Zenis. Digital - Krāpšana

Es vēlos dalīties ar briesmīgu pieredzi ar Robertu dzeni kurš mani apkrāpa un pazuda ar manu ilgi krāto naudiņu... Viņš solīja izveidot man mājaslapu par 7000 eur, bet pēc tam pazuda un vairs neatbildēja uz ziņām. Kad es mēģināju ar viņu sazināties un prasīt atbildību, viņš sāka melot un apgalvoja, ka es viņam draudēju. :)

vēl trakāk – viņš mēģināja mani šantažēt, izplatot melus un sagrozot situāciju savā labā. Šāda rīcība ir absolūti nepieņemama un liecina par to, ka viņš nav uzticams cilvēks un tikai meklē vieglu veidu, kā apkrāpt citus.

Esmu jau vērsies patērētāju tiesību aizsardzības centrā un apsveru arī citus juridiskus soļus, lai atgūtu savu naudu. Nezinu, ko vēl darīt, bet vēlos brīdināt visus – neuzticieties šim cilvēkam! Viņš ir krāpnieks un izmantos jebkuru iespēju, lai pazustu ar jūsu naudu.

Ja arī jūs esat saskārušies ar līdzīgu situāciju, iesaku nekavējoties vērsties tiesībsargājošajās iestādēs!

E

Silbalodis 13 st atpakaļ

Tādu naudu izmest par mājaslapu?

R remi.satori 12 st atpakaļ

Tā nav liela summa par labu mājaslapu.

Silbalodis 7 st atpakaļ

Mēs jau nezinām, ar ko apkrāptais nodarbojās. Ja tā ir pārdošanas platforma, protams, 7k ir sīkums. Bet ja cilvēks ieguldījis mūža ietaupījumus kaut kādā lapiņā, lai vnk papriecātos..šajā gadījumā izmaksas būtu 0