Gvido Paškelēvičs, Veronika Eigus - Krāpnieki
KRĀPNIEKI! Neizīrējiet dzīvokļus šiem cilvēkiem - Gvido Paškelēvičs un Veronika Eigus. Viņi pirmos mēnešus maksāja rēķinus (visu laiku ar kavējumiem vai pa daļām) līdz vienā brīdī pārstāja maksāt vispār. Kopējā nesamaksātā summa aptuveni 1600eur. Šobrīd īrnieki nekaunīgi diktē savus noteikumus un atsakās pamest dzīvokli, neskatoties uz to, ka līgums jau ir beidzies. Policija neko nedara, jo tas neesot viņu pārziņā.
Dzīvoklis ir piepīpēts, īrnieki regulāri ceļ tračus uz traucē kaimiņiem (ir vairāki video ieraksti ar neadekvātu uzvedību kāpņu telpā)
Tētis un meita?
Vīrs ar sievu.
Kropli, tu 24/7 sēdi šajā portālā? Kā jauna sūdzība, tà tavs koments jau iedirsts
Te nu gan jūs rakstīt pasakas ka policija neko nedara!
Ja īrnieki nepilda līgumu nosacījumus tad jūs saucat policiju, viņi visu piefikse, saraksta papīrus un īrnieks aiz durvīm izliek.
Te ir divi varianti, vai nu līgums nav oficiāls ( nav reģistrets vid) vai nu jūs neesat ipašnieks bet izirejat valsts dzivokli
Esmu īpašniece un ir līgums. Es arī domāju, ka viss process noritēs tā, kā jūs uzrakstījāt, bet nē. Policija pateica, ka es pati esmu ielaidusi šos cilvēkus savā īpašumā (zemteksts - pati vainīga) un viņi nenodarbojas ar īrnieku izlikšanu. Izlikt varot tikai ar tiesas lēmumu.
Vingo, filtrē bazāru, vai arī dosies uz tiesas sēdi sniegt paskaidrojumus
Vai šis vīrietis ar šo sievieti ir pāris? Arī sieviete tikpat neadekvāta?
Vai tikai vīrietis? Jokaini
Parasti šādās situācijās dara tā - novaktējiet, kad abi aiziet projām, un nomainiet slēdzeni un viņu mantiņas izlieciet gaitenī un viss. Ja lecās tad sauciet policiju.
Kā var pieļaut, ka uzkrājas tik liels cipars? Cilvēcību neviens nenovērtē.