Adrese: |
Kategorija: | Atpūta / Izklaide • Kafejnīcas, bāri |
Sociālie tīkli: |
Hesburger - Sūdzības un atsauksmes
Hesburger - Lēns serviss, paviršs darbs
Stendera ielā, Hesburger, eju jau otro dienu pēc ledus kafijas. Vai tiešām centrā pa dienu 13: 25, skatieties kamerās, Rindā stāv 10 cilvēki ir normāli? Viens kasieris? Nopietni? Vai tiešām grūti noalgot vēl vienu darbinieku? Kā ari ganību iela evita, ļoti pavirši stradā. Ir vairākas reizes aizmirsusi ieteikt burgerus! Pēdējo reizi mega burgeru, kas ari vairāk nav lēts. Ir daudz sūdzību par viņu un vēl pie tam tā ir maiņas vadītāja? ! Ņirgājas aiz Letes, lēni visu dara un ātrums šajā apkalpošanā ir diezgan svarīgs!
Hesburger - Не доставляют все позиции
Уже второй раз, при заказе еды не упаковывают все позиции заказа. Предлагая приехать забрать самому или писать в поддержку, один раз ещё ладно, но когда тебе из 4 заказов 2 раза не довозят, печальная закономерность. Отвратительное отношение к работе
Hesburger - Slikts serviss
Kasiere ļoti rupja! Apkalpoja Kristiāna. Apkalpošana zem plīts! Tā nav pirmā vieta! Izbola acīs, rupji runā un vispār nespēj normāli apkalpot! Ja negribi strādā apkalpošana, tad ej tur kur tavas izbola acīs nebūs redzams un kur tu ne sabojas visu garastāvokli klientam! Ja es būtu menedžers un ieraudzīju tādu attieksmi - paskaidrojumus un nost no darba!
Hesburger Origo - Slikts serviss
Uzmanību bremziga narkomane kopa ar saviem neromantiskiem komentāriem rupjiem, turpina strādāt hesburger origo stacijas laukums 2. Viņa šausmīgi bremziga narkomāne kura šausmīgi leni apkalpo cilvēkus visu laiku sajauca pasūtījumus. Visu laiku sajauca čekus. Un visu laiku aizmirsa tod pareizo pasūtījumu klientiem. Visu laiku aizmirsa kur viņa ielika čeku. Galva viņa nestrādā jo psihiski slima ar lielu galvu. Normāliem cilvēkiem galva nav tik liela. Tas par kaut ko liecina vaji runa ka kaut ka...
Hesburger - Higiēnas pārkapums
Ieejot hesburgerā pasūtījām ēdienu pagājām malā un pamanījām ,ka pavārs visu darija bez cimdiem rokas slaucīja ap.drebēm. sakiet vai Jūsu iestāde tas ir pieņemts?
Hesburger Origo - Slikts serviss
Šodien 15.05.2023 Hesburger Origo stacijas laukums 2. Apkalpošana ar netīram rokam pēc miskastes strādā bremzīga narkomāne šausmīgi lēni apkalpoja klientus jauna darbiniece. Viņa sajauca klienta pasūtījumus dēļ tā ka viņa ir narkomāne vāji slima kaut kāda no trakas majas var but viņa lieto zāles. Visu laiku dot klientiem neparejizo pasūtījumu. Šausmīgi lēni apkalpo klientus. Un pat sajauca čekus un nevarēja atrast čekus ilgi meklēja čekus un tā neatradot Saka meklēt miskaste čekus acupriekša...
Hesburger - Krāpšana ar daudzumu
Jau kuro reizi, apmēram 4-5x, pasūtot pirkumu Hesburger, izejot ārā apskatoties maisa saturu, ir redzams, ka iztrūkst kāds burgers, pasūtot 4 siera burgeerus, parasti nav ielikts 1 burgers. Un šādi ir regulāri. Nav pirmā un pēdējā reize. Kāpēc nekad nav ielikts par vienu burgeru vairāk nekā pasūtīts. Piemērs - ja pasūta 5 siera burgerus, nekad viņi neieliks 6 burgerus, bet toties par vienu mazāk gan (obligāti.) 4 burgerus. Citā hesburgerī nekad nav tadu problemu ar pasutiju, tikai šajā...
