Adrese: |
Kategorija: | Atpūta / Izklaide • Picērijas |
Sociālie tīkli: |
Lulū Pica - Sūdzības un atsauksmes
Lulu Pica - Krāpniecība - 30 cm picas vietā 17 cm
14.06.2016 vakarā Vienības gatves LULU Picas ēstuvē nopirku pārlocīto picu, atvēru un ieraudzīju 17 cm kebabu... Tai picai bija jābūt 30 CM, garumā bija jābūt vismaz 28-29 cm un platumā 13-14 cm. No lulu.lv/picas: "LOL-Calzone" "Pārlocīta 30 cm pica uz klasiskās pamatnes. ..." Pēdējo reizi kad pirku šajā vietā tāda tipa picu, tā bija vismaz 25 CM, bija tikai kādi 2 cm no katras malas līdz kastes malām. Šoreiz mīklā varēja just rūgtu garšu, laikam raugs nebija izcepies, jo tā garšu varēja just...
AtrisinātaLulu Pica - Krāpšana
Atved aukstu picu. Pārējo pasūtījumu neatved. Saka varot atvest pēc 20 minūtēm. Pēc 20 min zvanu 80005858 prasu cik tālu ir, izrādās vēl esot pus stunda jāgaida. Internetā reklamē "garšīgas un siltas" picas, taču realitāte ir tāda ka kvalitāte ir būtiski kritusies pēdējo gadu laikā. Senāk man likās labas picas, taču pēdējā laikā noteikti Nerekomendēju. Picas bija atvestas aukstas arī iepriekš, bet jāmaksā protams par "siltas un garšīgas" picas cenu. Turpmāk vairs noteikti nepasūtīšu picu LULU!
Lulu Pica - КАМНИ И СТЁКЛА В ПИЦЦЕ
Как - то раз заказывал пиццу на дом, около года назад, и в соусе от пиццы попалось стекло. Мы на это закрыли глаза и промолчали. Недавно ещё раз заказал пиццу в 2 часа ночи - попались большие куски камней, видимо из муки. Приехал в тот самый филиал ночью, не поленился - повара в шоке, слезно умоляли никуда не писать, обещали позвонить - не позвонили. Добрался до начальства, они звонили мне по 5 раз в день с просьбами не выкладывать эти фото и никуда не писать. А самое смешное, что никто толком...
Pica no lulu.lv - Slikts serviss
Esmu ļoti vīlies lulu picērijā! Iepriekš uzskatīju, ka lulu ir labākā pica Latvijā, bet šobrīd mans uzskats ļoti ir mainījies! 19.03. pasūtīju picu, iztērēju 30eir, bet saņēmu samīcītas kastes, badraku uz picām un pats jaukākais, aukstas picas un neapmierinātu piegādātāju - super serviss! "PALDIES" Jums lulu.lv par nesmuko rīcību no Jūsu puses!
Pica Lulū - Piegāde
Šodien 04.01.2016 pulksten 00:25 pasūtīju picu, operators teica ka laika atskaite būs 69 minūtes jo ir daudz pasūtījumu, dzīvoju Rīgā starp citu.Ir 4 no rīta un es joprojām gaidu picu. Pulksten 2:25 zvanīju uz picēriju teica ka dispečerus sak ka pica būs pēc 20 minūtēm. Pulkstens 3:25 picas nav zvanu atkal, saka ka pēc 30 minūtēm.Ir 4 no rīta.Vienkārši nav ko teikt.FUI.
Pica Lulū - Доставка пиццы
Гарантия доставки за 49 минут - жульничество. За 2 минуты до конца звонят и говорят, что курьер поднимается, чтобы всё-таки деньги взять. Поичём это уже второй раз. В первый раз я всё таки заплатил, а потом мне звонят 《ну Вы же пиццу бесплатно получили, значит курьер деньги просто присвоил. Сегодня я специально при заказе упомянул, что буду платить картой, так как нет наличных, так курьер не только опоздал, приехал без терминала, так мне ещё и претензии предъявляют! Или данные кредитки им по...
