www.sudzibas.lv Tet Krāpšana, slikts serviss

Tet - Krāpšana, slikts serviss

Savā cirmatā maksāju par labāko internetu kāds ir pieejams un jau otro nedēļu man ir ļoti lielas problēmas ar Tet internetu. Problēmu novēršana saka ka problēmas ir ar DNS serveri un ka man ir jāsazinās ar pakalpojuma sniedzēju. Sazinos un man saka ka problēma ir ar manu datoru. Nevienai ierīcei neiet internets. 2 datori un 4 telefoni bet problēma redz esot mums nevis viņiem. Pagaidām mani vispār ignorē un pēdējais ko man teica ir ka rēķins tāpat būs jāmaksā. Arī interneta ātrums ir uz pusi mazāks nekā solīts un kaut kas mainās tikai tad ja regulāri zvana un sūdzās. Zagļi un krāpnieki... Vairāk neko par viņiem nevar pateikt.

29.12.2024

Man Jūrmalā ar TET optisko nekādu problēmu nav no pieslēguma brīža nu jau trešo gadu, Interneta ātrums arī ir ļoti labs.

H hehehehehe 29.12.2024

Ģenisa, tu nedzīvo ciematā, kur dīzelis. :)

D Dainis. 29.12.2024

Labdien visiem.
Nezinu kā citiem klājas ar TET bet ir pieredze ļoti laba un pašlaik neko sliktu nevaru pateikt esmu TET klients no pašiem pirmsākumiem un man nav bijušas nekādas problēmas ne ar internetu ne ar televīziju.

G Gatis Rumbes 29.12.2024

Ja reiz problēma ir ar DNS un uz visām iekārtām ir problēmas ar domēnu rezolvāciju uz IP, tad tā arī ir. Iesaku uz wifi rūtera vai arī atkarībā no mājas izmantotās tīkla topoliģijas pārkonfigurēt uz ISP dotajiem DNS, vai vismaz tad uzstādīt Google vai Cloudflare publiskos DNS: 8.8.8.8, 8.8.4.4, 1.1.1.1. Vai arī izmantot NIC piedāvātos DNS ugunsmūra (RPZ) serverus. Domāju šeit ir problēma pašā galā lietotāja infrā un Tet support cilvēki neprot normāli atrisināt vai palīdzēt nokonfigurēt.

G Gundars aple 14 st atpakaļ

Jau otro mēnesi nevaru atteikties no Tet pakalpojuma atslēgt internetu, jo dzīvokli nedzīvoju un tas tiek tirgots. Pat atzvanija un tik un tā sūta rēķinus.