www.sudzibas.lv TIESĪBU RISINĀJUMI LEX Krāpšana, negodīga prakse

TIESĪBU RISINĀJUMI LEX - Krāpšana, negodīga prakse

Uzņēmumā strādāju, veslu gadu, vēlos dalīties savā pieredzē, lai cilvēki redz cik negodprātīgs ir šī uzņēmuma vadītājs Juris Bricis. Uzņēmumā vienmēr ir bijs sauklis, ņemam naudu, bet darbu nedaram. Vadītājs nekad nav bijis ieinteresēts palīdzēt cilvēkiem, bet gan gūt tikai labumu no viņiem. Tad, kad klients attiecās maksāt tik lielu summu, tad vadītājs vienmēr sūdzējās, kā savāks algas un samaksās rēķinus. Visu laiku darbiniekiem bija jādomā, kā darīt labāk, bet vadītājs to ignorēja, jo uzskatīja, ka labāk ir šmaukties un cilvēkiem izkrāpt naudu. Pēdējā laikā klienti ir sākuši saprast notiekošo un prasa atpakaļ naudu, ko ir samaksājuši, bet darba izdarīta nav. Ir pat rakstīti iesniegumu policijai. Viena veiksmīga lieta, kad gandrīz izdevās ierosināt krimināllietu, pret Juri Brici, par naudas krāpšanu. Uzņēmums vienmēr knapinas un nekad netiek uz priekšu, jo vadības līmenis ir zems. Juris Bricis, neiedziļoties lietās tās zaudē, un pēc tam atrunājas, ka nav bijis laiks, vai ir citas problēmas. Klientiem vienu reizi samaksājot līgumā noteikto summu, pēc kāda brīža tiek prasīti vairāki avansu maksājumi, jo uzņēmumam regulāri trūkst naudas līdzekļu. Uzņēmumam un tās vadītājam prioritāte ir tikai nauda nevis palīdzēt tiešām klientiem. Apskatot visas sūdzības, varu pateikt tās ir patiesas un tās labās atsauksmes ir vienkārši viltotas, iežēlinot un pieprasot klientiem dažiem atstāt atsauksmes. Neiesaku šo uzņēmumu, krāpniecība un neprofesionalitāte.

A

J Juris mg.iur. 19.09.2023

Pilnīgas muļķības..
Juridiskās palīdzības birojs Tiesību risinājumi Lex strādā, lai palīdzētu klientam, izprastu viņa vajadzības un rastu piemērotāko risinājumu. Esmu vadītājs ar 10 gadu praksi vadītāja amatā un 16 gadu praksi jurista amatā, ar maģistra grādu tiesību zinātnē. Klientam piedāvājam praksē pārbaudītus risinājumus, kā arī pieejam radoši nestandarta situācijās. Savukārt mūsu bijušais darbinieks Artūrs regulāri nepakļāvās darba devēja rīkojumiem un ambīcijas bija tik lielas, ka vēlējās pārvilināt sev Biroja klientus. Lai gan pašam nav pabeigtas juridiskās izglītības, nav reģistrēta saimnieciskā darbība, bet ir nepieļaujama, augstprātīga attieksme darbā ar cilvēkiem.

E Estere Apine 03.01.2024

Nepiekrītu nevienam šajā ierakstā rakstītajam vārdam. Esmu personīgi pazīstama ar Juri Brici-profesionālāku, laipnāku un strādīgāku cilvēku būtu grūti atrast! Šis vienkārši ir nomelnošanas ieraksts, laikam nenoglaudīja šo indivīdu "pa spalvai".
Juri Brici un komanda-turaties, jūs esat labākie savā jomā. Paldies par jūsu darbu! 🤩