Adrese: |
Kategorija: | Tirdzniecība • Veikali |
Sociālie tīkli: |
RIMI - Sūdzības un atsauksmes
Rimi - Paardeveeja smaucas
Rimi veikalaa ir kaada paaardeveeja, kura smaucas ar cenaam. Piemeeram, ja cilveeks taa pavairaak iepircies, paardeveeja pa virsu uzsit vel dazaadas citas preces, kuras pirceejs nemaz nav izveeleejies. Buutu veelams ieskatiities pirkuma cekaa peec tam, kad esat ieirkushies. T'a tiesaam ir peedeejaa nekauniiba pret cilveekiem.
Rimi - Akcija
Man bija liela vielšanās par to, ka 12. aprīlī, pēdējā akcijas dienā, vairs nevarēju saņemt ziepju dozētāju pret Rimi uzlīmēm. Es visu akcijas laiku cītīgi krāju uzlīmes un man nebija ne jausmas, ka to preču skaits, kuras varēja dabūt, ir ierobežots! Ja akcijas noteikumos būtu teikts, ka preču skaits ir ierobežots un visiem var arī nepietikt, es nebutu gājusi pēdējā dienā!! Turklāt kasiere, kurai es jautāju par iespēju apmainīt uzlīmes pret preci, bija neiecietīga un ļoti nepieklājīga! Esmu...
RIMI OLIMPIJA - nelietojama maltā gaļa
MĀCĪBA!!nekad nepirkt malto gaļu akcijā 1, 49, , , kaut arī termiņš beidzās pēc dienas, tā jau smirdēja, iepriekšējā vakarā, atverot iepakojumu konstatēju, ka nekādas kotletes nesanāks:( GRIBĒJU BRĪDINĀT PĀRĒJOS KOTLEŠU CIENĪTĀJUS!!!
Juglas centra RIMI - čakarē cilvēkus ar viltus cenām
Esiet modri pēdēja laikā Juglas centra RIMI galīgi aptracis. Salicis neesošas viltus cenas čakarē cilvēkus ka pilnīgus idiotus, cilvēki paņem produktu izejot no apakša noradītas cenas.Kasiere tik atri izsit un paņemot čeku tikai saproti ka esi apjāts. Viena reizē pamanijos divreiz iegrāpties. Pārsvarā tas notiek piena produktu nodaļā. Uzmanīgi lasiet nosaukumu pie cena neļaujiet Dāņiem sevi apčakarēt!
Rimi Daugavpils - Продукты с бытовой химией
Что за безобразие творится в магазине РИМИ(новом), это где видано, что фрукты, орешки(и всякие смеси) лежат рядом с бытовой химией. Если это акционный товар, то это совсем не значит, что они должны лежать вместе. Мало того, что этот магазин никогда не был в обслуживании клиентов на первом месте, то теперь окончательно увидев такие промахи туда идти не хочется. Администрация как на это смотрит???
Rimi - pārtikas ratiņi
RIMI ALFA jautājums, vai tiešām nevienam no RIMI vadības nav gribēšana ieteikt salabot tos saplēstos pārtikas ratiņus, lai nebūtu jāstumj kā kroplim, pat bez pārtiku tie rati nav iespējams tos vadīt, cerams ka kāds tās sūdzības ņem vērā .
Rimi - sistematiska krapsana
Sveiki.Ieperkoties veikalos Rimi, silti visiem iesaku nepalauties uz itka akcijas cenu cenradi, lai nesanaktu ta, ka ar mani.19janv. Rimi veikala zoom nolemu iegadaties akcijas preci (konjaks Ararat 3 g. 0, 5 l tilpums pa akcijas cenu 6.74 ls, veca un parsvitrota cena-9, 06 ls )Vakara ieskatoties pirkuma ceka, secinaju, ka prece pardota par veco cenu)Nakama diena, atnakot uz veikalu, nodalas pardeveja, uz manu jautajumu tikai speja teikt, ka nav paspejusi nonemt nepareizo cenradi...Vecaka...
Rimi - Pardeveja Sliņkums
Gundega no Rimi--no rita bija tada sajusma ka cilveks vel guļ sava gulta!! blakus kasieris jau apkalpo 3 cilvekus kamer Gundega apkalpo vienu.. Rimi vadibaj-jus cilvekus macat stradat atri? Vai Jus ņemat visus kas piekrit Jusu piedavatai mazai algai? Ne ko neteicu tai Gundegai lai nebojat savu un viņu ritu-bet slikts iespaids par veikalu paliek..
