www.sudzibas.lv Caffeine Slikts serviss

Caffeine - Slikts serviss

Sēžam ar draudzenēm un aprunājāmies, tad mūs izdzina ārā dēļ tā ka “ilgi sēžam” un neko neesam pasūtījušas? Mēs šeit atradāmies maksimums 20 minūtes un gribējām atrast vietu kur izmācīties. Tā kā caffeine ir arī vieta mācībām un bieži vien šeit atrodas skolnieki un studenti, mēs sēžam un mācamies. Cenas ir briesmīgi dārgas, tādēļ neko nepirkām. Drausmas.

Atbilde no Caffeine Support Pārstāvja atbilde 3 st atpakaļ

Labdien!

Paldies par Jūsu komentāru.

Vai Jūs varētu, lūdzu, precizēt, par kuru Caffeine kafejnīcu runājat, lai mēs varētu nodot informāciju atbildīgajiem kolēģiem, kas parūpēsies, lai turpmāk šādas situācijas neatkārtotos un pavadītais laiks Caffeine sagādātu tikai pozitīvas emocijas.

N

G Ghost man 2 st atpakaļ

TAS NAV PARKS, tas it bizness kur telpas ir rezervētas klientiem, nevis tiem kas par brīvu sēž

K krāslavietiss 2 st atpakaļ

Uz visām samestos vienai kafijai, tad varbūt neko neteiktu. Vizmaz būtu pieklājīgi.