Lulu Pica - Дикий ужас
Заказали пиццу в лулу пицца. Вот такой ужас привезли через 1. 40. Холодная, везли без термо сумки, страшная, кривая. Стоит, кстати 14 с мелочью плюс 6 евро доставка. Перезвонили. Предложили преслать фото им на майл. Потом заполнить на домашней страничке отзыв о заказе. Все сделали. Обещали на следующий день перезвонить и решить вопрос. Не отзвонили. Когда я сама позвонила - ответ был, что у них нет полномочий менять пиццу. Люди!!! Не заказывайте в этой конторе ничего!! Один обман!!! Набивают себе карманы и не отвечают ни за что. Очень жаль. Желаю им скорейшего разорения. Аминь.
Pica Lulū - Bezmaksas piegade?Aizmirstiet.
Mēs pasūtījām picu 05.12.2015, dzīvojam Bolderājā, un mums ari piegāde ir maksas. Izrādās mēs ari nedzīvojam Rīgā. Vispār nekaunība. Info mājaslapa un realitāte nav identiska. Neticiet.
Pica Lulū - Sadegusi un auksta pica
Ļaudis, esiet uzmanīgi ar pasūtījumiem no "Pica Lulu"!Vakar veicām pasūtījumu, šķiņķa picas vietā atveda salami picu, vistas picu atveda sadegušu, abas picas bija aukstas un neēdamas!Protams, ka kurjera klātbūtnē neienāca prātā atvērt abas kārbas un pārliecināties, kas tajās iekšā. Piezīmēšu, ka atrodamies 5 min. attālumā no picas cepšanas vietas. Tas nozīmē tikai vienu - nekaunība un vienaldzība pret klientu, kurš maksā (un ne jau dažus eiro) par tām pļockām, sit augstu vilni!Tauta, uzmanieties!
Pica Lulū - Kvalitate
Bija laime pasūtīt lulu picu. Tā nebija ne pirmā reize, un pat ne divdesmita. Līdz šim viss bija samēra ok. Pasūtot pēdējo reizi, saņemu loti ātri lielo picu, kura bija knapi silta un ka picas cienītājs varu pateikt ka tā ari nebija ipaši svaiga. Sazvanot atkal lulu lai pieteikt sūdzību, man operatore pasaka ka sūdzības pa telefonu nepieņem, ka jāiet uz mājaslapu. Labi, aizgāju, aizpildīju, saņemu automātisko atbildi ka ja mana sūdzība ir sazināšanas vērta, viņi ar mani sazināsies. Ka var nojaust, tā nebija tai vērta. Saldus dusus, lulu, prieks manis tu esi mirusi.
Pica Lulū - 49 min
49 minūtes neeksistē. Pasūtīju Piccu pirms stundas! Zvanu šiem, atbild operatore... Šī noskaidro ka šoferis avarējis un piedāvā gaidīt vel 30min.. :) pulkstens jau viens naktī. Ne atvainoties ne Picca par brīvu lūk jums reklāma.
Pica Lulū - Apkalpošana
Lulū klientus nelaiž tualetē,speciāli tur zīmi 30.min...kaut gan neviens tur nebija,jo kamēr mēs tur sēdējām nebija nekādas kustības, negrib laist klientus tur,mazs bērns nevar paciesties!!!Juglas centrā Lulu pic. personāls vienkārši atbaida ar savu attieksmi pret klientiem,stāv ar ķieģeļģīmi ..un tad novēl labu apetīti ...bet balsī jūtams nevis tā labā apetīte..bet drīzāk-aizrijies...tāda lūk sajūta!Nomainiet strādāt gribošu personālu.
