220.lv - Krāpšana
Internet veikala 220.lv meklēju samsung bezvadu austiņas.. atradu pa 26 eur. buds 2
sūtījumu saņēmu.. Internet veikala 220.lv meklēju samsung bezvadu austiņas.. Atradu pa 26 eur. Buds 2
sūtījumu saņēmu.. Sūtijuma kastīte bija atvērta. Tas jau bija aizdomīgi... Izņēmu no iepakojuma-prece nebija orģināla, par to liecināja tas kad uz austiņu futlārīša nebija šis samsung zīmols..
Par samsung nekur nebija info. Ne grāmatiņa ne kur... Skaņas kvalitāte nekāda..
Sazinājos ar 220.lv teicu, kad austiņas vēlos atgriest atpalaļ un saņemt iztērētos līdzekļus-uz ko viņi man atbildēja,. - ir jāsūta tiešajam pārdevējam. 220.lv man atsūtija adresi uz kuru jāatgriež prece.
Biju šokā. Adrese ir Polijā. Sanāk kad Latvijas interneta veikals 220.lv iepērk preces no Polijas, bet iepērk pakaļdarinājumus un tirgo Latvija.. Nospļāvos uz samierinos.. Neiešu savus datus sūtīt uz poliju kur nu vēl atmaksāt reiķinu uz iscelsmes valsti.. Nospļāvos un samierinos... Vairs neiepirkšos 220.lv un arī citiem neiesaku.. Krāpnieku kantoris! Esiet uzmanīgi vai neiepērcieties tur! kastīte bija atvērta. tas jau bija aizdomīgi... izņēmu no iepakojuma-prece nebija orģināla,par to liecināja tas kad uz austiņu futlārīša nebija šis samsung zīmols..
Par Samsung nekur nebija info. ne grāmatiņa ne kur... skaņas kvalitāte nekāda..
Sazinājos ar 220.lv teicu,kad austiņas vēlos atgriest atpalaļ un saņemt iztērētos līdzekļus-uz ko viņi man atbildēja,.-Ir jāsūta tiešajam pārdevējam. 220.LV man atsūtija adresi uz kuru jāatgriež prece.
biju šokā. Adrese ir Polijā. Sanāk kad Latvijas interneta veikals 220.lv iepērk preces no polijas,bet iepērk pakaļdarinājumus un tirgo Latvija.. Nospļāvos uz samierinos .. neiešu savus datus sūtīt uz Poliju kur nu vēl atmaksāt reiķinu uz iscelsmes valsti.. Nospļāvos un samierinos... vairs neiepirkšos 220.lv un arī citiem neiesaku.. krāpnieku kantoris! ESIET UZMANĪGI VAI NEIEPĒRCIETIES TUR!
sūtījumu saņēmu.. Sūtijuma kastīte bija atvērta. tas jau bija aizdomīgi... izņēmu no iepakojuma-prece nebija orģināla,par to liecināja tas kad uz austiņu futlārīša nebija šis samsung zīmols..
Par Samsung nekur nebija info. ne grāmatiņa ne kur... skaņas kvalitāte nekāda..
Labdien!
Ja 220.lv pārdeva neoriģinālu preci un atsakās uzņemties atbildību par tās atgriešanu, tas ir Patērētāju tiesību aizsardzības likuma pārkāpums un iespējama negodīga komercprakse. Saskaņā ar Direktīvu 2011/83/ES par patērētāju tiesībām un Latvijas likumdošanu, ja prece neatbilst solītajai kvalitātei vai aprakstam, patērētājam ir tiesības to atgriezt pārdevējam Latvijā un saņemt pilnu naudas atmaksu.
Jūs varat iesniegt rakstisku pretenziju 220.lv, pieprasot naudas atgriešanu, un, ja uzņēmums turpina atteikties pieņemt preci atpakaļ Latvijā, varat iesniegt sūdzību Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC) par iespējamu krāpniecību un negodīgu tirdzniecības praksi. Ja maksājāt ar bankas karti, varat veikt chargeback pieprasījumu bankā, lai mēģinātu atgūt naudu.
Ja nepieciešama palīdzība sūdzības sagatavošanā, juridiska konsultācija vai dokumentu sagatavošana problēmas risināšanai, sazinieties ar mums – mēs palīdzēsim sagatavot visu nepieciešamo, lai aizsargātu jūsu tiesības!
220.lv vairāku pārdevēju platforma. Līdzīgi aliexpres.com
Sāksim ar to kad 220.lv sadarbojas ar ļoti daudziem pārdevējiem.Pie jūsu pirkumu bija jābūt norādītam tiešajam pārdevējam.Pirms pērku preci 220.lv paskatos kas tas ir par pārdevēju.Tas ir norādīts zemāk pie preces.