Balticom - Slikts serviss
Gribētu zināt, kāpēc jūsu piedāvāto kanālu info un raidījumu nosaukumi un to apraksti aizvien ir krievu valodā? Es saprotu, ka jūs esat valsts agresores un valsts teroristes labvēlīgs uzņēmums, taču jāatgādina, ka jūs atrodaties Latvijā. Ja jums ir grūtības ar latviešu valodu, tad izmantojiet vismaz angļu valodu.
Paldies!
Sveicināti!
Paldies ka veltījāt laiku un informējāt par notikušo.
Patiesi žēl, ka šoreiz sarūgtinājām Jūs, bet lūdzam dot iespēju arī izlabot šo situāciju un vienlaikus arī Jūsu viedokli par to.
Lai pārbaudītu informāciju un atrisinātu situāciju, nosūtiet lūdzu privātā ziņā Jūsu klienta numuru vai pieslēguma adresi.
Gaidīsim ziņu.
Balticom komanda
Tvaikas ielas pacientiem tagad arī ir iespēja skatīt baltcom kanālus un sudzēties?
* balticom
Ak šausmas, tagad mēs visi paliksim dēļ tā akli (:
Zini, manās mājās ne visi māk lasīt krieviski, tas nav normāli ka tu maksā par pakalpojumu bet lai sapratu kas tā par filmu, tev pēc bildītēm jāmēģina uzminēt. Un kāpēc šis netiek jautāts brīdī kad sistēma tika instalēta, neviens ar meistariem krieviski te nerunāja, paši izdomāja ka "sajdjot".
Kāpēc jums ir nepieciešams internets? Skaties TV un dejo. Un neaizmirstiet iedzert tabletes.