Veikals SAMSUNG - Uzmācība
Sveiki!
Biju Latgalē pie radiem,nolēmu iegriezties vienā no sadzīves tehnikas veikalā,lai apskatīties cenas, varbūt arī kaut ko nopirkt. Iegāju iekšā,uzreiz klāt bija ''uzmācīgais,ja nešaubos,Māris'',ko piedāvāt?vai nevēlos to un šito un vēl kaut ko? Mēģināja''iesmērēt'' VIASATu ,it kā es to šķīvi nevaru noprkt pie sevis Jelgavā :) No visa atteicos,lāgā neapskatījusi preci gribēju iet ārā,nepatīk,kad uzmācas,parādījās(nezinu no kurienes...) ''ērglis''ar garu,līku degunu-KRIEVS un sāka urliski uzmākties ar savu preci. Nezināju kā tikt laukā. Šausmīgi!!! Vai tiešām Ludza tā nolaidusies un neko nepērk vairs iedzīvotāji,ka tā ir jāuzvedas. Un...ļ.cien. KRIEVA kungs,Jūs tomēr dzivojat Latvijā
Brauc vien atpakaļ uz savu Jelgavu, un nepiesmirdini mūsu mīļo Latgali ar savu lielčiuļu smirdoņu!
Nu ko lai saka ta tani veikala ir, jo prece neiet
oho-ho, man prieks redzēt rakstu par šo veikalu:) Pati strādāju tur-Murgs!!! Pārdevēji nav vainīgi, uzmācas tikai tāpēc, ka to liek saimnieks un Viņa iedomīgā sieva. Tie uzskata, ka ir pasaules naba, bet visi pārējie niecības...Staigā abi mēles trīdami par citiem, tik slēpj savas ģimenes netikumu! Lielu lielais FUI!!!
TRACINA TĀDI, KAS UZMĀCAS UN VĒL PIE TAM KRIEVISKI!SŪDA GABALI!
AK, NEPAMANĪJU, KA LATGALĒ. KRIEVISKI LATGALĒ-NORMĀLI
Jānosūta ciemos valodas inspekcija:)