DEPO

Ar atbildēm
Apskatīt statistiku

DEPO - Sūdzības un atsauksmes

Depo - Slikts serviss

Slikts serviss Ilgi meklēju vannas istabas skapīšus uz ritentiņiem, atradu, no visiem Latvijas depo pieejams tikai Lubānas ielā 150. Neesam no Rīgas, bet liktenīgā diena, kad jābūt Rīgā darba darīšanas (pa visam citā Rīgas pusē) , pie reizes ja esam šeit, iebrauksim, domājam viss notiks ātri, depo online laicīgi atradām preci ar visu svītru kodu numuru, ejot cauri nodaļām arī jau appētijām, nekur neredzam, meklējam kādu info punktos, nevienā no info punktiem nav neviena, ejam atpakaļ visu garo rindu un...

Depo - Bezkaunība

Bezkaunība Es protams saprotu, ka rīt ir 14.februāris, bet nu tās ziedu cenas varējāt skrūvēt ar kaut kādu nebūt veselā saprāta atlieku. Es protams saprotu, ka nupat grābs naudu ar lāpstu, bet tad vismaz kvalitatīvus ziedus jau nu par šo cenu varējāt piedāvāt! Vienā vārdā ŠOKS! Bezkaunībai nav robežu. Tie ziedi būs izmetami, tiklīdz tiks iznesti no ledusskapja, bet jums pat acs kaktiņš nenoraustīsies! Cūcība!

Depo - Работа охраны и еще пару моментов

Работа охраны и еще пару моментов Привожу свое обращение в депо, на которое за неделю они не удосужились ответить: "приветствую. Вчера произошел неприятный инцидент при посещении вашего магазина. Я выбирал себе рабочие брюки и довольно продолжительное время проводил примерку, жена подавала одежду. (мерять и выбирать приходится очень тщательно, т. К. В вашем магазине нет возврата товаров) . После оплаты товаров мы были остановлены охранником, который вменил нам воровство термобелья и проводил нас в отделение охраны, где...

Depo - Stāvvieta

Stāvvieta Это не жалоба, а просьба. На проспекте курземес 3 на автостоянке магазина депо ошивается какой то агрессивный толи алкаш, толи наркоман. Пристает к автоводителям и просит денег. На отказ реагирует агрессивно, грозит повредить авто. Охрана, как я понял в курсе. Наведите пожалуйста порядок, чтобы это существо не пугало клиентов. Очень нравится ваш магазин. Спасибо.

DEPO veikals Liepājā - Krāpšana

Krāpšana Cik zinu, pie katras preces ir cenu zīme ar preces svītrkodu un jauku uzrakstu-pērkot 3gb vai vairāk Cena mazāka. Nezin tikai kāpēc tas nenostrādā kasē, kasiere neapmierināta, tas attiecoties tikai uz mazajiem dāvanu maisiņiem. Tad mainiet cenu zīmes un nemuļķojiet cilvēkus, vairs nejutos kā dāvanu gatavošas priekos😒

Depo - Apsardzes darbinieku patvaļa

Apsardzes darbinieku patvaļa Lūdzu veikala klienti saglabājat pirkuma čeku vismaz lai izietu no veikala. Jo izejot no veikala darbinieki mēdzot aizturēt cilvēkus lai pārbaudītu kabatas. Un to dara bez jebkāda pamatojuma. Ne signalizācija nostrādājusi, ne kaut kas nozagts. Atlika pazvanīt policijai ka visi darbinieki pazuda. Izskatās pēc deviņdesmito gadu izspiedējiem.

Valmieras Depo - Darba vide

Darba vide Neiesaku šajā iestādē strādāt labāk ar līkumu iet garām. Vietējie priekšnieceļi zog un vainu noveļ uz darbiniekiem, iztrūkumi aug bet darbinieki mainās... Pat nemitīgi trūkst. Parasti darba lietas beidzas ar novēlotām krimināllietām. Tā vietā lai pildītu savus pienākumus nodarbojas darbinieku pazemošanu, zagšanu un citām blakus lietām. Algas tur tāpat nekādas nav, neejat tur strādāt...

Depo - Отказ в гарантийном ремонте

Отказ в гарантийном ремонте Купил новую виброплиту hecht 1111. Проработав суммарно часа 4 или 5 (не больше!) перестала трамбовать. Отвез к ним по гарантии - 3 раза ездил - каждый раз неадекватный ответ (как будто на жалобы отвечает робот) . Итоговый ответ, якобы, от производителя: не проведено или не качественно произведено обслуживание после 200 часов работы! (и это при том, что в жалобе было написано, про 5 часов) . На дальнейшие вопросы отвечать отказались и предложили обращаться в Ptac.

Depo - Slikts serviss

Slikts serviss NEKAD neņemiet transportu no Depo, ja dzīvojat laukos, automašīnas izskatās piemērotas tikai braukšanai pa šosejām - riepas praktiski bez protektoriem, automātiskā ātrumkārba u.c.. Pasūtīju preces (celtniecības blokus) Depo Valmieras veikalā ar piegādi. Informēju, ka dzīvoju laukos. Kad bija samaksāts un atzvanīja Depo piegādes serviss, pateica, ka ja būs slikts ceļš, šoferis iekšā nebrauks, bet vienalga samaksāto naudu man neatdos. Piegādi neveica līdz mājām, bet nometa ceļmalā, esot slikt...

Depo - Krapšana

Krapšana Если вам скучно жить и не хватает сильных эмоций, купите в магазине depo технику. После распаковки неиспорченной коробки, внутри поцарапанный и местами покореженный водяной насос. Подключать, естественно, не стали. Вернули в магазин с просьбой вернуть деньги или поменять на другой товар. После экспертизы нам было отказано. По их мнению, если коробка цела, то мы сами его поцарапали и помяли. То, что его могли положить в коробку в таком состоянии еще на заводе, почему-то для них не аргумент. Очень противно.