Hesburger - Produkti neielikšana pasūtījuma maisā
Pasūtīju pasūtījumu ar diezgan daudz pārtiku. Uz vietas telpās bija daudz cilvēku. Saņemot pasūtījumu gāju uz mašīnu, kur konstatēju, ka nav ielikti salmiņi pieciem dzērieniem, frī četriem komplektiem un pietiekami daudz salvešu. Šis notiek jau trešo reizi. Šis liek aizdomāties par to vai darbinieki spēj ar visu tikt galā.
Hesburger Origo - Slikts serviss
26.04.2023 Tika veikts pasūtījums caur Hesburger aplikāciju. Pasūtījumu noformēju 20:06 un ēdiens tika pasūtīts uz 21:00. 20:32 saņemu ziņu kad pasūtījums gatavs un var izņemt 30min laikā. Man ir jāstrādā līdz 21:00, transports uz māju atiet 21:05. 21:02 saņemu ziņu kad pasūtījumu vairs nav iespējams saņemt. Kāda velna pēc mans pasūtījums tiek uztaisīts ātrāk nekā tiek pasūtīts? Pasūtījums tika apmaksāts caur aplikāciju. Esmu ļoti vīlies šajā kompānijā. Pēc 11 stundu darbadienas es nokavēju...
Hesburger - Slikts serviss
Pretīga apkalpošana. Pusotru stundu gaidīju pasūtījumu. Cilvēki, kuri atnāca vēlāk pār mani, saņēma savus pasūtījumus ātrāk. Ja restorāns netiek galā ar klientu plūsmu, īpašniekiem vajadzētu aizdomāties par to. Nav pirmais gadījums. Beigās, pēc pusotras stundas neiedeva mērci un salmiņas dzērieniem. Sliktāku apkalpošanu nekad neesmu redzējis.
Hesburger - Slikts serviss
04.04.2023 iegāju hesburger lai ātri kaut ko apēstu. Veicām pasūtījumu, nācās 30+ min gaidīt, galā atnesa pavisam ko citu, ne to ko pasūtīju. Kad jautāju jaunajam cilvēkam kas tas? Viņš vienkārši rokas noplatīja, un aizgāja uz virtuvi, ne atvainojās ne ko sakarīgi pateica. Vienīgi jaunā Dāma atvainojās, kura ne pie kā nebija vainīga.
Hesburger - Briesmīgs serviss
Otro reizi mūžā iegriezos Saldus Hesburger restorānā. Dabūju dzirdēt, kā darbiniece aprunā kādu klienti, tur par vadītājai stāvot blakus. Noteikti pēdējā reize kad šeit iegriežos, pieļauju, ka tiek aprunāti arī citi klienti. Darbiniece ar gaišiem matiem. Ēdiens gan bija labs.
Hesburger - Slikts serviss
Работница не умеет общаться с клиентами,встречает с недовольным лицом,не хочет слышать,что просит клиент, Ужасно,так нас ещё не встречали.Про напитки забыла, не отдала,сказав об этом,с не довольным лицом сказала" так у вас их и не было", но эту проблему решили, ужасный сервис Девушка,плотного телосложения,светлые волосы
Hesburger - Ļoti lēna apkalpošana, nejauki darbinieki
Ļoti nejauks personāls, tādiem cilvēkiem nevajadzētu strādāt uzņēmumā, kas darbojas cilvēku apkalpošanas sfērā. Lēna apkalpošana, gaidījām ēdienu 40 minūtes un kad gājām prasīt kāpēc nekas nav atnests, mums ļoti nejauki atbildēja un pārmeta…it kā tā ir mūsu vaina, ka cilvēki nepilda savus pienākumus darbā. Neiesaku nevienam apmeklēt šo elli!
