www.sudzibas.lv Tet Krāpšana, slikts serviss

Tet - Krāpšana, slikts serviss

Ja jūs grbad pieslēgties pie TET daudzreiz padomajet jo pēc tam būs baiga čakarešana. Apmēram pēc viena gada Jūs saņemsiet vēstule it ka TET uzlaboja savos pakalpojumus un viss strādās daudz labāk un lai uzzināt par izmaiņām jums jāpariet pa linku uz citu lapu. Ja jūs to neizdarīsiet (bet jūs to nedarīsiet jo jums viss apmierina un priekš kam vel lasīt par kaut kādiem uzlabojumiem) pēc mēneša jūs saņemsiet rēķinu ar daudz lielāku summu apmaksai vai būs atslēgti gandrīz visi kanāli un atstata tikai mini paka (ka manā gadījumā) vai vel kaut kāda "dāvana". Protams laiks paies un jūs vairs nevarēsiet pārtraukt līgumu bez soda sankcijām. TET operatori būs ļoti laipnīgi un pēc "čigaņu" metodiem piedāvās pagarināt līgumu vēl uz diviem gadiem lai saglabāt ieperkšos līguma cenu un pakalpojumus (cena būs daudz lielāka neka jauniem klientiem). Pēc piemēra tālu iet nevajag - Jūs varat aiziet uz TET majas lapu un redzēt piedāvājumu par 14.50 kur iekļauti 5 TV kanāli bet neviens operators nepabrīdinās jums pat to ka no jauna gada paliks tikai trīs kanāli bet 2 parēja būs par maksu. Pēc manas pieredzes (bet es biju TET klients vairāk nekā 15 gadus) tā notiek ļoti bieži un ja ilgāk jūs esat TET klients jo vairāk jūs gribat apčakarēt. Nevienam neiesaku izvēlēt TET pakalpojumus.

12.12.2024

S

S Spuris 13.12.2024

Un tas liecina tikai par to,ka vajag vienmēr visu kārtīgi izlasīt un saprast. Pie tam kam vel vajag visādus TeT televīzijas kanālus vai citu provaideru TV ? Daudz jau var normāli redzēt interneta kanālos bez maksas .

P Palīgs neskaidrajiem 13.12.2024

Hei, tev nevajag tv kanālus, citiem vajag, miljonār, skaties savus naudas kontus labāk. Par tet pilnīgi piekrītu, pazaudējuši kaunu, nožēlojams kantoris palicis.

S Spuris 13.12.2024

hei pajol,ar tevi vispār nekāda runa nav, tapēc nebāz savu šņukuru kur nevajag un sēdi klusāk par ūdeni un zemāk par zāli .Saprati ? To ,ka esi bez IQ un kultūras pazīmes jau sen ir zināms .Man konti nav jāskatās.Es strādāju ļoti daudz un ne tev tas ir jāzin kā arī man tev nekādas atskaites nav jāsniedz .Sēdi savā darba biržā PERSONA bez nekā .Ja nessaproti ,tad uzraksti man privāti un dzīvajā pateiksi to ka nesaproti .

P Palīgs neskaidrajiem 13.12.2024

Oho, lielais strādātājs un padomdevējs. Ko tad meklē nabagu portālos. Bezmaksas kanālus reklamēt?

S Spuris 13.12.2024

Atkārtoju īpaši atdauzītam divpirkstu pierītei - man tev un tevlīdzīgajiem atskaites nav jādod.Atšķirība no tādiem kā tu ,kuri te dzīvo ikdienā gadiem ilgstoši,es vismaz ja ienāku un redzu to,ka zinu ka atrisināt kādu problēmu vai ieteikt tad aī izdaru. Tu ko esi pozitīvu te izdarījis izņemot savus virtuālos vēmekļus un niecīgo iq parādījis ? Neko ,jo esi nožēlojama PERSONA bez zināšānam ,bez profesijām ,bez darba.

P Palīgs neskaidrajiem 13.12.2024

Nu te jau kā teikt konsīliju nevajag. Diagnoze ir skaidra..

A ainars garais 22.12.2024

Zinot tet.lv kā tādu tad ši sūdzība ir feiks jo maksājot 14 eiro rubļus mēnesī Jums jāsaņem daudz vairāk pakalpojumu. Iespējams, ka Jūs maksājiet par internetu, bet izmantojat bezmaksas TV, kas nekādā gadījumā nav saistīts ar tet. Tas, ka laikam 90% LV iedzīvotāju neatšķir modēmu no rūtera, tas laikam ir normāli.

A ainars garais 22.12.2024

Gribu fiziski satikties ar Tevi un nomierināt.

S Sarmite Barvika 02.01.2025

Mēs tikko nopirkām LG jaunākās paaudzes televizoru, kur aicināja izmantot TET + aplikāciju lai būtu labāka attēla kvalitāte. Aplikāciju ir ļoti neērti lietot, it īpaši cilvēkiem ar kādām speciālām vajadzībām, nav pieejama programma, kā arī tā lielākoties nedarbojas. Bija grūtības uzsākt skatīties TV Jaungada vakarā - ielādējās ļoti vēlu, kopš vakardienas parādās ziņojums, ka palikācija nav pieejama. Tā kā domājam, ka iesim atpakaļ uz veco servisu, lai gan attēla kvalitāte būs sliktāka. Mums ir pietiekams interneta ātrums. Tieši tā iemesla dēļ, ka katru trešo reizi serviss nav pieejams, nav jēgpilni lietot šo aplikāciju, lai gan ir jāmaksā kautkas tur vairāk par šī pakalpojuma pieslēgšanu.