. Paldies!
На сайте регистрируются дети и никто на это не смотрит,так что дорогие мужчины когда встречаетесь с девушкой познакомившись на сайте ,попросите показать паспорт,так как разработчикам сайта все равно с кого брать деньги.
Продолжают снимать деньги, даже если не пользуешься их услугами! Это мошенничество!