Baby Store - Krāpšana

362546 pasūtīja bērnu podiņš 07.02.2025. Intonētā lapa bija uzrakstīts ka noliktavā 2 gab. Pazvanīja uzrādīja cik ilgi gaidīt pateica ka būs 12 datuma. Bet ne ko neatnāca. Pazvanīja 14 datuma viņi teica ka izpirkts u n ko vēl vajag gaidīt. Es viņam pateica ko nozīmē izpirkts jūsu lapā uzrakstīts ka noliktavā ir. Pārdevēja ļoti rupji atbilde zvaniet pirmdien. Un noliekta klausuli. Pirmdien citā pārdevēja pazvanīja un pateica ko viņa tagad zvanus noliktavā par šo prece un par zvanīt man bet neviens ne pazvanija.20 datuma es pati pazvanīja viņi atbilde ko prece vajag vēl gaidīt. Es paprasīja atgriezt naudu. Viņi atbildi gaidīt divi nedēļu tā ir likumi. Es visu saproti ka likums bet kad notiek krāpšana tas ir cits. Visi divi nedēļu viņas lapā šis preces bija izraksts ka ir noliktavā. Un tikai pēc manas strīdēšanas tagad tur uzrakstīts ka prece nav uz vietas bet var pasūtīt. Tas krāpšana.

20.02.2025

Atbilde no Babystore.lv Pārstāvja atbilde 14 st atpakaļ

Labdien!

Liels paldies par Jūsu komentāriem, esam visus saņēmuši. Informācija nodota atbildīgajai personai un naudas atmaksu Jums veiksim!

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

T

V Viktorija Putnina 20.02.2025

Te ir tik daudz sūdzību par šo interneta veikalu, tāpēc nesaprotu kāpēc cilvēki turpina kaut ko tur pirkt...