Aboutyou.lv - Krāpšana

Pēc atcelta pasūtījuma no manas puses, internetveikals neatgriež naudu, tikai "baro" ar solījumiem, katru reizi solīto atmaksu pārceļot uz priekšu. Kopš 15.februāra līdz šim brīdim cīnos ar krāpniecisku klientu servisu, kas sākumā solīja naudu atmaksāt 2-5 dienās, bet nu jau līdz 03.martam! Pa šo laiku nav zināms, ko Vācijā reģistrētais, bez noteiktas adreses Latvijā esošais uzņēmums dara ar man piederošajiem, pretlikumīgi iesaldētajiem naudas līdzekļiem. Atbildes ir standartizētas, klaji ignorējošas un vēl viens triks no Aboutyou.lv puses: lai arī biju nosūtījusi maksājuma apstiprinājumu ar savu adresi, tā tika prasīta vēl vairākas reizes. Kāpēc? Jo Aboutyou.lv mājaslapā, ierakstot savu adresi, obligāti jāpievieno cipars pie mājas numura. Es dzīvoju privātmājā, un man cipara nav, tāpēc ierakstīju vienkārši 1. Attiecīgi pēc tam Aboutyou.lv apgalvoja, ka nesakrīt manas maksātāja adreses, un uz šī pamata vēl pavilka garumā naudas atmaksu. Joprojām neesmu saņēmusi savu 15.februārī iztērēto naudu. Esiet uzmanīgi, labāk neiepērcieties šajā internetveikalā!

I

Good Intentions 3 st atpakaļ

Būtībā jaieskaita 14 dienu laikā.