Hesburger Bauska - Neuzmanība vai krāpšana
Ne visai bieži esam veikuši pasūtijumu caur aplikāciju hesburger Bauska un šī bija jau otrā reize, kad saņemot savu pasūtījumu, nav ielikts viss pasūtītais. Pirmajā reizē pārbaudījām uzreiz auto un pamanījām to, protams gājām atpakaļ un iedeva neielikto. Šo reizi saņēmām savu pasūtījumu divās aizvērtās paciņās un tikai mājās secinājām, ka atkal nav viss pasūtījums. Mazliet "kreņķis", bet nu labi, badā nenomirsim un lai jau tiek Bauskas kolektīvam tā tortilja. Šoreiz griežamies pie "labākā...
Hesburger - Slikts serviss
Loti lēna apkalpošana.06.03.23 uztaisīju pasūtījumu 21: 23, dabūju savu pasūtījumu 21: 40. Klientu zālē nebija, 3 darbinieki stāvēja kādas 3 minūtes kases zona neko nedarot, pēc tam aizgāja visi kopā zona kur gatavo ēdienu. Loti lēni vāca pasūtījumu…tā kā sūtīju 3 komplektus lūdzu iepakot liela maisa ar rokturiem, pateica ka beidzas. Gala rezultāta ka tik ilgi mani apkalpoja ēdiens bija pilnīgi auksts. Serviss ir uz 0.
Hesburger - Nedod iespēju strādāt
Mans vīrs pieteicās otro reizi uz Alfas Hesburger, intervijā teica, ka steidzami vajag darbiniekus. Tajā pašā dienā nokārtoja OVP par savu naudu un bija gatavs strādāt jau ar nākamo dienu. Personāldaļa atcerējās viņu un teica, ka negrib uzsākt sadarbību. Viņš pirmajā reizē nemaz nebija uzsācis darbu un tas bija Covid laikā, kad bija dažādi ierobežojumi. Tad varēja uzreiz pateikt, ka mēs tevi atceramies un nebūtu jātērē savs laiks un nauda pie ārstiem.
Hesburger - Slikts serviss
Viss darbinieku kolektīvs smejas par mani un manu draugu un piedraudēja ar policiju jo iegājām tualetē kopa nesaprotu kāda bija vajadzība šādi izturēties pret diviem nepilngadīgiem jauniešiem zinu to ka mēs vairs tik biezi nenāksim uz šo Hesburgeru.
Hesburger - Slikts serviss aka personālam laikam kronis galvā
Negatīva pieredze ar Hesburger TC "DOLE" ir gan paziņām, bet nu jau arī man pašai. Divreiz. Pasūtījumu veicu caur BOLT FOOD. 40% no pasūtījuma summas tika atgriezta, jo vairāku pozīciju vienkārši nebija. *nebija pirmā reize. Labi, devu otro iespēju. Ieredos šodien (05.02.2023.) ~19:00 klātienē veikt pasūtījumu. Pati esmu strādājusi apkalpošanas sfērā, esmu līdz pēdējam iecietīga, visu cenšos saprast. Personāls ne vienu vien piktu skatienu veltīja pirms vispār pieņemt pasūtījumu. Kad visbeidzot...
Hesburger - Slikts serviss, ēdiens
Iegriezos ap 21:30 ,apkalpoja drive in jauns puisis. Tātad , esmu strādājusi šajā uzņēmuma frī drīkst stāvēt 30 min un viņi ir jāmet āra , mani frī bija jau veci noteikti stāvēja ilgāk par 30 minūtēm , sažuvuši un sausi , kā arī kebab maize jācepj aptuveni 2 minūtes , bet si ir bija neizcepta. Dzēriena arī nebija ledus kaut gan viņam tur bija jābūt. Darbinieki iet āra pīpēt un pēc tam nāk taisa ēst , kas to lai zin vai mazgā rokas Cenas ceļ tātad nedrīkst pazust kvalitāte