Reitings Pārējās

Sūdzību skaits uzņēmumā
Uzņēmuma uzticības līmenis
Prieka Vēsts
P. Dussmann

meža zāģēšana - paņem naudu un neizpilda darbu

Dzintars mob.t. 29947332 strādā mežu tīrīšanas,zāgēšanas jomā. Avansu paņem, bet ar darbiem nesteidzās, naudu arī atpakaļ neatdod. Neiesaku sapīties.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde - apkalpošana

apkalpošana Drausmīga apkalpošana jau kuro reizi. Dodoties pati pēc pases - preti tāda tantiņa sēdēja ,kura izskatījās un runāja it kā ienīstu savu dzīvi un darbu, un vispār es pie tā būtu vainīga. Runāja kā automātiskais atbildētājs,fuj. Tāpat, kāpēc ārzemju studenti nevar paši pieteikties uzturēšanās atļaujai ,bet met atpakaļ , ka vajag zvanīt kādam ,kurš runā latviski? Operatori nav uzdevumu augstumos un neprot valodas? Turklāt pēc 15-20 minūšu zvanīšanas ,savanot operatoru, viņa atkal jau runāja ar...

D Dagy 12.03.2014

112 tulkojumi - Nepareizs tulkojums

Tulkoju diplomu.. bet kā man viņu iztulkoja!!! Personas kods, kurš uz angļu valodu tulkojas ar nosaukumu id, tika iztulkots kā identity code, augstskolas nosaukums nepareizi un vislabākais- ārsta diploms iztulkots kā Doctors degree, kas pilnīgi neatbilst tam, kāds man ir diploms!!! kas ir pats svarīgākais un tulkotajā diplomā- ne vārda par medicīnu.. Nevienam neiesaku šo biroju. It kā lētāk, ja gribas vienkārši naudu izmest un tulkojumu pārtaisīt normālā birojā. Never again. Un, izkārtojums uz lapas- zem katras kritikas!!!

M Martuks 11.03.2014

Baltic Biogran - Вопрос

Может кто работал в этой фирме Baltic Biogran. Что Вы можете о ней рассказать хорошего и плохого?

P pijavka 11.03.2014

Stokke rati, UK pārdevējs - Krāpnieki

Lūdzu uzmanīgi ar pārdevēju [slēpt]@gmail.com. Tā ir viltus kompānija UK, kas tirgo Stokke un Bogaboo ratiņus un prasa priekšapmaksu pirms pasūtījuma izsūtīšanas uz LV. Kad esi priekšapmaksājis, it kā izsūta paciņu un pēc laika paziņo, ka paciņa ir iestrēgusi Polijā un liek maksāt vēl muitas nodokļus utt. Izkrāpj naudu un beigās neko arī neatsūta! Ļoti komunikabli sākotynējā komunikācijas stadijā, bet kad atsakies maksāt - pazūt kā zivis ūdenī un klusē. Ļauni krāpnieki, kas uzdzīvojas uz grūtniecēm un jaunajām ģimenēm, kas gaida mazuļus!

D ddaine 10.03.2014
Komentāri 0 Pārējās

Organic life laboratory - Nemaksā rēķinus

Organic Life Laboratory nemaksā rēķinus par sniegtajiem poligrāfijas pakalpojumiem (saražotajiem iepakojumiem). Jau kopš 2013.gada sākuma parāds ir 5000 EUR. Uz telefona zvaniem neatbild.

28899933 - Nenopietns cilvēks

Nesaistieties ar cilvēku kuram šis telefona numurs 28899933. Sarunāju tikšanos un viņš neieradās, pēc tam arī neatbildēja uz zvaniem. Ja jums ir svarīgs savs laiks, tad nesaistieties ar ar šo cilvēku. Šī neprofesionālā un nepieklājīgā rīcība jau vien ko liecina par pašu cilvēku.