Depo - Krāpšana

Krāpšana Dzīvu ziedu nodaļā, iepakojuma puķu skaits var nesakrists ar uzrakstīto uz iepakojuma skaitu. Salauztas puķes veikala darbinieki izņem no iepakojuma un tirgo tālāk, kā pilnu iepakojumu. Kāpēc par salauztām puķēm veikalā izmaksas sniedz pircējam, bet ne veikalam? Pielikumā čeks, ar nopirktu 1 iepakojumu, kurā 10 neļkes, realitātē iekša tikai 9 neļkes.

Depo - Pretīmnākoša attieksme, ja atrod pareizos pārdevējus

Pretīmnākoša attieksme, ja atrod pareizos pārdevējus Pirms vairāk nekā pieciem gadiem iegādājos Liepājas Depo veikalā zāles pļaušanas tehniku. Atzīstu ka pati esmu iekārtu sabojājusi, un protams arī iekārta ir nolietojusies. Iekārta nav tā saucamais ‘’lētais ķīnietītes ‘’. Apmeklēju vairākas dārza tehnikas remonta darbnīcas, un visur pa lielam saņēmu atteikumu ka nevarēs iekārtu salabot, jo tā ir novecojusi, vai pa lielam neatmaksāsies tās remonts. Labāk pērciet pie mums jaunāku un labāku. Esmu iegādājusies vairākas preces attiecīgajā veikalā un...

Depo - Lietus ūdens

Lietus ūdens Samaksājot par precēm āra kasē, ar sausām kājām iziet no depo teritorijas nebija iespējams, ūdens bija līdz potītēm, kaut stāvvietā pēc lietus ūdens praktiski nebija. Plus vēl kaut kadi vadi atrodas ūdens peļķēs. Nabaga kasiere un apsardzes darbiniece strādāja zābakos karstā vasaras dienā.

Depo - Pateicība

Pateicība Izsaku lielu paldies darbiniekam Mārim, no santehnikas nodaļas, par atsaucību klientu apkalpošanā. Lai vairāk jums tādu darbinieku! Tiešām sirsnīgs paldies. Ļoti laipns, pret klientiem, gatavs palīdzēt ar padomu. Iesaka labāko preci klientiem, visu paskaidro. !

Depo - Krāpšana

Krāpšana Samaksājot par preci un izejot cauri drošības vārtiem, nopīkstēja signalizācija un mani aizturēja apsargi, iebildu ka signalizācija nav pamats cilvēku aizturēšanai bet tas viņiem nav arguments. Es neko nezagu un uzskatu ka apsargi rīkojas prettiesiski, aizturot cilvēkus tikai un vienīgi tāpēc ka nopīkst signalizācija.

Depo - Briesmīga apkalpošana, izmantojot neķītru valodu!

Briesmīga apkalpošana, izmantojot neķītru valodu! Šodien veikalā DEPO, Krasta ielā, apdares materiālu nodaļā, mans vīrs pajautāja garāmejošajam konsultantam par konkrētas špakteles klātbūtni, uz ko saņēma rupju,neķītru atbildi krievu valodā: Хули ты смотришь, нет там нихрена! Tas ir citāts. Vai, jūsuprāt, ir pieņemami, ka jūsu konsultanti runā ar klientiem, izmantojot neķītru valodu, ar šausmīgi rupju, zemisku attieksmi?! Manuprāt, ta ir absolūti nepieņemami. Ar šo, lūdzu veikāla vadību attiecīgi reaģēt un neļaut sava veikala personālam...

Depo - Slikts serviss

Slikts serviss Veikalā depo ļoti slikta apkalpošana. Biju dārza nodaļā nopirkt puķes. Nav nekādas norādes, kur kādas puķes atrodas. Sākotnēji meklēju pati, kad atrast nepieciešamo nevarēju, vērsos pie darbiniekiem ar lūgumu parādīt, kur varētu būt man interesējošā prece. Viena darbiniece izlikās, ka mani nedzird vispār. Otra ļoti nelaipni atbildēja, ka nav, pat īsti neiedziļinoties manā jautājumā. Depo, vai jums pircēji vispār ir vajadzīgi? Attieksme tāda, ka apgrūtina un labāk, ka pircēju nav vispār un lai neko nejautā. Briesmīgi. No sirds ceru, ka man vairs uz šo veikalu nevajadzēs braukt.

Depo - Bojājums

Bojājums Mūsu jaukais vasaras telts pirkums beidzās ar apvainojumu ka neprotam izņemt vasaras telti no maisiņa! Kas pašam nav jāliek pat kopā! Jauki iztērēti 10€. Atvedot pieņem preci aizsūta uz ekspertīzi. Neprotot salikt. Kurš var zināt vai nesaplēsa vairāk? Bet pilnīga pārdevējas ignorēšana un likt iet skaidroties ar parastajām pārdevējām!

Depo - Rupja attieksme

Rupja attieksme Kristina Reimate strada Imantas depo veikala. Rupja un neaudzinata attieksme. Ka var tadus turet darba?

DEPO Berģi - Krāpšana un slikts serviss

Krāpšana un slikts serviss Šodien iepirkos Depo Berģi, kasiere čekā izsita 2x mazgāšanas līdzekli kastani par 13.69x2. Kad norādīju uz nepareizību, kasiere 1948 kitija neatvainojās pat, bet atteica, lai vēršos nolietoto preču nodaļā. Pagrieza muguru un aizgāja. Attieksme briesmīga! Esiet uzmanīgi, iespējams, ka tā ir apzināta krāpniecība!