Pica Lulū - Auksta un gaidīju pasūtijumu 2 stundas
Zdal zakaz 2 casa 40 minut, privezli holodnuju uze piccu, kurjer govorit more zakazov - tak naimite boljshe ljudey - cto ja teperj dolzen holodnuju estj po toy ze cene, menja eto ne e... Jot skoka u vas tam zakazov, ja zakazal i zdu normaljnuju dostavku a ne 2 casa 40 minut holodnuju piccuAuksta un gaidiju pasitijumu 2 stundas
Pica Lulū - Piegāde
Vakar vakarā sagribējās picu, bija doma iet uz picēriju pašam vai pasūtīt, LULU picērija atrodas 15 minūšu gājienā no mājām, izdomājām ka ja nu viņi piegādā picu 49 minūšu laikā vai pica bez maksas, no pasūtījuma, ok nolēmām izmantot šo iespēju. Tā kā izmantojam kuponu, kas tika iemests paskastītē, lielā pica un 4 coca cola pudeles bez maksas, mūs pabrīdināja ka picas piegāde būs 60 minūtes +/- 10 minūtes, izdomājām gaidīt. Zvanam pēc 77 minūtēm, tā operatore teica, jautājām, kur ir pica?...
Pica Lulū - Cien. Vadība, nomainiet pārdevēju, 20gadīgu, uzpūtīgu darbinieci
Cien. Vadība, nomainiet pārdevēju, 20gadīgu, uzpūtīgu darbinieci, kur nezina, kas ir cieņa pret klientu, kas ir klientu apkalpošana!!! Diemzel vardu vairs neatceros.Nezina, ka klientam nav jāklausās, da i neinteresē, kā viņa lietojusi alkoholu, kā atdevusies kādam tur bomzim par 5 euro.Veselu stundu man vajadzeja gaidit savu pizu komplektu.Un vēl kas loti nepatikami parsteidza, pardevēja vispār nebija lietas kursā, par pizu akciju, kas izlikta bij majaslapā.Tad kada pēc, tadas nezinosas vista...
Pica Lulū - Pica
Kaut kāds murgs, uz e-pastu Lu Lu pica atsūtija anketu, kuru aizpildot saņemsiet 20% atlaidi nākošajam pirkumam. Tikai, tad kad pasūta un jautā kur ir atlaide, operatore liek gaidīt 10minūtes, neko nezino it kā, un, lai zvana darba dienā mārketinga nodaļai. Kā tas var būt, ka sola atlaidi, bet rezultātā neviens par to neko nezin, tikai pasūta trīs mājas tālāk, nepienākas.Attieksme briesmīga!!!
Pica Lulū - super apkalpošana
выражаю благодарность за приятное обслуживание работнику пиццерии, который заменил недопеченную другим сотрудником пиццу на свежую хорошо пропеченную, и в качестве компенсации предложил кофе-чай, очень приятно, только так и надо, иначе осадок бы остался) спасибо!
Pica Lulū - Smeķīgais piedāvājums, kas nebija smeķīgs :(
Laba diena visiem! Rakstu sūdzību šajā portālā pirmo reizi savā mūžā, jo nekad negribējās tērēt savu dārgo laiku kaut kam tādam, bet nu redz, dzīvē vienmēr pienāk pirmā reize. Uzskatu, ka šoreiz mani ar draudzeni piekāsa riktīgi, tāpēc arī rakstu, lai par to uzzina arī citi ;) Īsumā stāsts tāds. Šodien (17.04.2015) manai meitenei uz e-pastu atnāca lulu "smeķīgais piedāvājums", proti, aizpildot anketu internetā, tiek piešķirta 20% atlaide vienreizējam pasūtījumam lulu.lv! Abi priecīgi, ka...
Pica Lulū - ļooti ilgi gaidīt
УЖАСНО ДОЛГО ДОСТАВЛЯЮТ! Заказываем редко. И третий раз в год заказали и третий раз вместо часа ждём три часа!!! Уже даже отказывались... Если просто компашка заказывает, может время и не заметно летит, но когда заказываешь детям..... Позорно! Все у кого есть дети меня поймут. Для нас Лулу пица - больше не существует.
Pica Lulū - Krapsana
Nekad nepasutiet Lulu pizza cau internetu. Pasutijumu pienems, naudu parskaitisiet, a pec neko nepiegadas. Interesanti, ka pat ne viens nezvanija. Pec 3 stundam gaidisanas saku intereseties, kur man pica un sanemu atbildi, ka vini pasi atcela pasutijumu, jo tipa zvanija mans. Bet ne viens zvans netika fiksets mana talruni. Pec ilgas skaidrosanas solija atgriezt naudu 3-5 darba dienu laika un nekadas atvainosanas vai kompensaciju.