ķīmiskā tīrītava"NERETA" - paklāju tīrišana

Nodevu tīrišanā bērnistabas paklāju 180 /240. Apsolīja iztīrīt 3 nedēļu laikā. liels prieks bija , kad man piezvanīja pēc 2 nedēļām,ka paklājam var braukt pakaļ. Nevaru nodot to šoku kāds pārņēma mani kad mājās atritināju paklāju ! Pirmais, kas iemetās acis, paklājs labākajā gadījumā bija tikai izskalots,(tīrāks viņš nebija palicis) otrais- tas ir zaudējis formu, proti-malas no taisnām pārvērtušās viļņainas, bet pats paklājs no līdzena pārtapis par grubuļainu(tā vien liekas , ka butu žāvēts uz...

Sia ŪdensBoss - rupja attieksme pret klientu un necieņas izrādīšana

18.02.2014 es zvanīju SIA "ŪdensBoss", Agrim Borukam par to, ka par filtriem un to uzstādīšanu ir paņemta liela nauda, taču ūdens kā bija dzeltens un smirdīgs, tāds arī palika. Uzņēmuma direktors nevis atvainojās par nekvalitatīvo pakalpojumu, bet sāka kliegt klusulē, ka es 2 nedēļu laikā piesārņoju filtru, ka esmu stulba idiote un ka labāk viņš nekad nebūtu ar mani kā klientu sadarbojies. Sarunas nobeigumā, kuru pabeidza Agris Boruks pats, (kaut gan es viņam zvanīju un pēc ētikas principiem...

E EvelynT 21.02.2014

Be ProActive jeb J E Corporation - NEMAKSĀ ALGU

Labrīt! Ieteiktu rūpīgi apsvērt jebkādu sadarbību ar Be Proactive vai J E Corporation (darbojas viņi vienā adresē ar abiem nosaukumiem). Es joprojām neesmu saņēmusi atalgojumu par padarīto darbu un aprunajoties ar citiem nu jau bijušajiem darbiniekiem, zinu,ka neesmu vienīgā. Nu jau gandrīz divu mēnešu garumā ir šādi solījumi- samaksāšu pēc pusstundas, rīt, sestdien tik tiešām u.tml. Paskatoties prakse.lv Be Proactive ir viens no "iestādēm", kas visvairāk ievieto sludinājumus, jo darbinieki un...

A avene11 19.02.2014
Komentāri 0 Pārējās

Studiju centrs Akcents SIA - Neatgriež naudu par nenotikušiem šūšanas kursiem

Studiju centrā Akcents plānoju apmeklēt šūšanas kursus sestdienās. Samaksāju avansu, bet kursi visu laiku tika atlikti dazādu iemēslu dēļ. Gaidīju trīs mēnešus, bet kursi tā arī nenotika. Kad pieprasīju samaksāto avansu atpakaļ, centra direktore informēja ka naudu saņēmšu desmit darba dienu laikā. Pagāja gandrīz divi mēneši ar solījumiem atgriezt samaksāto avansu, bet nauda vēl nav atgriezta.

O Olesja_W 16.02.2014
Komentāri 11 Pārējās

Sattva Recruitment - APKRĀPA firma

Labdien.. Mūs arī apmānija SIA SATTVA Recruitment. Mēs rakstīsim iesniegumu uz policiju. Ja kāds vēlas pievienoties ,mums lūdzu rakstiet. Nevar tā krāpt cilvēkus, kā to dara viņi. Visiem apkrāptajiem cilvēkiem lūdzu rakstīt uz epastu- [slēpt]@inbox.lv

ĒRIKS LOČMELIS - sIEVIEŠU IZMANTOTĀJS ,KRĀPNIEKS

Es nevaru izteikt savu sašutumu ...!Cik cilvēkam pietiek bezkaunības tā izturēties pret neaizsargātu sievieti.Viņš ir neizsakāmi bezkaunīgs...žigalo.Viņš ne tikai piekrāpj sievietes aizņemoties naudu, izdomājot sirdi plosošus stāstus,bet pacenšas ielīst telefonā un papildināt savu telefona rēķinu.Es savā mūžā nebiju ko tādu redzējusi.....!Vīrietis kurš roku sitot pie krūts var apgalvot ,ka ir godīgs cilvēks.Šis cilvēks aktīvi darbojas Draugos LV un Draugos LV klubiņā "-Satiec mani ".Dzīvo...