Rimi - Plovs
Kupil segodnja v kulinarii Rimi plov, plov sootvetstvenno dolzen bitj s mjasom, a tam v perimeshku s mjasom govjazaja tushonka. Molodci rebjata !!!
Rimi - dārbinieku atieksme pret dārbu
Rimi - kulinārija
runaja vispar par darbu kulināriju ļoti slikta veca produkcija piejama visiem
Rimi - Smird
Nesaprotu, nu jau kādu mēnesi, vai pat vairāk, ieejot saldus RIMI ir jaaizspiež deguns.Ja nu vienīgi veca siļķu smaka patīk tad var ari to tur izbaudit. Diez cik ilgi tas ta turpinasies?????
Mols- Rimi - AAA barošanas elementi
Datorpelītei pavisam švaki palika! Nolēmu pabarot. Molā, RIMI veikalā vēlējos iegādāties divas SONY barošanas elementus. maksā 59 sant. Pie kases izsit 86 sant. Saku nav tiesa, tur cena cita. Kasiere saka, ka laikam kļūdījos. Slinks nebūdams eju atpakaļ, melns uz balta 59 sant. T'a lūk no neuzmanīgiem pircējiem tiek iekasēti 30 santīmi.
Rimī ... maltā gaļa - maltās gaļas kvalitāte
Gribētu padalīties par Rimī iegādātās maltās gaļas kvalitāti! 21.12.2010 iegādājos mato gaļu sacepumam ... sacepums sanāca gards, bet tie iemaltie papīri maltajā gaļā līp ziniet pie zobiem un rada nepatīkamu sajūtu!! Tas jau nav pirmo reizi... likās nu mazums gadās, bet nu pēc šīs otrās reizes, varu apgalvot ka trešās reizes noteikti nebūs! Jo gaļu tur nepirkšu vairs! Protams, ka gaļa nāk no Poļu tautas republikas :)
Rimi HIPERMARKET - обслуживание
Здравствуйте. Для начала хочу поблагодарить сеть РИМИ за открытие хипермаркета на ул. Циетокшня 70 в Даугавпилсе. Магазин красивый, яркий, хорошая парковка, приятно после работы заехать за покупками и не спеша походить по отделам. Огорчает отсутствие полного ассортимента товара, как было в СОЛО, но, что особо раздражает мою семью и друзей (что, собственно и сподвигло к написанию), так это выставление товара работниками магазина в час пик. Проходы и так стали уже, а тут ещё и работники с...
Rimi Alfā - VEC I PRODUKTI
REGULAARI SHAJA VEIKALA VAR IEGRABTIES AR PARTIKAS PRODUKTIEM KAM TULIT BEIGSIES IZMANTOSHANAS LAIKS. VAKAR NACAS IZMEST JOGURTU UN MAIZI JO BIJA JAU VECS! BET NE NO CENOTS! PARDEVEJI TUR SMIRD!
Rimi Alfā - VECA PRODUKTI
Rimi - Apsargi
Par G4S darbiniekiem tirdzniecības centrā Mols, Rimi veikalā. Nesaprotu vai tiem apsargiem patīk pazemot pircējus, tieši māmiņas ar maziem bērniem.Tāda sajūta, ka viņi ir savākti no ielas. Ja māmiņa ar mazu bērnu iet iepirkties un viņa ir ar ratiem, viņai nav sešas rokas, lai paņemtu vēl grozu, protams preci viņa saliks savos ratos. Ir jābūt pielaidīgākiem pret jaunajām māmiņām, nevis, ja viņa nejauši ir aizmirsusi par preci viņu pataisīt par lielāko zagli, tā viņu pazemojot, raustot ratu...
RIMI Lazdu Rieksti - Bojāti rieksti
Nopirku RIMI ražotus riekstus. Visa paciņa ir bojāta ar pretīgu piegaršu. Izmetu miskastē.
Rimi Alfā - Attieksme pret cilvēkiem
.šodien es plkst 16:18 lielveikala Rimi gribēju nopirkt sev dāvanu vārda diena, bet pateicoties Rimi pārdeveja nolaidībai man ši vārda diena paliks mana mūža, ka vissliktāka : Jo, tad, kad es pirku atmiņas karti, es viņam pajautāju, kura būtu labāka ...???? Kuru viņš man ieteiktu ...???? Viņš man pateica ka labāka atmiņas karte manam telefonam būtu - SD2GB MIC - es pateicu, jūs ieliksiet telefona un pārbaudisiet to karti viņš pateica ja ielikšu pārbaudīšu, es viņam pateicu nu, tad es ņemšu to...