1 12345 12.02.2014

[email protected]/Intars Prunte - Aizdevumi

vai kāds ir saņēmis aizdevumu no šīs personas? šis cilvēks prasa iemaksāt naudu,tādu kā drošības naudu,lai varētu dabūt aizdevumu,bet beigās nav ne aizdevuma ne iemaksātās naudas. Gribu zināt cik cilvēki no viņa ir cietuši,jo šo lietu tā neatstāšu un cīnīšos līdz galam iesaistot atbildīgos dienestus!

SIA "RXlogistika" (sky noliktava) - Nepamatota naudas ieturesana!

Loti silti iesaku apdomāt vai velaties šeit sākt strādāt, jo te vadība savu kļūdu dēl ietur prāvas summas no darbinieka mēnešalgas! (pat no 20.ls -- 50.ls - 70.eur) priekšniecība saka itkā noliktavā trukstot preces uz vairāku tukstošu eiro 12000.... pedejā reizē! Un tad itkā, lai aizpildītu šo robu ietur no noliktavas darbiniekiem pat lidz 50.ls no mēneša algas! Noliktavas darba vaditajs Viktors Pavlinskis! Un rxlogistika direktors Dzintars Ciganskis! Esat vērīgi un uzmanīgi!

A ass1234 28.01.2014

AMBITION - кастрюля

Купила сегодня в магазине кастрюльку фирмы AMBITION на 1,5 л. Не успела поставить на стол, как она у меня упала и крышка разбилась в дребезги!!!!!!

T t0shka19 27.01.2014

www.gultasvelaspasaule.lv - Meli par piegādes termiņu

Meli par piegādes termiņu Izvēlējos iegādāties mājaslapā www.gultasvelaspasaule.lv palagu, piezvanīju uz viņu norādīto telefona numuru, uzprasīju, kad varu saņemt pasūtījumu, viņa atbildēja, ka ja pasūtīšu šodien, tad saņemšu rīt. Pasūtīju, zvanu nākamajā dienā, lai vienotos par saņemšanas laiku, tā pati sieviete saka, ka preci saņemšu rīt. Sanāk, ka lai es iegādātos preci, viņa man apsolīja vienu, bet tikko prece bija pasūtīta un apmaksāta, zinot, ka man nav kur likties, no saviem vārdiem atteicās.

Pasākumu aprīkojuma īre - Parādi

Uzņēmums netur solījumus un nemaksā rēķinus, kā arī neuzskata par vajadzīgu šos jautājumu risināt.

Sia "Aibi'' - darbs vai verdziba?

Nebrauciet stradat uz Sia ''aibi'', darba jus var ari noturet pat 35 stundas no vietas, bez atputas, 4 stundas paguli tad atpakal uz darbu. attieksme vienkarsi pretiga. Avansu laika neizmaksa, vai neizmaksa vispar. Uzmanieties un nabrauciet stradat pie arta un toma ieleja uz vinu kautuvi kas atrodas vecpiebalgas novada inesos!!!!

J janisso 21.01.2014
Komentāri 20 Pārējās

Pasta Stacija - Paka pazuda uz 2,5 nedēļām

Paka pazuda uz 2,5 nedēļām Šis gadījums beidzās laimīgi, bet citiem ir tiesības uzzināt manu pieredzi. Izmantojot Pasta stacijas pakalpojumus 23.12.2013. nosūtīju paku no Pasta stacijas Nr. 124, kas atrodas Rīgā, Brīvības gatvē 434b (T/C Juglas Centrs) uz Pasta staciju nr 104, kas atrodas Liepājā, K.Zāles laukumā 8 (T/C Ostmala). Paka bija vērtīga un liela, sūtīta C nodalījumā, pakas aptuvenais izmērs 20*25*30cm. 28.12.2013. Nesaņemot automātisko sms no Pasta stacijas par pakas piegādi Liepājā uz manu norādīto tel., kā...